Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Bevezetés

emTunis Business School az első afrikai vezetői képzéssel foglalkozó menedzsmentiskola. Tuniszban, TUNÉZIA fővárosában található, olyan programokat kínálunk vezetőknek, amelyek nagyon magas hozzáadott értéket képviselnek, lehetővé téve számukra, hogy meghaladják potenciáljukat, és segítsenek a vállalkozásoknak eligazodni a példátlan kihívások előtt és új utakat kovácsolni.

E célok elérése érdekében többféle képzési módszert kínálunk: online, helyszíni edzéssorozattal, kettő keverékével,… szisztematikusan olyan ütemtervet készít, amely figyelembe veszi a vállalatánál fennálló munkaterhelést.

Tunézia afrikai, mediterrán és arab ország. Egy órányira Európától, és több mint 3000 éves etnikai keveredéssel rendelkező Tunézia kétségtelenül a világ legjobb helye a sokszínűség, a befogadás és a tolerancia tanítására. A emTunis Business School az egyetlen Business School a világon, amely három nyelven biztosítja vezetői programjait: angolul, franciául és arabul.

Ha hozzánk hasonlóan Ön is meg van győződve az Afrika, Európa és a Közel-Kelet között fennálló lehetőségek és szinergiák lehetőségeiről, akkor az emTunis a legjobb partnere, aki felkészíti Önt és erősíti kapacitásait, hogy jobban kihasználhassa ezeket a lehetőségeket.

Helyszínek

  • Tunis

    Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

    Programok

    Kérdések