Keystone logo
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Bevezetés

A Eastern Mediterranean University a legnagyobb egyetemi a Ciprus szigetén. Az egyetem gyökerei a magasabb technológiai intézet, a szakképzés főiskolai létre 1979-ben. EMU 1986-ban alakult, és ugyanebben az évben a Kar Üzleti és Gazdaságtudományi nyitotta meg kapuit a diákok beiratkozott a két egyetemi programok of Business Administration és Gazdaságtudományi. 25 év alatt a hallgatói létszám nőtt 40-ről több mint 2000, 16 alapképzési, 6 mesterek és 4 doktori programok ajánlott közvetlenül karunk vagy a School of Applied diszciplínák részlege karunkon. Diákjaink mintegy 10% helyi, 45% a Közel-Kelet, Afrika, Közép-Ázsia és a Balkán és a másik 45% Törökországból. Mi foglalkoztat 45 főállású oktatók, 14 részmunkaidős oktatók és 22 kutatási asszisztens.

A Kar Közgazdaságtudományi a vezető tudományos központ társadalomtudományok Észak-Cipruson. Büszkék vagyunk a magas oktatási színvonal mi helyt fenntartása mellett a diák-barát környezet. A diplomások elsősorban szakmai pályára a neves cégek, míg néhány folytasson további egyetemi tanulmányait. Kar tagjai jól képzett doktori fokozatot neves egyetemek. Ezek továbbra is aktuális, hogy tanítási területeken a kutatás és publikációk top tudományos folyóiratokban. Karunk tagjai rendszeresen egyeztessenek a médiában és a nyilvános és magán szervezetek, önkormányzatok a saját területén. Mi is fut több együttműködési projektek Kereskedelmi Kamarák és ipar és más érdekeltek.

Amellett, hogy a tagság AACSB International, karunk is tagja az Európai Alapítvány Management Development (EFMD), valamint az Európai Konzorcium Politikai Kutatások (ECPR). Mi már évek óta nevezték az egyik legjobb 1000 üzleti iskolák a világ Eduniversal, oktatási tanácsadó cég székhelye Franciaországban van. A Webometrics rangsor által termelt Cybermetrics Lab, egy egység a Spanyol Nemzeti Kutatási Tanács (CSIC), a fő állami kutatóintézet Spanyolország bejelentette, hogy a kar soraiban 3. között török ​​üzleti iskolák, 14. iskolák között a Közel-Keleten, 155. között iskolák Ázsiában és 329. európai iskolák közötti.

Található a kikötő város Gazimagusa közelében, néhány lélegzetelállító természeti és történelmi emlékhelyek, EMU ér el a globális közösség nemzetközi konferenciákat és kutatási központok. Mi a közelmúltban rendezett számos nagyon sikeres nemzetközi konferenciákon a vállalkozási, banki és pénzügyi és Gazdaságtudományi ami felkeltette nagyszámú résztvevők különböző egyetemek a világ. Azt is aláírt egy megállapodást a Warwick Manufacturing Group of Warwick Egyetem kínál a Master of Engineering Management és a Master of Supply Chain Management, a campus együttműködve velünk.

A tanfolyamok által támogatott online tanfolyam Management System, amely igen széles körben használják a kar és a diákok, és kezeli a több mint 7000 fel- és letöltés naponta. Mi már csatlakozott az SAP University Alliance programja és azt tervezi, hogy integrálja a különböző modulok a program a tananyag.

Kar küldetése

A Kar Közgazdaságtudományi elsősorban elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú oktatás a diákok a Földközi-tenger keleti, valamint az egymással határos régióban a hangsúlyt a kutatásra vonatkozó kérdéseket ezekben a régiókban egészíti ki a szolgáltatás a közösség.

Helyszínek

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

    Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics Northern Cyprus via Mersin 10, Turkey, , Turkish Republic of Northern Cyprus

    Kérdések