Keystone logo
ENACO

ENACO

ENACO

Bevezetés

ENACO az első távoli üzleti iskola Franciaországban, amely 57 oklevelet, tanúsító és minősítő képzést kínál a kereskedelem, menedzsment, értékesítés, marketing, ingatlan és HR területén a Bac +5 -ig.

A képzés menete

ENACO által kínált képzések teljes egészében online követhetők az eTrotter -en, a csapatunk által fejlesztett virtuális campuson. Az eTrotter -en a diák hozzáférhet minden órájához, házi feladatához, de virtuális órákhoz is. Az eTrotter integrálja a megosztási és cserefunkciókat, valamint a Google Apps szolgáltatást. A tanuló így videokonferencia útján léphet kapcsolatba tanáraival a Google Hangouton, a Google élő videocsevegési szolgáltatásán keresztül.
Az E-Trotter a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon: így bárhol edzhet, amikor csak akar!

Pedagógiai nyomon követés

A képzés során tanári csapatunk követi Önt. Egyéni és személyre szabott felügyeletet és pedagógiai támogatást kap. Előnyt jelent a személyre szabott eszmecsere az egyes tantárgyak tanáraival. Ezeket a cseréket telefonon, e -mailben, élő csevegéseken és / vagy videokonferenciákon keresztül végzik. A lehető legjobb támogatás érdekében tanárai rendszeresen szerveznek tematikus virtuális órákat.

Iskolánk emellett továbbfejlesztett coaching szolgáltatást is kínál Önnek. Összeállítottunk egy csapat oktatóedzőt, akik a képzés első napjaitól kezdve tanácsokkal látják el a tanulásban, és megadnak minden kulcsot az önszerveződéshez, a motivációhoz és a teljes potenciál kifejezéséhez. Ők végigvezetik Önt az edzésen, és készséggel állnak rendelkezésére, ha bármilyen nehézségbe ütközik.

ENACO , az innovatív iskola kiválósága

ENACO a Nemzeti Oktatás és az Európai Iskolák Szövetsége pedagógiai ellenőrzése alá tartozik, és minősített ISO 9001 és Qualiopi - Képzési intézkedések minősítéssel rendelkezik. Különböző akkreditációink és jóváhagyásaink tanúsítják, hogy elkötelezettek vagyunk képzésünk minősége, hallgatóink elégedettsége és foglalkoztathatósága mellett, és lehetővé teszik, hogy képzéseinket továbbképzési rendszerek (CPF, AIF, munka-tanulmányi program stb.) Támogassák. ENACO által kínált BTS -ek elismertek és a Nemzeti Oktatás pedagógiai ellenőrzése alá tartoznak, a Bachelors and Masters pedig a FEDE által.

9 minőségi elkötelezettségünk

 1. Egy virtuális campus, amely a nap 24 órájában elérhető, és teljes mértékben kompatibilis táblagépekkel és okostelefonokkal, ahol bárhol és bármikor tanulhat!
 2. Virtuális egyetem az oktatási innováció élvonalában: a Google Apps integrálása, beleértve a Hangoutot is, élő videós beszélgetések követésére
 3. Egy tapasztalt tanári csapat, amely végigvezeti Önt az úton
 4. A képzés további költségeinek hiánya: nincs utazás, szállás, étkezési költség ...
 5. Tapasztalt tanárok a szakmai világból és a felsőoktatásból
 6. ISO 9001 és Qualiopi minőségtanúsítás - Képzési tevékenységek, bizonyítéka intézményünk elkötelezettségének képzésünk minősége iránt
 7. A regisztráció és az edzés megkezdésének lehetősége bármikor
 8. Az edzési ritmus minden helyzethez igazodik (gyorsítva vagy idővel elosztva)
 9. A szolgáltatások ökoszisztémája az Ön rendelkezésére áll: 100% jó ajánlatok terület, online sport -előfizetés a Gymlib szolgáltatással, az edzésprogramba integrált Office csomag ...

Helyszínek

Helyszínek
 • France Online

  France Online, Franciaország

  • facebook
  • twitter
  • linkedin

Programok

Kérdések