Keystone logo
National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

Bevezetés

A Nemzeti Ipari és Vállalkozású Számítástudományi Iskola ( ENSIIE ) az egyik legrégebbi számítógép-mérnöki diplomát ENSIIE iskola.

ENSIIE tovább fejlődött, és számos tanfolyamot kínál, hallgatóknak duális képzésben, külföldi diplomát ENSIIE , vagy nem sok országban, erős tudatossággal az innováció és a vállalkozói szellem iránt.

Az informatika - matematika - üzlettudományi triptichon köré szervezett képzés megőrzi minden eredetiségét, és minden üzleti és ipari szektorban magas szintű és változatos munkahelyekre reagál.

Az IMT-vel az ENSIIE integrálja a legnagyobb mérnöki iskolai csoportot, amelynek nemzeti és nemzetközi befolyása van, hogy növelje potenciálját és vonzerejét. A Paris-Saclay segítségével a hallgatók profitálnak például azokból a mesterekből, akik az ENSIIE együttműködik a párizsi XI, a Versailles St-Quentin és az Evry egyetemekkel, valamint a Polytechnique, az ENSTA, a Télécom Paristech, az ENS Paris Saclay vagy a CentraleSupelec egyetemekkel.

ENSIIE olyan élvonalbeli és változatos tanfolyamokat kínál, mint az üzleti intelligencia, a szoftvertervezés és -biztonság, a virtuális és a kibővített valóság, a videojátékok, az alkalmazott matematika, a pénzügyek, a nagy teljesítményű számítástechnika, a nagy adatok, a mesterséges intelligencia feledése nélkül.

ENSIIE emellett kínál egy, a TSP és az IMT-BS közös "innováció és vállalkozás létrehozása" tanfolyamot, amely lehetővé teszi, hogy a 3. évben teljes mértékben projektje fejlesztésének szentelhesse magát.

Helyszínek

  • Courcouronnes

    Rue de la Résistance,1, 91000, Courcouronnes

    Kérdések