Keystone logo
EPITA School of Engineering and Computer Science

EPITA School of Engineering and Computer Science

EPITA School of Engineering and Computer Science

Bevezetés

Az EPITA-ról

Az 1984-ben alapított EPITA Mérnöki és Számítástudományi Iskola (Ecole pour l'Informatique et Les Techniques Avancées) egy mérnöki iskola, amely szakembereket képzik az információs és kommunikációs technológiák (IKT) jövőjének tervezésére, fejlesztésére és fejlesztésére. Az iskola pedagógiája arra koncentrál, hogy a hallgatók számára mind a mérnöki alapokat, mind pedig a számítástechnika és az IKT szaktudását megismerje.

Kétnyelvű intézményként az EPITA francia és angol nyelven tanított Bachelor és Master programokat is kínál. Az iskola stratégiai partnerségeket alakított ki több mint 80 tekintélyes intézménnyel 40 országban, és számos kettős fokú megállapodást kötött.

Az EPITA kiterjedt listával rendelkezik a vállalati partnerségekről (Google, Microsoft, Orange, Facebook, IBM, HP stb.), És rendszeresen szervez karriereseményeket. Az EPITA végzettjeit nagyon keresik a francia és a multinacionális vállalatok. A hallgatók több mint 96% -át érettségi előtt alkalmazzák állandó munkára. Jelenleg több mint 8000 öregdiák dolgozik közel 2000 vállalatban + 40 országban.

Az EPITA-t a francia Felsőoktatási és Kutatási Minisztérium és a CTI (Commission des Titres d'Ingénieur) akkreditálta. Tagja a CGE-nek (Conférence des grandes écoles).

Statisztika

 • A számítástechnikával foglalkozó mérnöki iskolák között az első helyezett
 • 2700 hallgató, ebből 15% -uk 40 nemzetiségű nemzetközi hallgató
 • 50% Nemzetközi oktató
 • 8000 diplomás, 40 ország 2000 vállalatában dolgozik
 • 80 partner egyetem 40 országból
 • 40 hallgatói szövetség

  Helyszínek

  • Paris

   14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex, 94276, Paris

  Kérdések