Keystone logo
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Bevezetés

ESA bemutatása

1996-ban létrehozott követően kormányközi megállapodást a Franciaország és Libanon, az ESA a Business School elkötelezett az oktatás a vezetők és menedzserek Libanonban és a Közel-Keleten, és kezeli a párizsi Ile-de-France regionális Kamara Kereskedelmi és Iparkamara.

A küldetése, hogy létrehozzák a elit Libanon és a régió a holnap vezetői, ESA vált a jeladó a tudományos kiválóság a Libanon és a platform interakció és találkozók között Európában, a Közel-Keleten és Libanon.

Kifizető figyelemmel kíséri a vállalkozások és igényeiket, ESA segíti őket a fejlődő elképzeléseiket, és segít nekik jobban elérjék céljukat a tréning és coaching a vezetők és menedzserek.

Központjában található Bejrút, és középpontjában a Közel-Kelet, az ESA állítja annak elérése, mint fontos nemzetközi iskola, amely egyesíti a tehetségét magas szintű a tanulók és a tanárok, akik közé a világ egyik legkiemelkedőbb szakemberek.

Az erős ESA

Programok és tanfolyamok méretre készített, hogy a vonat vezetők és menedzserek, az igényeinek megfelelően a nemzetközi munkahelyen.

A kar tagjai kizárólag professzorok levonni a legjobb üzleti iskolák Európában, különösen a ESCP Európában és HEC Paris.

Két nemzetközi minősítések, érvényesítéséhez minden tudományos utat: az ESA mértéke és a fokozatot a rangos partner iskolában.

Rugalmas időbeosztás, lehetővé teszi a mind a képzés és a szakmai élet kell kombinálni.

Egy befolyásos nemzetközi hálózat, megközelíthető csatlakozott az ESA Alumni Association, amely szoros kapcsolatban áll, és a legfontosabb munkatársa a ESCP Alumni Association.

Egy előnyös hely üzleti találkozások, ESA rendszeresen szervez szemináriumokat és panel konferenciák nemzetközi előadók.

Akadémiai Partners

Megalakulása óta, ESA megtartotta szilárd hálózat áll a néhány legszebb üzleti iskolák, különösen a ESCP Európában és HEC Paris.

Ezek a partneri kapcsolatok lehetővé teszik a diákok számára a nemzetközi kar tudományos kiválóság, és szerezzen két igazolások minden nemzetközi fok tananyag: ESA diploma, és milyen mértékben a partner szervezet.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Beirut

    ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318 , , Beirut

    Kérdések