Keystone logo
ESADE Business School

ESADE Business School

ESADE Business School

Bevezetés

Az Esade egy globális intézmény, amely Business School, Law School és Executive Education terület.

Az Esade egy globális tudományos intézmény, amely az oktatás minőségéről, nemzetközi szemléletéről és a holisztikus személyes fejlődésre összpontosít. Esade szoros kapcsolatban áll az üzleti világgal.

Csináld jól. Csináld jobban.

Csináld jól. Csináld jobban. Ez magában foglalja létezésünk okát és célunkat. Ígéretünk, hogy értelmes változásokat hozunk az innovációra és a társadalmi elkötelezettségre összpontosítva.

Az Esade tudományos tevékenysége három fő területet foglal magában:

Oktatás

Az Esade egyedülálló és innovatív tanulási modellt alkalmaz, amely az értékek internalizálásán és a szakmai és vezetői kompetenciák fejlesztésén alapul.

Kutatás

Az Esade új ismereteket generál, amelyek segítenek javítani a szervezetek, vállalkozások és a joggyakorlat dinamikáját.

Társadalmi vita

Az Esade egy olyan platform, ahol az emberek összegyűlhetnek és megvitathatnak fontos kérdéseket a társadalom javítása érdekében.

A küldetés megélése: a létünk oka

Küldetésünk és értékeink a holisztikus oktatás alappillérei, amelyeket diákjainknak és szakembereinknek nyújtunk, és amely oktatás teljes mértékben elkötelezett.

Küldetésünk: Oktatás és kutatás

Emberek

Nyújtson holisztikus oktatást az egyének számára, hogy kompetens és társadalmilag felelős szakemberekké váljanak.

Tudás

Ismeretek generálása a szervezetek és a társadalom javítása érdekében.

Vita

Hozzájárulás a társadalmi vitához, és segítség a szabad, virágzó, igazságosabb és társadalmilag és környezetileg fenntartható társadalmak építéséhez.

Az Esade -ben ezt a küldetést a humanista és keresztény hagyományok ihlette, a kultúrák közötti párbeszéd keretein belül teljesítjük.

Értéknyilatkozat

(A Fundació Esade kuratóriuma jóváhagyta 2008. január 24 -én)

Az Esade közösség elkötelezett amellett, hogy olyan értékrendet népszerűsítsen, amely összhangban van az emberi minőséggel, valamint a tudományos és szakmai kiválósággal, olyan értékekkel, amelyek a helyi és globális társadalom szolgálatában állnak, amelyben elmerülünk. Ezek az értékek:

becsületesség

Tanítsuk meg integritásunkat minden tudományos és szakmai tevékenységünkben. Ez azt jelenti, hogy nehéz körülmények között is olyan alapvető értékek iránti elkötelezettséggel kell viselkedni, mint a szigor és a kemény munka, az őszinteség, a kritikus szellem, az igazságosság és a felelősségérzet.

Érzékenység

Tisztelje a kollégákat és az embereket, beleértve magunkat is, és legyenek érzékenyek mások konkrét körülményeire. Ez azt jelenti, hogy tiszteletben kell tartani mindenki méltóságát, és támogatni és segíteni kell másokat, amikor szükségük van rá, és együtt kell dolgozni egy igazságosabb és humánusabb világ felépítéséért.

Sokféleség

Pozitívan értékeli a sokszínűséget, és tanul az emberek, ötletek és helyzetek közötti különbségekből. Ez azt jelenti, hogy megértjük, hogy a nemen, etnikai hovatartozáson, nyelven, kultúrán, szexuális irányultságon, valláson, fizikai vonásokon vagy más különbségeken alapuló különbségek lehetőséget adnak arra, hogy megtanuljuk és gazdagítsuk magunkat az emberekről, a világról és önmagunkról alkotott különböző elképzelésekkel.

Hozzájárulni a közjóhoz

Keresse, ossza meg és járuljon hozzá a közjóhoz. Ez azt jelenti, hogy tisztában kell lennünk azzal, hogy nem tudjuk megszerezni saját javunkat az egész közösségétől, és következésképpen ezt tükrözni kell a közösség iránti tiszteleten és felelősségvállaláson alapuló attitűdökben.

Igazságosabb és fenntarthatóbb társadalom

Vállaljon felelősséget és kötelezettségvállalásokat egy igazságosabb és fenntarthatóbb társadalom elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy a valóságot nemcsak úgy kell látni, „hogy milyen”, hanem azt is, hogy „hogyan kell lennie”, összhangban az igazságosság és a környezeti fenntarthatóság alapvető értékeivel.

Oktatási intézményként meg vagyunk győződve arról, hogy személyzetünket, diákjainkat és résztvevőinket ezekkel az értékekkel átitatni rendkívül hatékony, és segít leküzdeni azokat a társadalmi, kulturális és környezeti kihívásokat, amelyekkel életünk során szembesülnünk kell.

Jézus Társasága

Eredet

A Fundació Esade egy vállalkozói csoport kezdeményezésének köszönhetően jött létre, amely 1958 -ban felkérte a Jézus Társaságot, hogy képzzen szakembereket a társadalmi és gazdasági átalakulás élére, amely a hatvanas években érte el maximális pompáját.

célok

A jezsuiták régóta fennálló hagyományai és tapasztalatai az oktatás területén arra törekednek, hogy teljes mértékben fejlesszék az embereket, és olyan képzést nyújtsanak számukra, amely egyértelműen a „mások szolgálatára” összpontosít.

Pedagógia

Ez az oktatási hagyomány a mélyreható társadalmi elkötelezettség alapján gondolkodásra és tanulásra tanító pedagógiai középpontba kerül. A Jézus Társaság tevékenységi körébe nemcsak iskolák tartoznak, hanem egyetemek és üzleti iskolák is szerte a világon.

Campus jellemzői

Esade Karrierek

Az Esadenál úgy gondoljuk, hogy egy jobb világ felépítéséhez jobb vezetőket kell kifejlesztenünk. Inspiráljuk és felhatalmazzuk a tehetséges hallgatókat arra, hogy innovatív, társadalmilag felelős szakemberekké váljanak, akik képesek a változást előidézni.

Az Esade Careers kulcsszerepet játszik, és globális mércét jelent a nemzetközi tehetségek toborzásában. Szorosan együttműködik majd Employer Engagement csapatunk szakértőjével, aki Önnel együtt optimális munkaerő-felvételi és munkáltatói márkaépítési stratégiát dolgoz ki, hogy fokozza jelenlétét az egyetemen, és garantálja a hatékony és sikeres munkaerő-felvételt.

Esade Könyvtár

Megtalálhatod:

 • Pénzügyi információ
  Mérlegek, eredménykimutatások, pénzügyi piacok adatai
 • Céginformáció
  Cégjelentések, SWOT elemzések, hírek
 • Piacokkal és iparágakkal kapcsolatos információk
  Piackutatás, fogyasztói szokások, előrejelzések, piaci részesedések
 • Jogi források
  Jogszabályok, joggyakorlat, doktrína, nyomtatványok
 • Üzlet a társadalomban
  Fenntarthatósági források kérdések, vállalatok és iparágak elemzéséhez
 • Országinformáció
  Országprofilok, makrogazdasági adatok, versenyképesség, hírek

Tanulmányi területek minden egyetemen rendelkezésre állnak.

Szolgáltatások

 • Hitelek, megújítások, foglalások
  Kölcsönözz dokumentumokat, újítsd meg a jelenlegi kölcsönöket, és foglald le az Önt érdeklő tárgyakat
 • Konzorciális hitelfelvétel (PUC)
  Ingyenesen kölcsönözhet dokumentumokat más katalán egyetemi könyvtárakból
 • Helpdesk online
  Online elérhetőek vagyunk a könyvtári forrásokkal és azok felhasználásával kapcsolatos kérdések megválaszolására
 • Kiképzés
  Fedezze fel az Ön számára elérhető könyvtári forrásokat és szolgáltatásokat
 • Dokumentumellátás
  A Könyvtárban nem elérhető dokumentumok kérése
 • Az egyetemen kívüli hozzáférés
  Használja a Könyvtár digitális forrásait, ha az egyetemen kívül tartózkodik
 • Felszerelés
  Csoportos munkavégzésre alkalmas helyiségek, Wi-Fi, számítógépek, olvasótermek és egyéni munkaállomások

Nyelvi Központ

Az Esade alapítása óta megértette, hogy egy jó szakembernek több nyelven is rendkívül kompetensnek kell lennie. Ennek biztosítására az Esade létrehozta saját nyelviskoláját, mai nevén „Esade Language Center” (ELC). Gyorsan megszilárdítottuk magunkat a nyelvtanulás jó hírű vezetőjévé, nemcsak Barcelonában, hanem Európa-szerte is.

Segítünk diákjainknak abban, hogy teljes potenciáljukat kibontakoztathassák, hogy határokon és kultúrákon túl különböző nyelveken kommunikáljanak.

A jó nyelvoktatás nem korlátozódik csupán a tudás átadására. Oktatói küldetésünk középpontjában a hallgatók holisztikus fejlődése áll, mint hatékony kommunikátorok, interkulturális előadók és szakemberek, de különösen elkötelezett és felelős emberekké. Az Esade Nyelvi Központ célja, hogy felbecsülhetetlen értékű személyre szabott értékelés mellett minden lehetőséget biztosítson a hallgatóknak, hogy aktív szerepet játsszanak egy motiváló, releváns és hatékony tanulási folyamatban.

Kik vagyunk mi?

33 különböző országból és hátterű professzorból álló csapat vagyunk, akiket egyesít a nyelvtanítás iránti szenvedélyünk. Ezért lettünk pedagógiai és nyelvoktatási szakértők. Szeretünk újítani és tesztelni új módszereket és óradinamikát, hogy segítsük diákjainkat a sikeres nyelvtanulásban és a hatékony kommunikációhoz szükséges készségek fejlesztésében.

Kiemelt feladatunk, hogy a tanulók tanuljanak, fejlesszék kompetenciáikat és elérjék céljaikat.

Mit csináljunk?

Tapasztalatunkat és egyedi módszertanunkat minden Esade-hallgatónak kínáljuk, az alapképzéstől a teljes munkaidős MBA-ig. Segítünk nekik, hogy rövid időn belül jelentős ugrást tegyenek előre, minden diákprofilhoz és programhoz igazodva releváns tartalmat készítve.

Iktatóhivatal

Az anyakönyvi hivatal a tanulói nyilvántartások vagyonkezelője. Ha szüksége van átiratának hiteles másolatára vagy beiratkozási igazolásra, ne habozzon kérni az EOffice alkalmazásunkon keresztül. A Szolgáltatásainkban elérhető különböző típusú tanúsítványok minden részletét megtalálja.

  Rangsorok

  Vezető a világ legrangosabb rangsorában az oktatási tapasztalat, a vállalkozói készség, a szakmai fejlődés, a programminőség és a sokszínűség terén.

  Financial Times

  • Legjobb 360 fokos tanulási tapasztalat, vezetői oktatás
  • #4 Nemzetközi Mobilitás, Pénzügyi MSc
  • #5 Fizetésemelés, MBA
  • #7 MBA Európában
  • #14 MSc Nemzetközi Menedzsment + CEMS világszerte

  QS

  • 5* Oktatási és hallgatói minőség, foglalkoztathatóság, kutatás és létesítmények
  • 5* Online és hibrid tanulás
  • #3 Technológiai karrier specializáció
  • #4 MSc Menedzsment és MSc Marketing Menedzsment világszerte
  • 8. MSc az üzleti analitikából világszerte
  • #14 Executive MBA világszerte

  Üzleti hét

  • #2 Vállalkozói gondolkodásmód
  • #11 MBA Európában

  A közgazdász

  • #8 Master CEMS - Master in Management del Worldwide
  • #9 Oktatási tapasztalat világszerte

  Egyéb nemzetközi rangsorok

  • #1 Eduniversal, ügyvezető mester közigazgatásból
  • #1 Poets & Quants, Entrepreneurial Mindset in Europe
  • #5 Forbes, nemzetközi (nem USA), MBA programok (befektetés megtérülése)
  • #5 América Economía, MBA de Europa

  El Mundo

  • #1 Bachelor in Jog Spanyolországban (magánegyetemek)
  • #1. Bachelor of Business Administration Spanyolországban (magánegyetemek)
  • #2 Mester nemzetközi üzleti jogból Spanyolországban
  • #2 Adótanácsadás és menedzsment mester Spanyolországban
  • #2. IKT, közösségi hálózatok és szellemi tulajdonjog mestere

  Egyéb országos rangsorok

  • #1 El Economista, Innovatív oktatás
  • #2 FSO-Emagister, online mesterek

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Barcelona

   Avinguda d'Esplugues,92, 08034, Barcelona

  • Madrid

   Calle Mateo Inurria,25, 28036, Madrid

  • Barcelona

   Avinguda de Pedralbes,60, 08034, Barcelona

  Kérdések