Keystone logo
ESADE Business School MSc innováció és vállalkozói szellem
ESADE Business School

MSc innováció és vállalkozói szellem

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 30 500 *

Az egyetemen

* további díjak merülhetnek fel. Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

Bevezetés

A program részletei

  • Kezdés: 2022 szeptember
  • Formátum: osztályon belüli
  • Nyelv: angol + néhány választható spanyol nyelvtanfolyam.
    • Nyelvtanulás: fakultatív órák spanyol, német és francia nyelven.
  • Helyszín: Barcelona - Sant Cugat Campus
    • Tanulmányi túrák: január
    • Szakmai gyakorlat (opcionális): 3-6 hónap világszerte

Akár saját vállalkozás indítását tervezi, akár egy meglévő szervezetben az innováció hajtóerejévé szeretne válni, az Esade MSc in Innovation and Entrepreneurship segít elérni céljait. Felszereli Önt készségekkel, betekintéssel és innovációs gondolkodással, hogy észrevegye a lehetőségeket, létrehozza a kapcsolatokat és új üzleti vállalkozásokat életre hívjon.

Az Esade hozzáadott érték

Az Esade-nél a vállalkozói világba léphet be: az élvonalbeli koncepcióktól és tananyagtól kezdve az Esade Creapolis innovációs park és a Rambla of Innovation összes forrásáig. Közvetlenül hozzáférhet aktív vállalkozókhoz, befektetőkhöz és gyorsítókhoz, valamint határtalan hálózati lehetőségekhez. Az Esade vállalkozói ökoszisztéma minden erőforrással rendelkezik, amire szüksége van kompetenciáinak és ötleteinek csiszolásához. És váltsa őket valósággá.

Az okok az innováció és a vállalkozói ismeretek MSc választásához

Az Esade -nél a vállalkozói szellem és az innováció a DNS -ünk része. Szakterületünk a kihívásokkal teli feltevések kidolgozása, a zavaró gondolkodásmód kialakítása, valamint a kreativitás, a találmányok és az innováció feltárásához szükséges eszközök, betekintések és készségek biztosítása.

Az Esade Creapolistól az innováció Rambla -jáig teljes hozzáféréssel rendelkezik mindenhez, amit gazdag vállalkozói ökoszisztémánk kínál. Készüljön fel egy egyedülálló, magával ragadó tanulási élményre, amely megváltoztatja gondolkodásmódját, felismeri a lehetőségeket, összeköti a pontokat, stratégiát, prototípust épít, és kiváló kivitelezéssel követi. Készüljön fel az innovációra

Az innováció Rambla

Az Esade -nél az innováció a DNS -ünkben van. Sant Cugat campusunk az üzleti kísérletezésre és alkotásra tervezett környezet köré épül.

Professzionalizáció

Az Esade partnereivel együttműködve lehetősége nyílik arra, hogy hasznosítsa tanulását, és innovatív megoldásokat találjon az igazi üzleti kihívásokra. A projektek lehetőséget adnak arra, hogy valós környezetben kísérletezzen, csapatmunka készségeket építsen, ötleteit életre keltse és üzleti hálózatot építsen ki.

New Venture Challenge

Tedd próbára ötleteidet. Nyerjen ösztöndíjat, amely fedezi a teljes tandíjat. Akkor éltesse az ötleteit.

Hírnév

Kezdje posztgraduális tanulmányait a holnap üzleti és pénzügyi vezetői között, a világ egyik legjobb innovációs és vállalkozói mesterén.

Nemzetközi tapasztalat

Az intenzív, egyhetes tanulmányutak során meglátogatja a világ legjobb egyetemeit és vezető vállalatait. A speciális szemináriumok gyakorlati betekintést nyújtanak a kritikus témákba.

Nyelvek

A második nyelv birtoklása kulcsfontosságú eszköz és megkülönböztetés; megszilárdíthatja spanyol tudását, vagy a spanyol anyanyelvűek számára lehetőség van francia vagy német nyelvórák lefolytatására.

A program eredménye

Ideális Diákok

Karrierlehetőségek

Tanterv

Rangsorok

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Az Iskoláról

Kérdések