Keystone logo
© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Bevezetés

© Fotoatelier Karl Scheuring

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School – Valóban nemzetközi.

Egy nemzetközi tanulási környezetben olyan jövőbeli vezetőket nevelünk, akik felelősen alakítják globális gazdaságunkat és társadalmunkat. ESB Business School az állami, államilag finanszírozott Reutlingeni Egyetem része, és már negyven éve szabványokat állít fel a fiatal vezetők oktatásában és képzésében a nemzetközi üzleti adminisztráció és az üzleti mérnökök területén. A Stuttgarthoz közeli ESB Business School egy virágzó régióban található, amely számos globális szereplőnek ad otthont, például az autóiparban vagy a gépgyártásban.

Nemzetköziségben élünk

Körülbelül 70 nemzet több mint 2100 diákja él és tanul együtt a kozmopolita egyetemen. Az ESB „Truly international” mottónk egy sor globális orientációjú képzési programot, tanulmányokkal integrált külföldi gyakorlatokat és szemesztereket, valamint 40 országban több mint 120 partneregyetemből álló világméretű hálózatot jelent. Nemzetközi tapasztalataikkal egy 60 fős, gyakorlati tapasztalattal rendelkező professzorokból álló csapat, valamint számos vendégoktató és munkatárs teszi még sokszínűbbé nyüzsgő egyetemi kampuszunkat.

ESB Business School végzett hallgatói nagyon keresettek a HR-toborzók körében itthon és külföldön. A hazai és nemzetközi egyetemi rangsorok ESB Business School oktatási koncepcióját is kiemelkedően jónak minősítik. 2019 óta ESB Business School a világ legnagyobb akkreditációs szervezete, az AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) is akkreditálta, így világszerte az üzleti iskolák felső ligájába tartozik.

Tanulj az ESB Spirittel!

Kerékpározás egy jó cél érdekében, tanácsadás cégeknek vagy utazás az Egyesült Nemzetek Szervezetébe New Yorkba: Az ESB Business School diák kezdeményezései sok mindent kínálnak. Bármennyire is változatosak: mindegyikük megtestesíti az ESB szellemét, fejleszti a fontos tanórán kívüli készségeket – és mondanunk sem kell, hogy remek szórakozás!

Helyszínek

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Kérdések