Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Bevezetés

Madrid Európa egyik leglátogatottabb városa, kivételes életmóddal, hihetetlen gasztronómiával és több ezer látnivalóval, köztük a világ legjobb múzeumaival.

Az ESCP madridi campusa, amely 10 percre található a városközponttól, a Puerta de Hierro exkluzív szomszédságában, évente több mint 900 diákot fogad, és az iskola digitális programjainak élvonalában van, beleértve a marketing és digitális média MSc-jét, a digitális projekt MSc-jét. Menedzsment és tanácsadás, Executive Master in International Business (EMIB, 100% online) vagy egyedi kevert vezetői oktatási programok. Ezen kívül vannak olyan szövetségi programok, mint a Bachelor, MIM, MBA a nemzetközi menedzsmentben, vagy az MSC-k a vendéglátásban vagy az ingatlanügyben.

A Madrid Campusról beszélni a Vanguardia szinonimája. Digitális orientációjú mesterek és digitális fejlesztések vezető cégek számára, ahol törődünk az emberekkel, hogy a lehető legjobb környezetben tanulhassák azt, amit a legjobban szeretnek.

Madrid már régóta DIGITÁLIS, és tárt karokkal várja Önt. Hiányozni fog?

A Puerta del Soltól és a Plaza Mayortól a Plaza de España, Malasaña, Chueca és a Bernabeu futballstadionig nem csak a város mérete okozza az érdeklődést.

Ez a madrileño hozzáállás – a társasági élet szeretete, a kulturális fellángolás és az emberek melegsége. Minden sarkon, ahol megfordulsz, feltárul valami, ami meglep és örömet okoz.

Nemzetközi környezet

Madrid a világ legjobb üzleti iskoláinak ad otthont.

A főváros sokszínű és nemzetközi közösséget kínál, amely lehetőséget ad arra, hogy a világ minden tájáról érkező hallgatókkal együtt tanulhassanak. A diákok számára is ez az egyik legkedvezőbb árú város Európában.

Az innováció központja

A spanyol főváros Európa egyik vezető üzleti és innovációs központja.

Madrid nagyszerű lehetőségeket kínál a hallgatóknak szakmai kapcsolatok kialakítására és releváns tapasztalatok megszerzésére. Az ESCP-nél arra törekszünk, hogy lépést tartsunk a gazdaság változó igényeivel és trendjeivel, új technológiákat és innovációkat alkalmazva, hogy megfeleljünk mind a hallgatók, mind a jövőbeli munkáltatók igényeinek.

Campus jellemzői

Felszerelés

Az egyetemen kényelmes többcélú helyiségek, könyvtár, számítógéptermek, kávézó, parkoló található.

A madridi campus 2000 méteres

 • 1 kávézó
 • 1 könyvtár
 • 1 számítógép terem
 • 12 tanterem
 • 2 amfiteátrum
 • Terasz és kert

Vezetői oktatás

Az ExEd campus egy olyan hely, amelyet ügyfeleink, multinacionális vállalataink, vezetőink és szakembereink igényeinek kielégítésére hoztak létre.

Tantermeink a legújabb digitális technológiákkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy személyre szabjuk tanulási technikáinkat, miközben javítjuk a tanulási élményt és a programok minőségét. Eltávolítjuk a tér és idő akadályait azáltal, hogy minden programot a szakember saját tempójához és igényeihez igazítunk.

A Navalmanzano ExEd épület tökéletes környezet az egész életen át tartó tanuláshoz, az átképzéshez és a továbbképzéshez, amelyre ebben az összetett, folyamatosan változó üzleti világban annyira szükség van.

Büfé

A nemrégiben megújult madridi campus büfé nemcsak remek házi készítésű ételeket, szendvicseket és a híres spanyol tortilla de patatas-t kínál a hallgatóknak, hanem kiváló hely a kikapcsolódásra, barátokkal való találkozásra, tanulásra és csapatmunkára is.

Házi készítésű ételek minden nap

Madrid legjobb eszközei: Paco és Victor! Gondoskodni fognak rólad, és minden nap otthonosan (vagy jobban, mint otthon) érzik majd jól magad széles mosolyukkal, kedves szavaikkal, és főleg a mindennapi házias ételeikkel!

Diákélet

A madridi campus klubjain és egyesületein keresztül számos lehetőséget kínál a személyes növekedésre és fejlődésre. Csatlakozz hozzánk!

A madridi campuson több diákszövetség is működik, amelyekhez csatlakozhat, hogy új barátokat szerezzen, szórakozzon és bekapcsolódjon! Új egyesületet vagy klubot szeretne létrehozni? Új kezdeményezésekre vágyunk, ezért ossza meg velünk projektjét, és alkossunk új dolgokat.

Üzleti elkötelezettség

A közigazgatás és vezető spanyol cégek (Indra, Repsol, Iberia, REE, ATOS, Maxam) vezetőinek képzése.

Annak érdekében, hogy hasznot húzzunk nemzetközi DNS-ünkből, a menedzsment felfogásának módjából, a hallgatók képzésére való képességünkből a legújabb trendekre, és mindenekelőtt a személyre szabott képzéstől nagyon világos pozícióval, vállalatokkal együtt fejlesszük bevágási programokat és képzési megoldásokat kínál.

Digitális átalakítás

Az ESCP Madrid campus vezeti az iskola online programjait és vegyes megoldásait (EMIB -spanyol, angol vagy francia-, ATOS program, Indra Open University stb.)

A madridi campus Vezetői Oktatási és Vegyes Megoldások Osztálya a vállalati egyetemek és vállalatok stratégiai partnerévé válik, ahol nagyon specializálódtunk az igényeik azonosítására két alapvető módszertanon keresztül. Egyrészt a munkahelyi képzés egy közvetlenül alkalmazott módszertan a szakembernek a munkájában való teljesítéshez. Ennek érdekében interjúkat készítünk különböző vezetői szintekkel azzal a céllal, hogy a képzést egy bizonyos profilra összpontosítsuk 360 fokos perspektívából.

Másodsorban projektalapú tanulás. Egy módszertan, amelyből a cég címének szintjein készítettünk interjút, hogy a szakemberek valódi megoldást tudjanak szállítani, amely valós hatással van a képzés ROI-jára.

Végül, a digitális forradalommal egy időben, öt évvel ezelőtt hozzáadtunk egy harmadik módszertani elemet: az adaptív tanulást. Ez azt jelenti, hogy minden ciklus elején meghatározzuk, hogy az egyes résztvevők milyen szintű kompetenciával rendelkeznek azon technikai vagy soft készségek terén, amelyekkel Önnek rendelkeznie kell a munkahelyén, és ennek függvényében egyedi útvonaltervet készítünk. a munkahelyi képzésről és a projekt alapú tanulásról.

Innováció tanulása

Az ESCP Madrid campus rekordidő alatt megalkotta a piac egyik leginnovatívabb pedagógiai digitalizálási modelljét, hogy megfeleljen a COVID-19-ből fakadó jelenlegi igényeknek.

Adaptív modell blended Learning

Intenzív folyamatot végzünk oktatási modellünk újbóli adaptálására egy forradalmian új módszertanon keresztül: az „Adaptive Model Blended Learning” (AMBL) segítségével.

Az AMBL módszertana lehetővé teszi számunkra, hogy diákjainkat sokkal hatékonyabban érjük el, garantálva a kiváló felhasználói élményt, függetlenül az esetlegesen tapasztalt helyzettől. Alapvetően az AMBL módszertana lehetővé teszi, hogy néhány óra leforgása alatt a tiszta szemtől szembeni környezetből digitális (online) környezetbe vagy hibrid modellbe kerüljünk. Függetlenül attól, hogy a tanuló személyesen vagy távolról kezdi az órát, vagy egyik környezetből a másikba kell váltanunk, garantálni tudjuk, hogy az órák színvonala, a nemzetközi és a hallgatói tapasztalatok is megmaradnak.

  Vízumkövetelmények

  A Spanyolországba utazáshoz szükséges dokumentumok a származási országtól függően eltérőek.

  • Ha Ön EU-ország, Svájc, Norvégia, Izland vagy Lichtenstein állampolgára, érvényes útlevélre vagy személyi igazolványra lesz szüksége.
  • Ha másik országból érkezik, Spanyolországba való belépéshez érvényes vízummal kell rendelkeznie. Kérjük, olvassa el a spanyol külügyminisztérium frissített információit:

  Kérjük, legalább három hónappal az indulás előtt vegye fel a kapcsolatot a lakóhelye szerinti ország spanyol nagykövetségével vagy konzulátusával, hogy megkapja a vízumfolyamattal kapcsolatos összes információt (határidők, benyújtandó igazoló dokumentumok stb.).

  Tartózkodási engedélyek

  Ha hat hónapnál hosszabb ideig tervez Spanyolországban maradni, akkor a madridi egyetemre érkezést követő 30 napon belül kell igényelnie a Tarjeta de estudiante extranjero (külföldi diákigazolványt).

  Akkreditációk

  EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

  Helyszínek

  • Madrid

   ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London

   London, Egyesült Királyság

   • Berlin

    Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

    • Turin

     Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

     Kérdések