Keystone logo
ESCP Business School MSc fenntarthatósági vállalkozói szellemben és innovációban
ESCP Business School

MSc fenntarthatósági vállalkozói szellemben és innovációban

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 14 100 / per year

Az egyetemen

* a jelöltek felvétele gördülő alapon történik

Bevezetés

A szokásos ügyeknek vége!

Ez a Master of Science fokozat a fenntartható vállalkozói szellemben és innovációban azoknak a változó döntéshozóknak szól, akik szeretnék alkalmazni az üzleti eszközöket a világ legsürgetőbb társadalmi és környezeti problémáinak megoldására. Függetlenül attól, hogy a diákok a fenntarthatósági gyakorlatokat egy vállalatba integrálják, saját célorientált vállalatokat alapítanak, vagy bármi közbejön, ez az MSc felhatalmazza őket a változások ösztönzésére a csapatokon, cégeken és iparágakon belül.

A Berlinben és Párizsban működő kétéves lakossági program, a Fenntarthatósági Vállalkozói és Innovációs Mester a fenntartható üzleti, vállalkozói és innovációs legújabb gondolkodásra épül.

Hat félév alatt a hallgatók gyakorlati ismereteket szereznek a releváns üzleti koncepciókról és módszerekről, például az érték-alapú innovációmenedzsmentről és az üzleti modellezésről, valamint közvetlen tapasztalatokat szereznek a területen egy szakmai gyakorlaton, tanácsadói megbízáson vagy üzleti fejlesztési projekten.

Gyakorlati idealizmus

Úgy gondoljuk, hogy a program hallgatói pragmatikus idealisták lesznek. A diákok többsége gazdasági, természettudományi vagy mérnöki háttérrel rendelkezik. Folyékonyan beszélnek angolul, és érdeklődnek egy nemzetközi üzleti karrier folytatása iránt, amely innovatív és fenntarthatósági célú vállalatok építésére összpontosít, amelyek olyan sürgős kérdések megoldását célozzák, mint a szegénység, a természetes ökoszisztémák leromlása vagy az éghajlatváltozás.

Ezt a nappali, kétéves programot teljes egészében angol nyelven tanítják, de a legsúlyosabb fenntarthatósági problémák határokon átnyúlóak, így a hallgatók egy második nyelvet is tanulnak. A kultúrák közötti perspektíva tovább ösztönződik az ESCP nemzetközi oktatókkal és hallgatókkal, valamint a gyakori előadókkal folytatott beszélgetések révén.

Az ESCP Berlin elképzelése a fenntarthatóságról

A fenntarthatóság kulcsfontosságú tudományos terület az ESCP Berlinben. Ez magában foglalja a különböző tanulmányi programokat, kutatási projekteket és az ESCP Berlin azon tevékenységeit, amelyek célja, hogy fenntartható szervezetté váljanak. Ez a kulcsfontosságú tudományos terület célja, hogy válaszokat találjon a fenntartható vállalkozói szellem és menedzsment területén felmerülő alapvető kérdésekre. Neves cégek és civil szervezetek kiválasztott szakértői támogatják az iskolát fenntarthatósági tanácsadó testületként.

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Akkreditációk

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Az Iskoláról

Kérdések