Keystone logo
Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Bevezetés

Mi a modern és befogadó üzleti iskola vagyunk, amelynek jövője szempontjából és útitervként szolgál, amelyet régiónk igényel, hogy szembenézzen a 21. században felmerülő kihívásokkal; Elkötelezettek vagyunk az avantgárd ötletek állandó kutatása iránt, hogy megvalósítsuk ezeket a gyakorlatban, és olyan gondolkodásmóddal, amely elősegíti a cselekvést és magában foglalja a kultúránk folyamatos változását az állandó ötletek és ismeretek cseréje érdekében. A szakmai átalakulás iskolája vagyunk. Olyan hely vagyunk és leszünk, ahol tovább fejlesztjük az ötleteket.

Az ENAN magas szintű üzleti iskolájában a legmagasabb szintű akadémiai színvonalú és kiválósági oktatás csak a kezdet, ehhez és minden kognitív folyamatunkhoz hozzáadjuk az innováció és a kreativitás valós koncepcióit, hozzáadva azt az értéket, amely a tehetetlenség megtörését javasolja. az egységes tanfolyamok tradicionalistája, és azzal összhangban, olyan hallgatók számára készít olyan fokokat, tanulmányokat és igazolásokat, amelyek összhangban állnak a piac igényeivel, nemcsak helyi, hanem globális szinten is. Nem akarjuk olyan egységes szakemberek képzését, akik nem különböznek a többi részétől, ahol döntő a tudásverseny, azt akarjuk, hogy a globális emberek, akik másképp gondolkodnak és cselekedjenek, ugyanolyan innovatív eredményeket érjenek el.

138075_pexels-photo-1438072.jpeg

misszió

Mi azon szervezetek stratégiai szövetségese vagyunk, amelyek globális és dinamikus megoldásokat javasolnak az emberek képzésére, felelősségteljes és pozitív hatást generálva a világban.

kilátás

Több, mint üzleti iskola, amely új tanulmányi modellekkel és szolgáltatásokkal fejlődik, az új ipari forradalom új gazdasága felé, amely befolyásolja a globális társadalom pozitív változásait.

Helyszínek

  • Guatemala City

    10 Ave 4-83 Zona 15 Colonia Lo de Contreras, , Guatemala City

Kérdések