Keystone logo
© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Bevezetés

Az European School of Economics (ESE) egy határokon átnyúló, multikulturális és pragmatikus felsőoktatási intézmény, amely teljes körűen akkreditált az Egyesült Királyságban és a felsorolt ​​testületek sorrendjében.
Az ESE Londonban, Rómában, Milánóban, Firenzében és Madridban kínál alapképzést, mesterképzést, MBA-t és rövid programokat.

Az ESE diplomások a piacon a legversenyképesebb üzleti szakemberek közé tartoznak, akik a nemzetközi marketing, pénzügy, kommunikáció és menedzsment vezetői szerepkörében készülnek. Az ESE hallgatók képesek arra, hogy egyénre szabják tanulmányaikat:

külföldön tanulni az ESE központokkal világszerte;

specializálódtak a legmodernebb üzleti szektorokra, mint például a divat, az események, a zene, a sport, a művészet, a média és az emberi erőforrások;

teljes szakmai gyakorlatok, amelyek több mint 1500 vezető szervezetet választanak szerte a világon.

A határok nélküli iskola az European School of Economics egy új koncepció a felsőoktatásban. Az akadémiai kiválóság, az internacionalitás és a pragmatizmus ötvözésével az ESE-fokozatot és a tanúsítványprogramokat új vezetői és vállalkozói generációk készítésére tervezték. Az European School of Economics (ESE) elismert oktatási intézmény, amelyet a British Accreditation Council (BAC) akkreditál.

Mi teszi az ESE-t nagyszerű hely a diákok számára?

Személyes és személyre szabott tanulási tapasztalat - az ESE-nél a kis osztályméretnek és a kiváló tanuló / tanár aránynak köszönhetően egyedi és izgalmas élményt kap.

„Az álom a legtöbb igazi dolog van” - ESE diákok dolgozzon ki egy egyedi tudományos és szakmai Pathway révén kiválasztott Természetesen specializáció és szakmai elhelyezés

Pragmatizmus - gyakorlati tapasztalat a kortárs üzleti gyakorlatban az átfogó szakmai program keretében

Nemzetköziség - több mint 60 országból származó hallgatói testület, amely külföldön tanul az ESE központokkal világszerte

A legmodernebb üzleti szektorok , köztük a divat, az események, a zene, a sport, a művészet, a média és az emberi erőforrások specializációja

Nagy szakmai gyakorlat - az ESE diákjai több mint 1500 vezető szervezet közül választhatnak világszerte

Oktatási filozófia

Az European School of Economics elképzelte egy új emberiség létrejöttét, előítéletektől és félelemtől mentes egyének megteremtéséhez, és képes volt összehangolni a közgazdaságtan és az etika, a cselekvés és a szemlélődés, valamint a pénzügyi hatalom és a szeretet közötti nyilvánvaló, régi ellentéteket.

Az ESE főiskolai, mesterképző, MBA és tanúsítási programok célja a nemzetközi vállalkozók és vezetők előkészítése a kortárs üzleti világban leginkább szükséges kulturális tudatossággal, képességekkel és erkölcsi tulajdonságokkal.

ESE értékek

Minden emberi eredmény mögött, a világ mindenekelőtt a világ legnagyobb pénzügyi és ipari vállalata, minden szép, hasznos, gazdag, minden ember számára, minden tudományos vagy társadalmi hódítás idején mindig egy ember, egyén és álma van.

Csak az egyének tudják átalakítani a társadalmat. Csak az egyének álmodhatnak. Az ESE küldetése, hogy új fiatal generációkat hozzon létre a fiatal vállalkozók és vállalati vezetők, látnokok, pragmatikus álmodozók számára. Az ilyen cél eléréséhez többre van szükség, mint a jó programok és a jó tanárok számára. Az ESE a létfontosságú ötletek rendszere, és felkészíti a diákjait, hogy legyenek a gyógyult emberiség új sejtjei, mentesek a konfliktusos gondolkodástól, a babonáktól, az előítéletektől és az elavult ötletektől, és önmagukban feddhetetlen szenvedéllyel ápolják a nagyságot.

Egy szervezet életének, egy nemzet jövőjének, egy teljes civilizációnak a függvénye az ilyen férfiak és nők létezésétől függ. A jövõbeli szervezetek vezetõi cselekvõ filozófusok lesznek. Ezek az emberek drágábbak, mint az aranybányák és olajmezők. Sikereket és hosszú élettartamot hoznak a világ vállalkozásai számára.

Elfogadjuk azt az elképzelést, hogy az akadémiai kiválóságnak ki kell alakítania az egyéni emberi potenciál fejlesztését, és hogy a szellemi képességek fejlesztésében meg kell valósulnia a valódi nemzetközi színvonalú és működőképes készségek megteremtése terén is, a világnak.

Az embernek egy szervezet sikerét a filozófiájuk határozza meg.

Ezért az ESE világosan látja, hogy az igazi oktatás nem csupán a fogalmak és a készségek fejlesztésének tanítása, hanem mindenekelőtt az iskola egyedi filozófiájának, eszméinek és alapelveinek átadása. Az ESE a szellemi, művészi, politikai, etikai és szociokulturális feltárás folyamatát szemlélteti az üzleti életben és az élet széles látókörén keresztül, az önfelfedezésre koncentrálva és az integritást célzó önmagával kapcsolatos munkára.

Sem a tudás, sem az oktatás, sem a gazdagság, sem a társadalmi helyzet nem tud utat nyitni a sikerhez, hanem a saját önismerethez és integritáshoz.

Minden vállalkozás fejlődése, a helyi zenekar boltjától a nemzetközi ipar és pénzügy óriásaitól tudatos átalakulássá válik a "létező iskolájává". Céljuk és valódi üzleti céljaik lesznek a közvetlenül résztvevő emberek és az érdekelt felek fejlődése. A jövő társaságai és szervezetei a törekvés és a személyes javulás helyszínei, ahol a dolgozók és a személyzet a nap végén elhagyják a megértést, a boldogságot és a felelősségtudatot, és ahol a szervezet legtávolabbi sejtjeit is ellátják hogy fejlesszék és felgyorsítsák fejlődésüket.

Helyszínek

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Kérdések