Keystone logo
© Erasmus School of Health, Policy and Management
Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Bevezetés

Az Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) olyan hallgatókat képez, akik Hollandiában és külföldön az egészségügyben dolgozó vezetőkké és döntéshozókká válnak. Oktatásunkkal hozzájárulunk a hozzáférhetőbb és megfizethetőbb egészségügyi ellátáshoz, amely fenntartja az ellátás minőségét, miközben minden ember számára befogadó. Az ESHPM alapképzést, négy mesterképzést és posztgraduális képzést biztosít. Az Erasmus School of Health Policy & Management kutatási témái: "piacszervezés és rendszertervezés", "az ellátás minősége és hatékonysága", valamint "az egészségügyi szervezetek üzleti menedzsmentje". Az ESHPM-ben 1350 hallgató és több mint 200 alkalmazott tanul.

Az Erasmus School of Health Policy & menedzsment egy különleges pozíciót tölt be. Az ESHPM a rotterdami Erasmus Egyetem (EUR) Orvosi és Egészségtudományi Karának része. Erős kapcsolat áll fenn az Erasmus MC-vel. Az ESHPM az Erasmus University Rotterdam campusán, a Bayle épületben található. Az EUR közösségén belül az ESHPM karként működik.

Campus jellemzői

A rotterdami Erasmus Egyetem központja a Woudestein kampusz, amely kényelmes 15 perces kerékpárútra található Rotterdam városközpontjától, beleértve az elegáns új Rotterdam Centraal pályaudvart (ahonnan villamossal vagy metróval is el lehet jutni EUR-ba.) Tanórákon kívül, A diákok a fényes új Polak épületben vagy a legmodernebb egyetemi könyvtárunkban tanulnak, igyanak egy kávét az Erasmus Food Plaza-ban, vagy vegyenek részt egy rendezvényen a de Smitse színházában vagy kávézójában. Az egyetemen található sportközpont fitnesz-, tánc-, spinning-, squash- és teniszórákat kínál számos egyéb foglalkozás mellett.

Megközelítés az egyetemen

A rotterdami Erasmus Egyetem fontosnak tartja a mindenki számára elérhető kampuszt és épületeket. 2022-ben az Igazgatóság jóváhagyta a „Fizikai akadálymentesítési cselekvési tervet”, és többletforrásokat különített el a campus akadálymentesítésének lépésről lépésre történő javítására. Eddig egy építési tanácsadót vettek fel, és már több módosításra is sor került, mint például a MIVA WC-k áttervezése. A campus területének új kialakítása is elkészült, és 2024-ben kerül megvalósításra.

  Öregdiák statisztika

  Rangsorok

  A 100 legjobb kutatóegyetem: a saját hallgatói visszajelzéseinktől kezdve a nemzetközi egyetemi rangsorokig az EUR kiváló hírnevet őriz. Büszkék vagyunk arra, hogy az EUR folyamatosan a világ legjobb egyetemeinek első 2%-ában szerepel.

  Tanulói beszámolók

  Campus élet és felszereltség

  Az egyetemen is minden létesítmény elérhető

  Ha nem tudja otthon megszervezni ezeket a létesítményeket, akkor ingyenesen használhatja az egyetem létesítményeit. A korona korlátozása miatt ezek a szolgáltatások korlátozottak.

  A Woudestein egyetemen asztali számítógépet használhat az egyik PC-szobában (csendes tanulóterek). Ezen kívül az egyetemen bárhol ingyenes wifit használhat ERNA (Erasmus Remote Network Access) azonosítójával.

  Helyszínek

  • Rotterdam

   Bayle Building Burgemeester Oudlaan, 50 3062 PA, Rotterdam

   Kérdések