Keystone logo
ESIC Business and Marketing School (Escola Superior de Gestão Comercial e Marketing (ESIC)) Mester a vállalkozói szellemben és az innováció menedzsmentben - MEGI
ESIC Business and Marketing School (Escola Superior de Gestão Comercial e Marketing (ESIC))

Mester a vállalkozói szellemben és az innováció menedzsmentben - MEGI

Curitiba, Brazília

Request duration

Portugál

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A vállalkozói és innováció menedzsment mestere felkészíti a szakembereket a vállalkozói gyakorlat és az új menedzsment modellek alkalmazására az üzleti generáció számára. Olyan forgatókönyveket mutat be, amelyek kibővítik a vállalkozás hagyományos fogalmát, és alapvető készségeket építenek az új évszázad szakemberei számára.

A MEGI egy dinamikus kurzus, amely tudományterületek sorozatából áll, és magában foglalja a technikai és viselkedési készségeket. A módszertan magában foglalja a személyes találkozókat és a látogatásokat Paraná vállalkozói ökoszisztémájának társaságaiban, az esettanulmányok és a valós üzleti felépítés mellett. A kurzus másik különbsége a mentori program, amely tapasztalati műhelyek sorozatából áll, ahol az eszközöket és koncepciókat gyakorlati módon alkalmazzák. Ez a program a tanfolyam 18 hónapja alatt robusztus, életképes és korabeli üzleti tervvel tetőzik.

A kortárs menedzsment ismereteinek és készségeinek biztosítása a különböző területekről érkező szakemberek számára, szisztémás jövőkép kidolgozása a környezettel, a piacral, az üzleti életsel és a társadalommal kapcsolatban. A szakemberek integrációjának elősegítése a komplex üzleti környezetben, beleértve a technológiát, a döntéshozatal gyorsaságát, a fogyasztói kapcsolatok változását és az új piaci igényeket.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Innováció és társadalmi vállalkozás mesterképzése
  • London, Egyesült Királyság
 • Innovációs és logisztikai mesterképzés
  • Kouvola, Finnország
 • MSc innováció és vállalkozói szellem
  • Barcelona, Spanyolország
  • Madrid, Spanyolország