Keystone logo
ESIMODE

ESIMODE

ESIMODE

Bevezetés

Iskolánk indult 1981-ben a Chambre Kereskedelmi és Ipari Toulouse, és a ruházati kereskedelmi szövetség. ESIMODE kínál változatos kínálat a divat diák, amely magában foglalja a speciális oklevelek. Ezek kiterjednek divattervező kezelése, textil technikák, minta készítés és couture.

Bár Toulouse jól ismert európai központja a repülőgépipar, azt is büszkélkedhet egy rendkívül sikeres textilipar, történelmileg fontos tevékenység a Midi-Pyrénées régió, az is fontos turisztikai és mezőgazdasági területeket Franciaországban.

Toulouse köszönheti dinamizmust a fiatal népesség; akiknek egyharmada életkora 18 és 29. A jelenléte 100.000 diák teszi Toulouse (helyi nevén a "rózsaszín város") Franciaország második legnagyobb városa (mögött Paris) és a díjazott hely miatt számos oktatási intézményében. Három egyetem, amely 14 iskola minden együtt széles skáláját mind sport- és kulturális tevékenységek, egy teljesen barátságos légkörben, biztosítják Toulouse hírnevét, mint egy virágzó város.

A város városszövetben tartalmaz 342 önkormányzati és agglomeráció, amely rangsorolva, mint a 4. legfontosabb textilipari központ Franciaországban. Ez a legfontosabb termelési hely Franciaországban fésült szál és anyagok, mint a gyapjú. Toulouse, a textilipar, akik körülbelül 4000 ember; vagy közel 7000, ha tartalmazza a ruhát, a bőr és a divattervezés területén.

MBA divatipar Van egy főiskolai vagy egy üzleti iskola mértékben, és van egy szenvedélye a divat? Ne keressen tovább, ezt a Master of Business Administration az Ön számára. Ez a tanfolyam segít fejleszteni a kompetencia és kezdi meg működését az ágazatban. Az MBA felkészíti a diákokat, hogy:

Építeni egy átfogó képet a különböző funkciók a divatipar, hogy hozzon létre hidat fejlesztés, gyártás, marketing és menedzsment. Vonat technikákat és módszereket annak érdekében, hogy kezelni egy összetett ágazat. Fejleszteni kell a vállalkozói szellem és az innováció. Ez a program egyedülálló a maga oktatási tartalmak és elősegíti a képesség, hogy integrálja a divatipar. A tudományos bizottság felelős jóváhagyása és ellenőrzése alapján a program az igényeit a divatipar.

Szint és belépési feltételeknek: Kiváló parancs francia nyelvű

BACHELOR Divattervezők CREATOR Elkészítéséhez a hallgató pályára a teremtés és a design a divat szektor területén a textil teremtés fogalma sokféle ruhák, divatos kiegészítők és a termék kijelző. Szerezni egy jó műszaki angol annak érdekében, hogy képes legyen elérni egy Bachelor Divattervezés (4 éves felsőfokú). Ez a program középpontjában a tökéletessége ismeretek és készségek kapcsolódó módszer létrehozása a divat terén. A tudás megerősödik köszönhetően egy 8 hetes szakmai gyakorlat a vállalaton belül.

A tantárgy tartalma: Alapvető mezők a mester - a kreatív megközelítés: rajz, műszaki rajz, szín, művészettörténet, divattervezés, fejlesztése a mintázat, az építőipar, a gyűjtés, textil létrehozása és műszaki angol, gyártás kereskedelem. További ismeretek: szövet, szakmai kommunikáció, divat marketing, jog és kulturális környezet.

Szint és belépési feltételeknek: Kiváló parancs francia nyelvű

gyűjtemény vezetője A textil-és ruházati divat és a luxus ipar szakon Fashion Business Management (mester szintű)

A képzés időtartama: 2 év pályázó köteles a főiskolai diplomát egy regionális akkreditált intézmény, vagy el kell végeznie egyenértékű egyetemi előkészítő által meghatározott megfelelő campus hatóságok.

Szint és belépési feltételeknek: Kiváló parancs francia nyelvű Ez a 2 éves posztgraduális kurzus felkészíti a menedzsment és értékesítési rendezvény funkcióinak a divatipar üzleti. Annak érdekében, hogy teljes mértékben átélni és megérteni a tudományos tanítás, minden tanuló teljes 2 munkahelyi gyakorlatot során a pálya hosszát, minden zajlik a tanév során és tartós között 10-12 hét.

A tantárgy tartalma: Irányítási és termelési ellenőrzés, divattervezés DAO objektum-orientált szoftver, Divattervezés és minta készítés, történelem és kultúra a divat, bevezetés a minta készítés, fokozati és ipari montázs ruhák, textil, rost és szövet technológia, műszaki angol, Egyéni készségek és vezetői gyakorlatok egy professzionális környezetben, divat csoport stratégiák (társasági jog / pénzügyi irányítás / gazdaság).

Textíliák és ruházat, luxus és a divattervezés - mester szintű

A képzés időtartama: 4 év.

Szint és belépési feltételeknek: Kiváló parancs francia nyelvű végén a kurzus, a fiatal tervezők, akkor megszerezte a szükséges készségek dolgozni mind a francia és külföldi divatcégek, és ha ez a végső cél, hogy létrehozzák saját divatmárka. A tantárgy tartalma: Kreatív megközelítése, rajz, tervezés kultúra, divattervezés, textil létrehozását, a termék telepítése, műszaki angol, szakmai kommunikáció, a jog és a környezet, a divat marketing.

Helyszínek

  • Toulouse

    3547 avenue de la lauragaise 31683 Labège cedex, 31683, Toulouse

    Kérdések