Keystone logo
ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

Bevezetés

A Wiki-ről

A szokatlan az állandó mozgásban

Az ESPM több mint 65 éves múltra tekint vissza, a brazil referenciaként a felsőoktatás kommunikációjában, marketingjében és menedzsmentjében. Az innováció és a technológia DNS-je jelen van az összes tanulási folyamatban, a jövőben felkészült szakemberek képzése.

Az ESPM elkötelezettsége a kiválóság és a hosszú élet mellett az, hogy minőségét és hírnevét állandó szinten tartjuk, legyen szó tíz, húsz, ötven év múlva. Minden diákunk diplomáját és bizalmát tiszteljük.

A mi történetünk

Az ESPM-et 1951-ben hozták létre, amikor a reklám üzleti szektorként nőtt a világ nagy részén, és szakmává vált. A hirdetők és a médiavállalkozók egy csoportjának elképzelése volt, hogy csak kiválósági iskolával rendelkezünk erős és fejlett kommunikációs iparral Brazíliában. Így született az ESPM.

Manapság az iskolában, ahol a „Tanítják azokat, akik ezt teszik”, mindig körülbelül 15 000 diák és 600 tanár dolgozott a piacon, egyetemi hallgatók São Paulo, Rio de Janeiro és Porto Alegre városaiban. Nemzetközi partnerségek több mint 10 ország neves egyetemeivel.

Annak érdekében, hogy kiválóságunkat és állandó jellegünket átadjuk az ágazatnak, és multidiszciplináris szakembereket képezzünk, jelenleg 8 egyetemi kurzust kínálnak: adminisztráció, társadalom- és fogyasztótudomány, mozi és audiovizuális, tervezés, újságírás, reklám, nemzetközi kapcsolatok és a TECH.

Portfóliónk tartalmaz továbbá posztgraduális, mester-, doktori és ingyenes tanfolyamokat is, rövid és közepes időtartamra.

 • Küldetésünk: Vezetők kialakítása, amelyek képesek átalakítani az üzletet és fejlesztni az országot.
 • Célunk: Globális kiválósági központok létrehozása Brazíliában tevékenységi területeinkben.
 • Értékeink: tudományos kiválóság; Etika és igazság; Szabad kezdeményezés és a véleménynyilvánítás szabadsága; Emberi és társadalmi felemelkedés; Sokféleség.

ESPM LifeLab

Példátlan kezdeményezés a brazil tudományos környezetben

A munkaerőpiac társadalmi és technológiai fejlődés által okozott változásaival nehéz megjósolni a szakmák jövőjét, ami növeli a szakmai bizonytalanságot és bizonytalanságot. Ezért újra feltaláltuk a tanítás és a tanulás módját, személyesen és szakmailag egyaránt.

Minden tanfolyamon arra buzdítjuk a hallgatóinkat, hogy fejlesszék nemcsak az általuk választott karrierhez szokásos készségeket, hanem azokat is, amelyek elősegítik a társadalmi jólétet, képesek emberi és szokatlan lényeket kialakítani. Ezek a kompetenciák három fő pillérre vonatkoznak:

 • Metakognitív (önálló tanulás): benchmarok és eszközök az egész életen át tartó tanuláshoz való felkészüléshez.
 • Techquant (digitális folyékonyság): Folyékony számok és technológiai újítások. A digitális világgal való foglalkozás elengedhetetlen a világ, és következésképpen a kapcsolatok megértéséhez.
 • Szocio-érzelmi (önismeret): Az úgynevezett lágy készségek fejlesztése, mint például az önismeret és a vezetés. Továbbfejlesztett kommunikációs készségek és interperszonális kapcsolatok.

Élő EAD

A személyes kurzusokon kívül ingyenes és online posztgraduális kurzusok teljes platformai is vannak, amelyeket úttörő formában tanítunk Brazíliában. 100% élő osztályok, valós idejű interakció a tanár és a hallgató között, korlátlan hozzáférés a rögzített órákhoz.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Akadémiai főterv

Az aktív oktatási módszerek különbsége

2013 óta van egy akadémiai főterv, amely egyedi és differenciált javaslatokat mutat be a hallgatói kezdeményezések irányításához. Összeállítjuk szakértelmünket egyetlen oktatási modellben, amely egyre versenyképesebb.

Előtérbe helyezzük az aktív módszertan alkalmazását, amelyet a világ legjobb egyetemeiben alkalmaznak, és amely képes mozgósítani a hallgatói tanulást, és legyőzni a hagyományos osztályok korlátjait. Csökkentettük az előadásokat és előmozdítottuk a gyakorlati dinamikát bizonyos terekben, több esettanulmányi teremben és multiplatform laboratóriumokban.

Csereprogramok

Elismerjük a nemzetközi tapasztalatok fontosságát hallgatóink képzésében, ezért van megállapodás a világ számos intézménnyel, például Argentínában, Kanadában, Chilében, Kolumbiaban, Spanyolországban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Angliában, Olaszországban, Mexikóban és Portugáliában.

Minden ESPM hallgató részt vehet tanulmányain külföldön, rövid és hosszú távú kurzusok között választva.

Ingyenes oktatási biztosítás

Garantált tartósság a tanfolyamon

Itt minden hallgató könnyebben követheti tanulmányait. Az ESPM ingyenes oktatási biztosítást kínál, amely garantálja a kurzus folyamatosságát minden olyan váratlan esemény esetén, amely lehetetlenné teszi a tandíj fizetését, és a balesetek esetén 24 órás segítséget nyújt.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Statisztika

Manapság az iskola, amelyben a „Teaches who does” mindig is volt, körülbelül 15 000 diák és 600 tanár dolgozik a piacon, São Paulo, Rio de Janeiro és Porto Alegre városaiban. Nemzetközi együttműködés több mint 10 ország neves egyetemeivel.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Ingyenes oktatási biztosítás

  A tanfolyam állandóságának garanciája

  Itt minden diák nyugodtabban folytathatja tanulmányait. Az ESPM ingyenes oktatási biztosítást kínál, amely garantálja a tanfolyam folytonosságát egy előre nem látható esemény esetén, amely lehetetlenné teszi a havidíjak kifizetését, valamint 24 órás segítséget nyújt balesetek esetén.

  Helyszínek

  • São Paulo

   Rua Dr. Álvaro Alvim, 123 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

   • São Paulo

    Rua Joaquim Távora, 1240 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

    • São Paulo

     Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I Chácara Santo Antonio - São Paulo, , São Paulo

     • Rio de Janeiro

      Rua do Rosário, 90 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

      • Rio de Janeiro

       Rua do Rosário, 111 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

       • Porto Alegre

        Rua Guilherme Schell, 350 Santo Antônio - Porto Alegre, , Porto Alegre

        • Florianópolis

         Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande Florianópolis - Santa Catarina, , Florianópolis

         Kérdések