Keystone logo
EU Business School Switzerland Mester Innovációs és Vállalkozási
EU Business School Switzerland

Mester Innovációs és Vállalkozási

Geneva, Svájc

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

CHF 32 340 / per year

Távoktatás, Az egyetemen

Bevezetés

A folyamatosan változó üzleti környezetben, amelyet az egyre inkább versenyző piacok alakítanak ki, a vállalkozói gondolkodásmód kulcsfontosságú a vezetők számára, hogy kreatív változásokat és növekedést érjenek el. Ez a program feltárja az innováció és az új vállalkozások létrehozásának fő összetevőit, és betekintést nyújt a vállalkozói törekvésbe, valamint azokba a körülményekbe, amelyek mellett hatékonyan művelhető. A kreatív gondolkodás és a vezetői készségek fejlesztésére összpontosítva a hallgatók felfedezik a vállalkozói kihívásokat és megoldásokat, miközben megragadják az alkalmat az üzleti modellek értékelésére és konceptualizálására.

Tanulás a vezetőktől

Azok a rendezvények, amelyek az EU hallgatóit megismertetik a globálisan sikeres vezetőkkel, alapvető szempontot jelentenek a karrierjét indító üzleti oktatás biztosításában.

Ezen a digitális üzleti innováció terén vezető kerekasztal-beszélgetésen Christian Nielsen, az AirHelp South vezérigazgatója és az AirHelp Group CLO-ja; Marc Coppens, a Yuki Software SL vezérigazgatója; és Mark Miralda, a TechBuddy Iberia országvezetője lenyűgöző betekintést nyújtott az uniós hallgatók számára arról, hogy miként találják ki újra a hagyományos iparágakat és bővítik az ágazatokat a digitalizáció és a technológia révén.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Rangsorok

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések