Keystone logo
European University

European University

European University

Bevezetés

European University felhatalmazott felsőoktatási intézmény, oktatási egyetemi státusszal, amely a törvény által megállapított szabályok szerint hajt végre felsőoktatási programokat, és kiállítja az állam által elismert képesítési bizonyítványt.

Az Oktatási Intézmények Felhatalmazó Testületének 2011. január 21 -i határozatával az egyetem 5 évre tanári egyetem státuszt szerzett. 2012 -re az egyetem három oktatási programot hajtott végre: az ápolói alapképzést, a gyógyszerészi alapképzést és az egészségügyi menedzsment mesterképzést. A tanulók marginális létszáma 246 tanuló volt. 2013 végén az egyetem akkreditációt kapott a Pénzügyi és banki alapképzésre, 2014-2017-ben pedig a jelenleg folytatott oktatási programokra, beleértve a diplomás orvos angol nyelvű oktatási programját, amely a külföldi hallgatók legnagyobb hányada. A Felsőoktatási Intézmények Felhatalmazó Testületének 2016. január 18 European University 5 évre, 2021 -ig visszanyerte az oktatási egyetem státuszát. Az oktatási intézmények 2016. december 13 -án kelt, az egyetemnek marginális a hallgatói létszáma 1500 hallgatóval, és a Felsőoktatási Intézmények Felhatalmazó Testületének 2019. július 26 -i határozata értelmében az European University 3000 hallgatói küszöböt állapított meg.

European University 4 kar működik:

 • Üzleti és Technológiai Kar
 • Jogi, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar
 • Orvosi kar
 • Állatorvos-tudományi Kar

Az említett karok keretében az Egyetem 12 oktatási programot valósít meg, amelyek két felsőfokú oktatási programot (alapképzés, mesterképzés, egyszintű és egyéves tanárképzés) foglalnak magukban.

European University küldetésének, jövőképének és értékeinek megfelelően a következő stratégiai prioritásokat határozta meg a következő hét évre:

 • A márkaismertség fejlesztése és a társadalmi felelősségvállalás növelése;
 • A felsőoktatási programok mindhárom szintjének fejlesztése;
 • A tanulási folyamat tervezésének és végrehajtásának minőségének javítása, innovatív tanítási-tanulási és értékelési módszerek széles körű bevezetése;
 • Tudományos-kutatási tevékenységek előmozdítása és megerősítése;
 • Tanulói szolgáltatások és környezet fejlesztése;
 • Az Egyetem szervezetirányítása és erőforrás -fejlesztése.

2025-re az European University jövőkép-alkalmazása szerint egy nyílt tudományos tér, amely modern, jól felszerelt, kényelmes és adaptált oktatási, tudományos és munkainfrastruktúrát fejleszt ki, fenntartja a pénzügyi fenntarthatóságot, vonzza és hatékonyan fenntartja a magasan képzett emberi erőforrásokat, elősegíti szakmai fejlődésüket, és ösztönzi a tudományos és hallgatói mobilitást az önmegvalósítás, valamint a nemzetközivé válás folyamatában való aktív részvétel révén.

Az Orvostudományi Kar

European University Orvostudományi Kara 2014 óta működik. A kar célja, hogy biztosítsa a hallgatók képzését az egészségügy területén az akadémiai szabadság és az intézményi autonómia tekintetében.

A kar oktatási folyamatát a szakterület jól ismert és elismert szakemberei vezetik, akik sok éves orvosi és pedagógiai tapasztalattal rendelkeznek. A tanítási és értékelési módszerek sokfélesége nemcsak elméleti ismeretek, hanem gyakorlati készségek elsajátítására is lehetőséget ad.

Az Orvostudományi Kar együttműködési megállapodásokat írt alá mintegy 60 grúziai klinikával, valamint a világ különböző országainak orvosi egyetemeivel. Az Orvostudományi Kar professzorai és hallgatói különböző nemzetközi tudományos és szakmai egyesületek tagjai. A fentiek alapján a program által biztosított gyakorlati képzésen kívül a hallgatóknak lehetőségük van klinikai gyakorlatra a világ különböző egyetemi klinikáin, valamint részt venni a karon folyó kutatási projektekben, valamint részt venni helyi és nemzetközi tudományos események. A "Biomedical and Core Clinical Research Practice" című tudományos tudományos folyóirat 2020 óta jelenik meg.

A karon található egy szimulációs központ, ahol a klinikai/ágazati készségeket modern orvosi technológiák, manökenök segítségével oktatják és értékelik szimulált klinikai környezetben.

A kar vezeti:

 • Orvos doktori program MD angol nyelven
 • Fogorvosi program angol nyelven
 • Fogorvosi program grúz nyelven

A karon létrehozták az Orvostudományi Kutatóintézetet, amely az Országos Tuberkulózis és Tüdőbetegségek Központja alapján működik. A helyi és nemzetközi tudományos ösztöndíjprojektekben való részvétel mellett az Intézet tudományos folyóiratot is közzétesz - "Journal of Biomedicine and Medical Sciences".

Nem korlátozódunk arra, hogy egyszerűen orvostanítást tanítsunk Önnek. Felejthetetlen utazást kínálunk Önnek az emberi test mikro- és makrovilágában, a modern orvosi irodalom, a multimédiás eszközök és az orvosi szimulátorok segítségével. Üdvözöljük Önt a nagy klinikákon, ahol teljes mértékben megtapasztalhatja a reális orvosi környezetet, és segíthet megoldani a valódi feladatokat és olyan technikákat használni, amelyek később döntő fontosságúak lesznek a független szakterületek független eljárásainak elvégzéséhez.

Helyszínek

Helyszínek
 • Tbilisi

  Administrative Building Tbilisi, 0141, Guramishvili Avenue 76, , Tbilisi

  • Tbilisi

   The Building of the Faculty of Medicine Tbilisi, 0189, Sarajishvili Street 17, , Tbilisi

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések