Keystone logo
© First City University College
First City University College

First City University College

First City University College

Bevezetés

First City University College elkötelezett amellett, hogy kivételes felsőoktatási lehetőségeket biztosítson malajziai és nemzetközi hallgatók számára a tudományos és szakmai tudományágak széles skáláján. Intézményünkben büszkék vagyunk arra, hogy átfogó programokat kínálunk, beleértve az Intenzív Angol Programot, az alapítványt, a diplomát, a diplomát, a mesterképzést és a doktori képzést.

Küldetésünk középpontjában a minőségi oktatás iránti elkötelezettségünk áll. Gondoskodunk arról, hogy diákjaink gazdagító és jövőorientált tanulási tapasztalatot kapjanak, amely felkészíti őket a sikerre a folyamatosan fejlődő globális foglalkoztatási környezetben. A következő kulcspontok kiemelik erősségeinket:

 1. Átfogó akadémiai kínálat: First City University College a tudományos programok széles skálájával büszkélkedhet, ideértve az üzletet, a számvitel és pénzügy, a marketing, a vendéglátás menedzsment, a tömegkommunikáció, a szoftverfejlesztés, a mesterséges intelligencia, az IoT, az információs rendszereket, a grafikai tervezést, a belső építészetet és a divatot. Marketing, valamint bútor- és terméktervezés. Ez a sokféleség biztosítja, hogy a hallgatók folytathassák szenvedélyeiket és érdeklődési körüket, miközben értékes készségekre tesznek szert választott szakterületükön.
 2. Nemzetközi perspektíva: Intézményünk a világ minden tájáról fogad hallgatókat, elősegítve a multikulturális környezetet, amely javítja a tanulási élményt. Ez a nemzetközi perspektíva felkészíti a hallgatókat a globális kihívásokra és lehetőségekre, így jól kidolgozott egyénekké válnak, készek a sikerre egy összekapcsolt világban.
 3. Holisztikus oktatás: Túllépünk a hagyományos akadémiai oktatáson, hangsúlyozva a holisztikus oktatást, amely fejleszti a kritikus gondolkodást, a kreativitást és a problémamegoldó készségeket. Megközelítésünk célja, hogy olyan diplomások szülessenek, akik nem csak a választott területeken jeleskednek, hanem pozitívan járulnak hozzá a társadalomhoz
 4. Élvonalbeli programok: First City University College elkötelezett amellett, hogy az oktatási trendek élvonalában maradjon. Szoftvermérnöki, mesterséges intelligencia, IoT és más feltörekvő területeken végzett programjaink tükrözik elkötelezettségünket, hogy olyan ismereteket és készségeket biztosítsunk a hallgatóknak, amelyek relevánsak és igényesek a mai gyorsan változó technológiai környezetben.
 5. Iparági képzés: Szorosan együttműködünk iparági partnereinkkel annak biztosítása érdekében, hogy diákjaink gyakorlati, valós expozíciót kapjanak. Ez az iparág szempontjából releváns képzés felvértezi őket a gyakorlati tapasztalatokkal és ismeretekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy jövőbeli karrierjükben kitűnjenek.
 6. Nagyon keresett diplomások: First City University College szerzett oktatás minőségének köszönhetően végzett hallgatóink nagy keresletet mutatnak a munkaerőpiacon. A munkaadók nagyra értékelik öregdiákjaink készségeit, tudását és alkalmazkodóképességét, így a különböző iparágakban keresett szakemberekké válnak. First City University College választva a hallgatók a tudományos kiválóság, a személyes fejlődés és a felkészülés egy sikeres és teljes körű karrierre a globális színtéren.

Campus jellemzői

A First City Residences egy 13 emeletes épületben található, légkondicionált 10 deluxe egyágyas, 92 standard egyágyas és 414 standard kétágyas szobával, fürdőszobával és alagsori parkolóval.

Az egyéb létesítmények és szolgáltatások közé tartozik:

 • Érmével működő mosoda
 • Közös kamra
 • Resident Lounge
 • Study Lounge

A rezidencia bejárata kártyával történik, 24 órás CCTV felügyelettel és biztonsági járőrrel.

  Belépők

  First City University College a programok széles skáláját kínálja a hallgatóknak, akik közül választhatnak, és egy tartalmas tudományos utazásra indulhatnak. A jelentkezéshez egyszerűen kövesse ezt a három egyszerű lépést. Először válassza ki az érdeklődési körének és céljainak leginkább megfelelő tanulmányi programot. Másodszor, küldje be jelentkezését a mellékelt PDF űrlapok segítségével. Végül pedig kövesse nyomon jelentkezése állapotát úgy, hogy beírja útlevele számát a kijelölt szövegmezőbe. Hallgatói toborzási csapatunk elkötelezett a zökkenőmentes és hatékony jelentkezési folyamat biztosítása mellett, ezért bármilyen kérdésével vagy problémájával forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk jelentkezésének elbírálását, és üdvözöljük egyetemi közösségünkben.

  Helyszínek

  • Petaling Jaya

   No. 1 Persiaran Bukit Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia., 47800, Petaling Jaya

  Kérdések