Keystone logo
Federal University Of Goiás

Federal University Of Goiás

Federal University Of Goiás

Bevezetés

Az UFG egy oktatási, kutatási és kiterjesztési intézmény, amelynek célja ismeretek és ismeretek előállítása, rendszerezése és szocializálása, szakemberek és a társadalom átalakítása és fejlesztése iránt elkötelezett állampolgárok képzése. Az UFG 59 éves történelme során diverzifikálta és kibővítette működését, és ma 102 egyetemi alapképzéssel és 22 ezer hallgatóval rendelkezik, két régióban, Goiás és Goiânia területén. A fővárosban az UFG rendelkezik az Aparecida de Goiânia Campus, a Colemar Natal e Silva Campus (Praça Universitária) és a Campus Samambaia. A Goiás régióban az UFG 7 tanfolyamot kínál két speciális akadémiai egységre osztva. Az érettségi mellett az UFG 78 stricto sensu posztgraduális tanfolyamot kínál a mesterképzés, a doktori és a szakmai mesterképzés között, több mint 4200 hallgatóval.

Valami alapvető tudnivaló: az UFG nyilvános, világi és szabad egyetem. Az mit jelent? Hogy mindenkié, függetlenül vallási meggyőződéstől, társadalmi osztálytól, szexuális irányultságtól, fajtól / színtől, ideológiai / pártállástól vagy bármilyen más sajátosságtól. Ez azt is jelenti, hogy szövetségi közpénzekből, azaz mindannyiunk által befizetett adókból tartja fenn.

Ráadásul az UFG egy olyan hely, ahol a társadalmi-kulturális sokszínűség tiszteletben tartása és a véleménynyilvánítás szabadsága központi érték, amelyet az egyetemi statútum véd, amely mindenki tiszteletét és az eszmék pluralizmusát biztosítja, bármilyen megkülönböztetés nélkül.

Helyszínek

  • Parque Itatiaia

    Rua Mucuri,920, 74968-755, Parque Itatiaia

    Kérdések