Ferrières
Bevezetés
Ferrières Hospitality & Luxusmenedzsment Iskola
A Ferrières Iskolában való tanulással karriert kezdhet egy folyamatosan fejlődő ágazatban, amely számtalan szakmai lehetőséget kínál a világ minden táján. Ferrières mindössze 25 km-re fekszik a fényes Párizs városának szívétől, és ugyanilyen közel van Párizs mindkét nagy nemzetközi repülőteréhez (Orly és Roissy Charles de Gaulle), így Párizs központja tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A Ferrières-nél hiszünk abban, hogy a siker a szilárd elméleti és gyakorlati képzésből, valamint a személyes fejlődésből ered.
A Ferrières céljai között szerepel olyan kiválósági vezetők kinevelése, akik kompetensek, sokoldalúak és képesek vezetői pozíciók betöltésére, valamint a jövőbeli ipari igények meghatározására.
Annak érdekében, hogy az oktatott készségek és szakértelem megfeleljen a vendéglátás, a gasztronómia és a luxusipar jelenlegi és jövőbeli igényeinek, a programot tekintélyes partnercégeink, valamint vezető üzleti iskolák tanácsadóinak szoros együttműködésével fejlesztettük ki.
TÖBB ÁGAZATI MEGKÖZELÍTÉS:
A Ferrières küldetése a hagyomány és az innováció, az alázat, a munka és a nyitott látásmód alapértékei által vezérelve hármas:
- Oktasson leendő szakembereket a világ minden tájáról, számos olyan programon keresztül, amelyek megfelelnek az iparág követelményeinek gasztronómia, vendéglátás és luxus területén: Bachelor, MSc és kulináris minősítő programok
- Hozzájáruljon az ismeretek és gyakorlatok továbbfejlesztéséhez a három dimenzióban: étkezési kultúra, vendéglátás menedzsment, luxus és rendezvényszervezés.
- Franciaország befolyásának és vonzerejének erősítése ezeken a kiválósági területeken.
FERRIERES EGYEDÜLÁLLÓ ÖKOSZISZTÉMA:
A Ferrières átfogó ökoszisztémája kivételes szakmai tapasztalatot nyújt a diákoknak, és azonnal szembesíti őket a "francia kiválósággal", köszönhetően a több étterem, egy vendéglátóhely, két 4*-os szálloda és a Chateau du Ferrieres kínálatának. Ezeket a létesítményeket, amelyek nem gyakorlatot, hanem szakmai egységeket jelentenek, egy tapasztalt vendéglátóipari szakemberekből álló csapat irányítja, akik közül néhányan a " Meilleur Ouvrier de France " díj díjazottjai. Magas színvonalú konyhát és világszínvonalú szolgáltatást kínálnak az igényes vendégkörnek.
Kapacitásaik növekedésével a hallgatók fokozatosan bekerülnek különféle pozíciókba a konyhában, étkezésben, beszerzésben, sommelier osztályon, bárban, recepción, vendégkapcsolatokban, takarításban, értékesítésben, foglalásban, karbantartásban, marketingben, pénzügyekben, e-marketingben és rendezvényszervezésben. Ez a gyakorlati tapasztalat találkozik a tudományos tanulással.