Keystone logo
FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Bevezetés

Az FH Kufstein Tirolnak jelenleg 2200 diákja van több mint 50 nemzetből , akik nemzetközi, multikulturális légkört teremtenek. Az a tény, hogy világszerte több mint 215 partneregyetemünk van, azt jelenti, hogy az FH Kufstein Tirol évente több mint 200 nemzetközi beutazó diákot fogad, és még nagyobb számban mennek ki hallgatóink egy szemeszterre vagy évre külföldre tanulni.

Ráadásul az FH Kufstein Tirol mintegy 450 szerződött oktatójával jelentős szerepet tölt be a regionális gazdaságban. Az alap- és mesterképzési programok kínálatát – teljes és részmunkaidős formában egyaránt – úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az adott iparágak szakmai igényeinek. Az FH Kufstein Tirol több nemzetközileg elismert partneregyetemmel együttműködve posztgraduális programot is kidolgozott. Képzési programjainkon végzett hallgatóinak így kiváló kilátásai vannak szakterületük kihívást jelentő pozícióinak betöltésére és karrierjük előrelépésére.

Kutatási koncepció

A hatékony, tudományosan megalapozott oktatáshoz és tanuláshoz a kutatás és fejlesztés terén nyújtott kiemelkedő teljesítmény szükséges. Így az FH Kufstein egy szilárd K+F programot hozott létre, amelynek célja az intézményi és egyéni kompetenciák előmozdítása, valamint a tudományos és üzleti közösségekbe való magas szintű elismerés és integráció elősegítése. Az osztrák alkalmazott tudományegyetemekre vonatkozó törvényi felhatalmazásnak megfelelően az FH Kufstein kutatás-fejlesztési koncepciója igazodik az alkalmazott kutatási szemlélethez. A cél olyan tudományos K+F eredmények előállítása, amelyek hozzájárulnak a tudományos tudásbázishoz, valamint fenntarthatóan növelik a helyi gazdaság versenyképességét és vonzerejét.

Belépők

Belépési követelmények a mesterképzésre

 • Bachelor vagy Diploma program (egyetemi vagy alkalmazott tudományegyetemen) elvégzése a szakhoz kapcsolódóan, vagy ezzel egyenértékű posztszekunder végzettség
 • Gyakorlati munkatapasztalat
 • Jó angol nyelvtudás

Felvételi követelmények az oktatás nyelve

Minden jelentkezőnek, aki nem német anyanyelvű, igazolnia kell német nyelvtudását (min. B2 szint).

Kivétel :

 • Master International Business Studies (100% angol)
 • Mester sport, kultúra és rendezvényszervezés (100% angol)

A nyelvi szint felvételi feltételeiről kérjük, látogassa meg weboldalunkat.

Campus jellemzői

Vonzó campus bájos környezetben

Az FH Kufstein Tirol egy olyan épületben található, amely modern előadótermeket és munkaterületeket, könyvtárat és kávézót tartalmaz. A campus a városközpont melletti zöld, tágas parkban található. Számos sportolási és szabadidős lehetőség, valamint a közeli kulturális központok és a regionális fővárosok izgalmas, nemzetközi hangulatot varázsolnak.

Tárlatvezetés

Ez a videó 2020 novemberéből készült. A campus egy kicsit másképp néz ki a korona biztonsági intézkedések miatt.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Helyszínek

  • Kufstein

   FH Kufstein Andreas Hofer-Straße 7, 6330, Kufstein

  Kérdések