Keystone logo
Five Branches University

Five Branches University

Five Branches University

Bevezetés

Pont Kiválósági

Több mint 30 éve, Öt ága University, Graduate School of hagyományos kínai orvoslás tűzte a szabványok kiválóság hagyományos kínai orvoslás (TCM) az oktatás és az egészségügy.

tisztelt Egyetemi

Elismerten az egyik az ország legjobb TCM iskola, öt ága Egyetem biztosítja a legmagasabb szintű szakmai oktatás és az egészségügy a hagyományos kínai orvoslás és integratív orvoslás az USA-ban és nemzetközi szinten.

Két kaliforniai egyetemen

Lehet választani a két gyönyörű campus Santa Cruz és a San Jose, California, vagy részt osztályok mind a lélegzetelállító tengerparti kilátást, vagy az egyedi kulturális város tapasztalatait. Mindkét egyetemen bőséges napsütés és egy változatos és progresszív környezet, amelyben élnek.

egészségügyi központok

Az öt ág Egyetem Egészségügyi központok található Santa Cruz és a San Jose, California a legjobb TCM egészségügyi. Kezelése több mint 160 beteg minden nap, a mi egészségügyi központok ideális hely a diákok tapasztalatokat szerezzenek a klinikai környezet és a TCM orvosok és az orvosok, hogy a kivételes egészségügyi ellátást a betegek. Munkatársaink olyan szakemberekből az ideggyógyászat, belgyógyászat, nőgyógyászat, gyermekgyógyászat, onkológia, bőrgyógyászat, immun-hiány, a szemészet, a fájdalom kezelése, gasztroenterológia, kardiológia és.

Mester, Doktori és bizonyítvány Programok

A országosan akkreditált Master of hagyományos kínai orvoslás (MTCM) és orvos Akupunktúra és Keleti gyógyászat (DAOM) programok erős alapot a TCM diagnózis, akupunktúra és a kínai gyógynövény, a legújabb TCM kutatás kiterjedt klinikai képzést, valamint egy átfogó integratív orvoslás oktatás. Ázsiai masszázs és Karosszéria tanúsítási program a diákok a lehetőséget, hogy megkapja mind Kaliforniában és nemzeti masszázs minősítést.

Tapasztalt Kar Klinikai és szakértők

Ismerje meg a leginkább megvalósítható kar TCM oktatásban. Sok orvosok és a tanárok több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a tanítás és gyakorló TCM neves kórházak és orvosi iskolák Kínában és az USA-ban

Integratív Medicine on a legjobb

Az egész MTCM program, akkor megtanulják az ősi és mély elvei TCM diagnózis és a kezelés, akupunktúra és a kínai gyógynövény, valamint a legjobb nyugati orvoslás. Mint DAOM hallgató akkor meg fogja erősíteni a TCM a tudás és képességek a tanulás haladó szinten a hagyományos kínai és a nyugati orvoslás diagnózis, orvosi szakterületek, cross-áttételek és a tényleges gyakorlat interdiszciplináris gyógyszert.

Kiterjedt gyógynövénytanórán képzés

Öt ága Egyetem betartják között TCM főiskolák kimagasló herbológia osztály. Között Oktatóink Dr. Jeffrey Pang, a leszármazottja a híres kínai gyógynövény. A gyógynövény gyógyszertár több mint 400 nyers gyógynövények, katalogizált és tárolni a hagyományos, fából készült szekrény, és több mint 350 szabadalom képleteket.

Specialty Tanúsítványbeállítások

Mint MTCM diák, akkor kap speciális minősítést Sports Medicine, Medical Qigong, Öt Elem és Tuina masszázs, hogy fokozza, és megkülönböztetni a TCM gyakorlatban. A DAOM programot kínál korszerű képzést vezető TCM szakemberek, orvosok és pedagógusok, hogy a szakemberek a tudás és készségek tovább specializálódtak a TCM gyakorlatban: Női Egészség, neuromuscularis orvostudomány és családi gyógyszert.

Study in Kína, Tajvan és Korea

A Study Abroad program az egyik legjobb módja, hogy megtapasztalják a hiteles gyakorlatát TCM integrált modern nyugati orvostudomány. Utazzon Ázsia tanulni TCM erősen hozzáértő orvosok és tanárok, valamint arról a kiterjedt klinikai képzést kórházi körülmények között, beleértve gezte testvérszállodánk iskolák Hangzhou, Tianjin és Shenyang, Kína.

Folyamatos oktatás

Elkötelezettségünket a kiváló oktatás túl is folytatódik érettségi feladat továbbképzési programok. Hoz szakértő tanárok és oktatók együtt kínálunk sokféle kiváló minőségű pálya haladó hagyományos kínai orvoslás, és tanúsítás Ázsiai masszázs és Karosszéria és orvosi Qigong.

Pénzügyi támogatás Programok

Öt ága Egyetem akkreditált felsőoktatási intézmény jóváhagyott, hogy részt vegyenek a szövetségi pénzügyi támogatás programok MTCM, Mac és DAOM programokat. A pénzügyi támogatás programok segíthetnek megfelelni a pénzügyi költségek az oktatás, beleértve a tandíj és a megélhetési költségek.

Állásajánlatok

Szakmai partnerség Stanford Egyetem Comprehensive Cancer Center a Alta Bates csúcstalálkozón Medical Center, Kaiser-Permanente, Zhejiang Kínai Orvosi Egyetem és a Tianjin Egyetem Hagyományos Kínai Orvoslás kínál kiemelkedő oktatási és karrier lehetőségeket szerte a világon. Karrier terén TCM növekszik, és tartalmazza: létrehozásáról magánpraxis, csatlakozott egy csoporthoz gyakorlatban dolgozó integratív orvosi központ, és a munkalehetőségek az oktatás, könyvkiadás, vagy a kutatás.

Bármi legyen is a karrier a választás, a karrier fejlesztési részleg vezeti, és támogatást vehet folytat az optimális karrier, feltéve, ha az üzleti ismeretek, készségek és megbízhatósági szinten szükséges, hogy egy sikeres hagyományos kínai orvoslás orvos.

Graduate Success

A MTCM diplomások következetesen elérni a legmagasabb pontszámot halad mind a kaliforniai akupunktúrás jogosító vizsga és a nemzeti minősítő vizsga. Érettségi után, akkor lesz jogosult, hogy beiratkozik a doktori és PhD-program, hogy alkalmazzák a felső fizető pozícióban egy egészségügyi intézmény, vagy létrehozni egy sikeres TCM gyakorlat bárhol a világon.

Öt ágak kiderült rendkívül végre öregdiákok, akik vezető szerepet minden aspektusában a TCM: szakemberek, tanárok, írók, külföldi előadók, tanácsadók, és a kutatók számára. Hozzáférést ezekhez alumni kínálnak kiváló hálózati lehetőségeket a szakmai előmenetel.

Reméljük Ön is csatlakozik hozzánk Five ágak Egyetemen egy igazán különleges oktatási tapasztalat, és fedezze fel a jövedelmező karrier útját a hagyományos kínai orvoslás.

Az öt ág

Öt ága Egyetem ered a neve az öt ága a hagyományos kínai orvoslás, amely fenntartása és helyreállítása az egyén harmóniában a természettel: Akupunktúra, Herbológiai, Tuina masszázs, Energetikai és kínai Diétás Medicine.

Akupunktúra

Az akupunktúra használ nagyon finom tűk szabályozni Qi (Yang) és a vér (Yin), amelyet a belső szerveket, ami folyik a szabályos és extra meridiánok, hogy természetesen az egész szervezetben. Szerint a TCM elmélet, mind az ember fizikai és betegségek kapcsolódnak a zavar a Qi és Vér. Beiktatásával akupunktúrás tűk megfelelő pontot, mi tonify Qi és Vér hiányosságok, vagy itt a stagnálás, ami jobb mentális és fizikai egészségét.

gyógynövénytan

Herbológiai az előállítása és alkalmazása a növények és ásványi anyagokat vényköteles gyógyszer. Kínai Herbológiai megtalálható sok formában, beleértve a por, pirula, teák, és krémek. Ezek a gyógynövények betegségek kezelésére és a betegségek a belső vagy külső felszívódását. Mivel a kínai gyógynövények különböző ízeket, tulajdonságok, jellemek és funkciókat, valamint azért, mert be különböző csatornákon, a gyógynövények befolyásolja az áramlás a qi és a vér, valamint a szervezet egyensúlyát a Yin és Yang.

Tuina masszázs

Tuina masszázs utal, hogy a használata a hagyományos kínai masszázs kezelésére sérülések inak és az izmok, és a szervi betegségek. Tuina nyomást gyakorol a pontokat, valamint alkalmazása különleges mozgások a meridiánok mentén, hogy szabályozza és összehangolja az áramlás a qi és a vér.

Energiagazdálkodás

Energetikai gyakorlatok, hogy meggyógyítsa a ritmikus légzés és a test mozgását. Energetikai magában foglalja a belső gyógyító művészet, mint a Five-Animal gyakorlat által kidolgozott Hua Tuo, meditáció, orvosi Qigong és a különböző stílusok Taijiquan, egy belső harcművészet gyakorolják világszerte.

Kínai Diétás Medicine

Kínai diétás Medicine egy nagyon hatékony módszer öngyógyítás hozott Kínában több mint ezer éve. Mint minden mezőgazdasági társadalmakban, Kína megérti az éltető kapcsolatot az élelmiszer és az egészség. Így TCM orvosok energetikailag kiegyensúlyozott étrend kezelésére diszharmóniák a Qi, Vér, és szervi funkciók segítségével az energetikai profilja élelmiszerek.

At öt ága, úgy véljük, TCM oktatás biztosítja a mély Ami az emberi természet viszonyának-filozófiai nézet középpontjában minden nagy emberi civilizáció. Kívánjuk, hogy állandósítja ezt a benne rejlő TCM bölcsesség.

Küldetés

Öt ága Egyetem, a Graduate School of hagyományos kínai orvoslás, elkötelezett tanulókat oktató lenni kivételes szakemberek, oktatók és kutatók számára.

Célunk

Öt ága Egyetem elkötelezett:

 • A legmagasabb szintű szakmai oktatás hagyományos kínai orvoslás és integratív orvoslás az USA-ban és nemzetközi szinten.
 • Fejleszteni magasan képzett TCM klinikai szakemberek, oktatók és kutatók számára.
 • Előzetes a gyakorlatban a TCM önálló orvosi módozat a klinikai gyakorlatban, az oktatás és a kutatás.
 • Ösztönözni szakmai együttműködés a TCM szakemberek, oktatók, a betegek, és egyéb egészségügyi szolgáltatók, hogy átalakítsa a világnézet az egészségügyi; felismerni TCM jelentős összetevője világ gyógyszert.
 • Egy nemzetközi és sokszínű kulturális közösség kínáljuk programok három nyelven és a hallgatók számára biztosítják a lehetőséget, hogy a külföldi tanulmányokat.
 • Elősegítse professzionális környezetet kar, a személyzet és a diákok, amely elősegíti a tudományos kiválóság, valamint a személyes növekedés és fejlődés.
 • Kivételes TCM és integratív orvoslás betegellátás a közösség révén öt ág Egyetem egészségügyi központok.
 • Nevelő nyilvánosság számára a jelentős előnyök TCM egészségügyi ellátás folyamatos oktatási programok és a közösségi előadások.

Jövőkép és értékek

Az elkövetkező 20 évben, öt ága Egyetem fejlődni fog egy nemzetközi egyetemen, a tanítás magas szintű TCM oktatás angol, kínai és koreai és kínál TCM egészségügyi integratív orvoslás környezetet az Egyesült Államokban és világszerte.

TCM filozófia látja gyógyászatban, mint könyörületes, válaszul az emberi szenvedést. Mi lesz magáévá ezt a filozófiát ösztönzésével támogató és humanista tudományos és egészségügyi intézményekben. Karunk tagjai választják, amely nemcsak a tudományos kiválóság, hanem a szenvedély árad belőlük tanítás közben és mentori hallgatók. Diákjaink választják a tudományos kompetencia, valamint a részvét és az elkötelezettség, hogy másokat szolgáljon.

Négy trendek befolyásolják a látást az elkövetkező 20 évben: Egyre több a betegek továbbra is igyekszik magasan képzett szakemberek TCM elsődleges egészségügyi szolgáltatók. TCM iskolák továbbra is javítani programokat, hogy a magasan képzett TCM klinikai szakemberek iránti növekvő igény kielégítéséhez.

TCM egyetem Kínában és orvosszakértők az USA-ban továbbra is együttműködnek, és megosszák tapasztalataikat a TCM és a nyugati orvoslás, alapvető eleme a korszerű fejlesztési TCM doktori programok és a kutatás.

A tudósok, kutatók és az egészségügyi intézmények továbbra is a kutatás mélysége és hatásosságát TCM, ami nagyobb elfogadását kínai orvoslás között az egészségügyi szakemberek és az orvosi iskolákban.

A nagyobb az igény az integrált egészségügyi fejlődni fog az egészségügyi szakemberek összefogásának foglalkozzon a lakosság teljes egészségügyi szükségletek nevelése egymást arról, hogy a munka és együttműködés a hatékony kezelést, a betegségek megelőzése és elősegítik az optimális jólét a betegek számára.

Helyszínek

 • Santa Cruz

  200 7th Avenue Santa Cruz, CA 95062, , Santa Cruz

  • San Jose

   1885 Lundy Ave, Ste 108

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések