Keystone logo
Florida State University, College of Education Mester a matematika oktatásban
Florida State University, College of Education

Mester a matematika oktatásban

Tallahassee, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1111 / per credit *

Távoktatás, Az egyetemen

* Államon kívüli árfolyam hitelóra | Állami árfolyam hitelóra alatt: 479,32 USD (fő Campus díjak)

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ról ről

A Matematika Oktatási és Oktatási Tanulmányi program fő célja, hogy felkészítse Önt a matematika tanításának és tanulásának kutatására és gyakorlatára. Fő tanfolyamaink kiemelik a tanulás és a tantervfejlesztés elméleteinek történetileg alapuló bemutatását, valamint a tanári szakmai tanulás és a diákok matematikai tanulásának módszertani szempontból összpontosított perspektíváit.

Végzős programjaink három fő jellemzője:

 • A diákok a programunkban vannak kitéve a széleskörű kilátás a táj a matematika oktatás , figyelembe tanfolyamok a kar, amelyek kutatási érdekek terjednek a speciális oktatás az egyetemi matematika oktatás.

 • Programunk közös célja a tanárok szakmai növekedésének figyelembevétele a különböző kontextusokban , különös hangsúlyt fektetve arra, ahogyan a tanárok részt vesznek a diákok érvelésében, hogy támogassák mindenki tanulását .

 • Főiskolánk jól fekszik, hogy támogassa a diákok érdekeltségeinek feltárását tanfolyamokon és együttműködési projekteken keresztül a tudományterületeken; mint hallgató, arra ösztönzi őket, hogy folytassák ezeket a lehetőségeket.

Online mesterek

Online mesterfokozatot kínálunk a jelenlegi pedagógusoknak. A program növeli a matematikai tanárok szakmai ismereteit és készségeit a matematikai oktatás jelenlegi kutatásainak elemzésén és alkalmazásán keresztül. A kar tagjai lehetőséget biztosítanak a pedagógiai és tárgyi ismeretek és készségek továbbfejlesztésére, a kutatásra alapozott legjobb gyakorlatokra összpontosítva.

Szemtől szembe mesterek (a campuson)

Az egyetemi mesterképzés célja a matematikai tanárok szakmai ismereteinek és készségeinek fokozása a matematika oktatás jelenlegi kutatásainak elemzésén és alkalmazásán keresztül. A kar tagjai lehetőséget biztosítanak a pedagógiai és tárgyi ismeretek és készségek továbbfejlesztésére, a kutatásra alapozott legjobb gyakorlatokra összpontosítva. Az egyetemi mesterképzési program nem olyan személyek számára készült, akik K-12 tanári minősítést keresnek. Ehelyett azok számára készültek, akik szeretnék növelni a matematikai tanítás és tanulás ismereteit.

Felvételi követelmények

A minimális egyetemi felvételi követelmények teljesítése érdekében a pályázóknak rendelkezniük kell:

 • A legalább egy 3,0 GPA-s főiskolai diploma - egy regionálisan akkreditált amerikai intézményben szerzett főiskolai diploma, vagy egy nemzetközi intézményből származó, hasonló mértékű végzettség, legalább 3,0 (4,0-es skálán) minősítési pont átlagban (GPA) minden tanfolyamban míg felsőfokú egyetemi hallgatóként regisztrált, aki főiskolai végzettséggel dolgozik.

 • GRE tesztek. A hivatalos vizsgálati eredményeket a Graduate Record Examination (GRE) általános tesztje alapján kell elvégezni. Ezeket a pontszámokat csak akkor tekintik hivatalosnak, ha azokat közvetlenül a Testület Hivatalába küldték. A vizsgálati példányokat nem tekintik hivatalosnak. Graduate Record Exam (GRE) - FSU Intézményi Kód: 5219.

MS és Ed.S. A pályázó célpontjai:
Verbális - 146
Kvantitatív - 140

Ph.D. A pályázó célpontjai:
Verbal - 151
Mennyiségi - 145
Írás - 3

Az Oktatási Vizsgálati Szolgálat (ETS) nem tart fenn öt évnél hosszabb pontszámot. Ha a teszt pontszámok öt évnél régebbiek lehetnek, lehet, hogy újra meg kell ismételni a tesztet, hogy a tesztelő ügynökségtől közvetlenül az FSU-hoz küldjön hivatalos pontszámokat. Ha a jelentést a régebbi pontszámok otthoni címére küldte, akkor az FSU elfogadja ezt a jelentést.

 • Nyelvismereti teszt (csak nemzetközi diákok) - Az FSU elfogadja a TOEFL (minimum 80), IELTS (minimum 6.5) és MELAB (minimum 77) pontszámokat.

 • Átírások - A pályázóknak hivatalos jegyzőkönyvet kell benyújtaniuk (zárt borítékban) minden főiskoláról és / vagy egyetemről, amely részt vett a felvételi hivatalban. Az átiratok benyújtásának címe:

Florida State University
Felvételi Hivatal
282 Bajnokok útja
PO Box 3062400
Tallahassee, FL 32306-2400

Jelentkezési határidők

 • Ősz: július 1

 • Tavasz: november 1

 • Nyár: március 1

Karrierlehetőségek

Mesterképzési és szakképzési programjainkban a tantervválasztás célja, hogy a diákok tanárvezetők, főiskolai oktatók, tananyag-szakértők, állami tesztelő szakemberek és tankönyv-vállalati képviselők legyenek. A doktori képzésben résztvevők diplomások, egyetemi tanárok, kutatók és vezetők lesznek a területen.

Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala szerint a középiskolai tanárok munkakörülményei 2020-ra várhatóan 7 százalékkal nőnek. Az oktatási vezetők / koordinátorok munkakörülményei 2020-ra várhatóan 20 százalékra emelkednek. munkahelyek országszerte. Ezeknek a munkaköri besorolásoknak az átlagos éves nemzeti fizetési tartománya 53.230 USD és 58.830 dollár évente. Florida államban a matematikai tanárokat a kritikus hiányterületek közé sorolják. Az egyetemi vagy főiskolai tanárok esetében az Elnökség előrejelzi, hogy 2020-ra 17% -kal növekszik a munkahelyek száma; a 2010–2020-as időszakban összesen 305 700 munkahelyet. A medián nemzeti fizetés évi 62 050 dollár.

A matematikai oktatás karrierje nagyon nyereséges lehet, és egy tipikus pálya bőséges lehetőségeket kínál a szakmai fejlődéshez és a növekedéshez. Az oktatók különbséget tesznek diákjaik egész életen át tartó tanulási tapasztalatában, valamint az általuk tanított programok minőségében és színvonalában.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Matematika mester
  • Umeå, Svédország
 • Mester Matematikai Statisztika
  • Umeå, Svédország
 • Mesterképzés az alkalmazott és számítástechnikai matematikában
  • Rochester, Amerikai Egyesült Államok