Keystone logo
University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

University of Luxembourg, Faculty of Humanities, Education and Social Sciences

Bevezetés

A Luxemburgi Egyetem: Bölcsészettudományi, Oktatási és Társadalomtudományi Kar

A University of Luxembourg egy többnyelvű európai kutatóegyetem, közel 6200 hallgatóval a világ minden tájáról. Egyetemünk egy modern intézmény, amely a nemzetközi kiválóság és a nemzeti relevancia egyedülálló keverékét kínálja, tudást nyújtva a társadalom és a vállalkozások számára.

Kar, személyes érintéssel

A többnyelvű Bachelor és Master programok egyedülálló választékával a Bölcsészettudományi, Oktatási és Társadalomtudományi Kar innovatív és vonzó perspektívákat kínál az akadémikusok és a szakemberek következő generációjának. A diákok részesülnek a kis létszámból, és sok tanfolyamot szemináriumként tartanak. amelyek lehetőséget biztosítanak a diákoknak a vitára, és segítenek nekik a legtöbbet kihozni tanulási tapasztalataikból. A nemzetközi hallgatóknak nincs további tandíj (a mesterképzési hallgatók beiratkozási díja 200 €/félév).

Többnyelvű oktatás

Nemzetközi tanári karunk az egyik legfontosabb eszközünk. A diplomáink nagy részét angolul és/vagy franciául és/vagy németül oktatják. Ingyenes nyelvtanfolyamokat kínálnak, és az egyetemi élet ugyanolyan többnyelvű és multikulturális, mint Luxemburg országa. A hallgatók betekintést nyernek a különböző tudományos kultúrákba, és olyan diplomát kapnak, amely egyértelmű előnyöket biztosít számukra a munkaerőpiacon.

Nemzetközi légkör

A hallgatók mobilitását és kulturális nyitottságát ösztönzik és népszerűsítik a Luxemburgi Egyetemen. Minden egyetemi hallgatónknak legalább egy szemesztert külföldön kell töltenie valamelyik európai, észak -amerikai vagy ázsiai partner egyetemen.

Tanulmányok Luxemburgban

Luxemburg, az Európai Unió második legkisebb tagállama, valóban multikulturális és többnyelvű ország, 3 hivatalos nyelvvel, és több mint 170 nemzetiségnek ad otthont. Luxemburg városa élénk kulturális és művészeti jelenettel büszkélkedhet, beleértve a múzeumokat, színházakat és zenei helyszíneket. Luxemburg városa a világ egyik legbiztonságosabb fővárosa. A Bölcsészettudományi, Oktatási és Társadalomtudományi Kar Belvalon, az egykori acélipar területén található, mindössze néhány km -re Luxemburg városától. A hatalmas webhely egyesíti a tudományos kutatást és oktatást, a munkát és a szabadidőt, a városi életet és a kultúrát, és izgalmas hely a munkához, a tanuláshoz és az élethez.

Rangsorok

A Luxemburgi Egyetem a világ legjobb 201-250 egyeteme között szerepel, nemzetközi kitekintését tekintve pedig az első helyen áll a Times Higher Education (THE) World University Rankings 2020-ban.

Helyszínek

  • Esch-sur-Alzette

    2, avenue de l'Université

    Kérdések