Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Bevezetés

A Frankfurt School of Finance & Management egy AACSB, EQUIS és AMBA által akkreditált, kutatás által vezetett üzleti iskola, amely lefedi az üzlet, a menedzsment, a banki és a pénzügy minden területét. A szolgáltatások lenyűgöző portfóliója – a diplomáktól a vezetőképző programokig, a kutatási projektektől a tanácsadásig – azt jelenti, hogy a Frankfurt School tanácsadóként, katalizátorként és oktatási partnerként működik vállalatok és szervezetek, új pályára lépő egyének és tapasztalt vezetők számára. . Az üzleti iskola a szellemi és gyakorlati tevékenység központjaként előremutató megoldásokat fogalmaz meg az üzleti élet, a pénzügy és a menedzsment világában, ahol a napirendek és a kérdések folyamatosan változnak.

Hét különböző szakterületen kínálunk csúcskategóriás képzéseket és továbbképzési lehetőségeket. Négy speciális kutatóközpontot tartunk fenn, és számos nemzetközi tanácsadói projektet folytatunk. Minden oktatási, kutatási és tanácsadási tevékenység a pénzügyre és a menedzsmentre összpontosít. Pénzügyek alatt minden olyan cégnél, amely pénzügyi irányítással foglalkozik, keresztfunkcionális pénzügyi tevékenységet értünk. Menedzsment alatt pedig a klasszikus vállalati vezetést értjük, ahol a vezetők úgy helyezik el az alkalmazottakat és az erőforrásokat, hogy a vállalat céljai a lehető legköltséghatékonyabban teljesüljenek.

A Pénzügyi és Menedzsment Frankfurt School osztálya a pénzügyi szektorból indult ki, de mára szolgáltatásaink egyre nagyobb elismerést élveznek más üzleti szektorokban is. A jövőben folyamatosan bővítjük hazai és nemzetközi kapcsolatainkat az üzleti szférával.

Nemzetközi programok

Napjaink vezetőinek komoly kihívásokkal kell szembenézniük a rendkívül diverzifikált és dinamikus piacokon, az erősödő globális versenyben és az egyre önállóbb ügyfelekben és beszállítókban.

Egy ilyen összetett üzleti környezetben azok a szervezetek maradnak életben, amelyek jól kidolgozott stratégiákkal és magasan képzett vezetőkkel rendelkeznek. A Vezetőképző Programok segíthetnek a vezetőknek vezetési és irányítási készségeik fejlesztésében, lehetőséget adnak számukra, hogy tanuljanak a bevált gyakorlatokból, és a világ legsikeresebb vezetőivel és vállalataival közös hálózatot hozzanak létre.

A Frankfurt School Finance & Management 50 éves tapasztalattal rendelkezik a vezetők és alkalmazottak oktatásában. Számos vezetői oktatási programot és egyéb személyre szabott képzést kínálunk, amelyek célja, hogy a vezetők képesek legyenek megfelelni a mai igényes piac követelményeinek.

Portfóliónk

Oktatási programjaink magukban foglalják a helyszíni tantermi oktatást magasan képzett és tapasztalt oktatókkal, az önálló tanulást, a web-alapú képzést és a korrepetálást, valamint nemzetközileg elismert vizsgákat és bizonyítványokat.

A Frankfurt School banki és pénzügyek, általános menedzsment és vezetés témakörök széles skáláját kínálja. Ügyfeleink profitálnak a közel 3000 adjunktus oktatónk és szakértőnk szakértelméből és oktatási tapasztalatából, akik német, angol, francia, spanyol és orosz nyelven tartanak előadásokat és oktatási anyagokat.

Vezetői oktatást nyújtunk minden szinten, a juniortól a felső vezetőig, beleértve az igazgatósági szintű vezetői oktatást is, a pénzügyi és egyéb iparágakban működő vállalatok és intézmények széles körében.

Különösen a személyre szabott vezetőképzési programok területén a Frankfurt School szolgáltatások széles skáláját kínálja:

 • képzési igények elemzése
 • személyre szabott oktatási programtervezés
 • szemináriumi anyagok és tankönyvek személyre szabott gyártása
 • e-learning platformok és web alapú képzési programok adminisztrációja ügyfeleink nevében

Mester programok

Ha alapképzéssel lefektette a sikeres karrier alapjait, a következő lépés tudásának bővítése és készségeinek fejlesztése. A Pénzügyi és Menedzsment Frankfurt School szakán csatlakozhat a hét szakterület bármelyikéhez tartozó mesterképzéshez – mindegyik alapos felkészülést kínál a jövőbeli vezetői szerepre; mindegyik lehetővé teszi, hogy szisztematikusan megszerezze azt a létfontosságú előnyt versenytársaival szemben. Mesterképzéseink többségét angol nyelven oktatjuk, ezzel segítve a nemzetközi karrier kapuját.

Igényes és intenzív, erősen motivált hallgatók jelentkezzenek, akik szeretnének rövid idő alatt megismerni a pénzügy és a bankügy legfontosabb szempontjait.

Kiemelések

 • Iparági szakértők által vezetett előadások és oktatóanyagok
 • Kis vitacsoportok
 • Pénzintézeti látogatások
 • Interakció diákok között a világ minden tájáról
 • Csapatépítő, szociális és sporttevékenységek
 • Kulturális kirándulás Heidelbergbe (beleértve a híres kastély meglátogatását)
 • Német ételek, italok és kultúra felfedezése (beleértve a vezetett városnézést)

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Németország

  Kérdések