Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano Master in Entrepreneurship és Innováció
Free University of Bozen-Bolzano

Master in Entrepreneurship és Innováció

Bolzano, Olaszország

2 Years

Angol

Teljes idő

07 May 2024

Sep 2024

EUR 1350 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

157644_whatsapp.jpg

Szeretné kihasználni a kreativitását és innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozni piacra? Meg akarja tanulni, hogyan lehet új termékeket kifejleszteni és innovációkat kezelni egy vállalkozásban? Akkor ez a mester pontosan amire szüksége van!

A kurzus leírása

Olyan motivált hallgatókat keresünk, akik vállalkozói képességeiket ki akarják aknázni, és akik nem várhatják el családi vállalkozásukat, vagy hajlandóak létrehozni egy nagyszerű ötletet saját sikerükhöz egy induló vállalkozás létrehozásával.

113680_DEN2015017D0459-min.jpg

Ránézésre

  • Fokozat: LM-77
  • ECTS kreditek: 120
  • A kurzus időtartama: 2 év
  • A tanfolyamokat olasz, német és angol nyelven fogják tartani
  • Rendelkezésre álló helyek: 50 EU 5 nem EU
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Tandíj: évi 750 euró

A kurzus felépítése

A tanfolyam két éve a Bozen-Bolzano egyetemen kombinálja a gyakorlatot és az elméletet . Jó példa erre a vállalkozói szellemi műhely , amelynek során kidolgozhatja és megtervezheti üzleti ötletét, egy valós projekthez alkalmazva azt, amit az osztályteremben megtanult.

A Lean Start-Up tanfolyamon ehelyett megtanulja, hogyan alakíthatja üzleti ötleteit, hogyan kutathatja a piacot és hogyan fejlesztheti termékét.

A gyakorlaton kívül képes lesz tanulmányutak végzésére is. Például tavaly diákjaink Toulouse-ba mentek, hogy felfedezzék az innovatív vállalkozások és induló vállalkozások hálózatát. Meglátogatták az Airbusot, és beszélgettek a kockázatitőke-befektetőkkel annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan kell jobban bemutatni projektjeiket a potenciális befektetők számára.

Ezenkívül az unibz minden évben részt vesz egy induló hétvégén, egy intenzív, 54 órás foglalkozáson, amely a jövő vállalkozóit célozza meg. Ez az esemény egy globális kezdeményezés része, amely világszerte több mint 100 országot érint.

Csereprogramok és gyakornoki programok

Jelenleg több mint 50 partner egyetemen keresztül kínálunk csereprogramokat a világ minden tájáról, és egy nagy együttműködési hálózat részét képezzük az olaszországi és külföldi munkaadókkal, ahol elvégezheti legalább 150 órás kötelező szakmai gyakorlatát.

Karrierlehetőségek

Pályakezdőink képesek lesznek vállalkozást indítani és irányítani. Projektmenedzserként kínálhatja szolgáltatásait új termékek kifejlesztésére és az innováció menedzselésére a meglévő vállalkozásokban, vagy tovább haladhat a felsőoktatásban mesterfokozattal vagy PhD-vel.

Jól felkészült és felkészült a munkaerőpiacra. Az AlmaLaurea honlapján ellenőrizheti a diplomások elégedettségére és foglalkoztathatóságára vonatkozó statisztikai adatokat.

Alkalmazás

A motiváció számít az üzleti világban, és ahhoz, hogy beléphessen erre a mesterképzésre! A jelentkezés értékelésekor kiértékeljük a BA fokozatát és az új vállalkozásra vonatkozó ötletet (PDF).

A kurzusra való regisztrációhoz be kell bizonyítania, hogy rendelkezik az első nyelv C1 szintjével és a második nyelv B2 szintjével. Ha még nem rendelkezik hivatalos nyelvi bizonyítvánnyal, akkor nyelvvizsgát tehet egyetemen.

Nincs felvételi vizsga vagy interjú.

157644_whatsapp.jpg

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések