Keystone logo
Florida Southern College Master of Education
Florida Southern College

Master of Education

Request duration

Request teaching languages

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Master of Education

A Master of Education a Collaborative Tanítás és tanulás biztosítja a következő szintre a készségek és hitelesítő adatok birtokában végzett tanároknak, akik tovább szeretnék karriert az oktatás.

A programot kínált a tanárok jelenleg a gazdaság vagy teljes mértékben alkalmasnak a Florida Professional Certificate, és elsősorban továbbfejlesztik a fejlett tudás és rutinos gyakorlatban a legtöbb szakmai és karrier gondolkodású tanárok.

Rangos megbízólevelét

A több mint 100 éves tanárok képzése, Florida déli hírnevét az oktatók felülmúlhatatlan. Elismerésben részesülnek, vezetési, irányítási és motivációs képességek, a diplomások élvezik a magas elhelyezkedés aránya, és hatással vannak a tantermekben, az iskolákban és közösségekben naponta.

A tanterv biztosít mind a gyakorlati ismeretekkel és szakmai kapcsolatépítési lehetőségek partnerségek révén a szakemberek, akik az iskolában minden nap. Itt lesz a lehetőséget, hogy csatlakozzanak az emberek, akik segítenek előre a karrierjét.

Szakértői Kar

Lehet, hogy a legmagasabb fokú bizalom a tanárok, az alkalmazottak és a szakemberek, akik segítségével sikerül. Minden kar tagja a doktori program rendelkezik a doktori fokozatot. Ezek a szakértők a maguk területén, így hands-on, valós tapasztalat, hogy az osztályteremben és klinikai környezetben.

Rugalmas Menetrend

Lehet a teljes mértékben a mindössze négy félév. Tanfolyamok 100% online és rugalmas és kényelmes ütemezés amely megfelel az igényeinek online és klinikai tanulás.

Utalványok

A tanárok, akik otthont a Florida Southern College oktatás hallgatói számára helyszíni vizsgálat, illetve gyakornoki keresni egy utalványt, egy szabad Florida Southern College School of Education természetesen akár négy elismerést. Nincs korlátozva, hogy hány lehet keresni; azonban ezek nem átruházható. Az utalványok alkalmazható bármilyen School of Education Természetesen kínált, és lehet használni felé befejezése egy szak. Előfordult otthont egy FSC diák gyakornok? Írjon nekünk, hogy megváltsa az ingyenes tanfolyamot.

A School of Education is kínál a doktori oktatási vezetés (EdD) azok számára, akik folytatni a legmagasabb iskolai és vezetői a maguk területén.

MED Felvételi követelmények

A pályázóknak meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

 1. A kitöltött online jelentkezési lapot végzős;
 2. Tanár Certification (kérelmezőnek rendelkeznie kell, vagy teljes mértékben elszámolhatóak a Florida Professional Pedagógus Certificate);
 3. Egy önéletrajz vagy önéletrajz az oktatási és a szakmai gyakorlat;
 4. Személyes adatok a várakozásokat a posztgraduális program tartalmazza a személyes és szakmai célok;
 5. Egy szerzett érettségi foka egy regionális akkreditált felsőoktatási intézmény által igazolt egy hivatalos átirata az összes egyetemi munka befejezése egy kumulatív GPA 3,0 összességében vagy egy összetett eredménye 297 a GRE vagy 393 a MAT tesztek;
 6. Három szakmai ajánlások (FSC ajánlás formája lehet használni).

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Oktatási mester MMEM
  • Adelaide, Ausztrália
 • Mesterképzés a tantervben és az oktatásban
  • Arlington, Amerikai Egyesült Államok
 • Mesterek az oktatási vezetésben és a politikai tanulmányokban
  • Arlington, Amerikai Egyesült Államok