Keystone logo
Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Bevezetés

Történelem

A Műszaki Oktatási Alapítvány Souza Marques 1966-ban alapított eredményeként az álom és a professzor José de Souza Marques munkát.

Azóta a tervezett növekedés, FTESM megszorozva a tevékenységét a felsőoktatás területén, folyamatban lévő korszerűsítése tantervek és oktatási rendszerek.

Ebben az időszakban a FTESM alakult, a minőség és odaadás több generáció brazil és forgalomba diplomások munkaerő-piaci és a diplomásokat a legnagyobb szakértelemmel a következő területeken: orvosi, mérnöki, Nursing, menedzsment, számvitel, biológia, fizika, kémia, betűk, oktatás és a tanárképzés.

Azzal érdeme ennek tartós javulást munka, FTESM biztosít a diákok, és a tudományos háttérrel a siker az ő szakmai tevékenységek társadalmi előkészítése felé a teljes fejlesztési feladataikat, mint állampolgárok.

Filozófia

A legnagyobb kihívás az, amely a küldetése Főiskolák SOUZA Marques folyamatos javítása, a tanulási-tanítási folyamat, mint azt az emberi és szellemi formáció, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy képes szembenézni a szellemi munka által növekszik a méret a gondolat, kritika, az igazságosság, a szolidaritás és az etika.

Álmodnak holnap nyit utat, kiterjeszti határait, és meghaladja a meglévő, amely lehetővé teszi a termelés az új, amelyeket meg kell teremteni a gazdálkodási ismeretek alakult ki a felsőoktatási intézmények.

Küldetés

"Ahhoz, hogy támogassák, az oktatás, az emberi jogi aktus par excellence, a diákok nőnek a tudás, attitűdök, szokások, hiedelmek és képességeit."

Helyszínek

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazília

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések