Keystone logo
Future University in Egypt

Future University in Egypt

Future University in Egypt

Bevezetés

Jövő Egyetem Egyiptom az egyik legígéretesebb magánegyetemek Egyiptomban. A FUE campus kényelmesen szívében található New Kairóban. Keresztül kiváló oktatási, kutatási és szolgáltatási, Future Egyetem arra törekszik, hogy egy átfogó, magas színvonalú oktatás, amely felkészíti a diplomások, hogy a jövő vezetőit. A campus egy kreatív, gondoskodó környezetben, ahol a diákok a bennük rejlő lehetőségek, míg a tanulás egy tehetséges, magasan képzett oktatók. Future egyetem kínál gazdag és kifizetődő oktatási tapasztalat.

Leendő egyetemi hat KAROK

Jövő Egyetem hat kara van teljes mértékben által akkreditált Legfelsőbb Tanács egyetemek kari, ahol a diákok folytatják fő területe a tanulmány. Ők fognak tapasztalni tanítási órák (előadások), laborok és oktatóanyagok. FUE campus jelenleg áll, a következő hat kara. Minden karok teljes mértékben akkreditált a Legfelsőbb Tanács egyetemek.

 • Kar szájüreg és a fogak Medicine
 • Kar Pharmaceutical Sciences és Pharmaceutical Industries
 • Mérnöki Kar és a Műszaki
 • Közgazdasági és Politológiai
 • Kar Kereskedelmi és Business Administration
 • Kar informatika és a számítógép

Minden kar egy független intézmény saját tárgyi eszközök. A karok kiválasztásáért felelős diákok, összhangban az egyetemi előírásoknak. Fok kapnak az egyetem.

FUTURE egyetemi alkalmazottak

Miközben biztosítja a létesítmények a legjobb Egyiptom, Future Egyetem vezetése tudja, hogy az emberek a legfontosabb, hogy a tudományos kiválóság. Ez a mi személyzet, akik valóban hozzon létre egy élénk szellemi közösség diákjaink. Ez az, amiért FUE keresi sokszínű, magasan képzett és elkötelezett oktatók és dolgozók a világ minden tájáról. Jelenleg mind a helyi és a nemzetközi személyzet tagjai; sokan befejezték a posztgraduális tanulmányokat külföldön és hozzák magukkal a széles perspektívát saját szakterületét.

Küldetésünk

Jövő Egyetem Egyiptom (FUE) egy oktatási intézmény elkötelezett a megkülönböztetés, az innováció és a minőségi követelményeket. FUE kiemelt célja, hogy lépést tudjon tartani a nemzeti, regionális és nemzetközi változások zajlanak az egymással összefüggő oktatási, a tudományos kutatás és a közösség fejlődését, míg megszilárdítása értékek és a szakmai etika.

Jövőképünk

Jövő Egyetem Egyiptom (FUE) folytat előrehaladott, világranglistáján az egyetemek között, és egyre inkább példakép mások számára.

Bemutatjuk FUE

A Mission Statement of Future Egyetem Egyiptom (FUE) megerősíti elkötelezettség „a légkör, amely értékeli az intellektuális kíváncsiság és a törekvés a tudás megőrzése mellett a tudományos szabadság és integritását”. FUE tehát elkötelezett a környezetben, ahol a szabad érdeklődés fordul légkörében az integráció és az udvariasság. Központi szerepet tölt be ez az elkötelezettség elve kezelésére minden tagja egyetemi közösség korrektül, tisztességesen. Segíteni az ilyen viselkedést, FUE tiltja a diszkriminációt, tiszteletlenséget, és zaklatást, egyenlő esélyeket biztosít valamennyi közösség tagjai függetlenül azok faji, bőrszín, vallás, etnikai hovatartozás, származás, egészségi állapot, családi állapot, nemtől és kortól függetlenül. Amennyiben a kereset találhatók, amelyek sértik a szabvány, az egyetem lesz azonnali lépéseket, hogy befejezze a jogsértő magatartás, megakadályozzák annak újbóli előfordulását, ennek korrigálására képzés, és ha szükséges, a fegyelem felelős.

Helyszínek

 • Cairo

  Al Tagamoa El Khames , Main Center of Town , End of 90th street , 11835, Cairo

  Kérdések