Keystone logo
© General Assembly
General Assembly

General Assembly

General Assembly

Bevezetés

A General Assembly-nél bárki készen állhat arra, hogy kódolási, adat- vagy UX-tervezési karrierbe kezdjen, három vagy nyolc hónap alatt elsajátítva a keresett technológiai készségeket. A General Assembly bootcampeket olyan oktatók vezetik, akik a területük szakértői, és egy karrierszolgáltatási platform támogatja őket, hogy olyan munkát találj, amelyet szerethetsz, és amelyet egy több mint 100 000 végzősből álló hálózat erősít világszerte.

A bootcampek kezdőbarát programok, kevés előfeltétellel vagy anélkül. A diákok beszélgetnek a General Assembly felvételi csapatával, hogy feltárják hátterüket, karriercéljaikat, tanulási stílusukat, ösztöndíjra való jogosultságukat és az igényeiknek leginkább megfelelő finanszírozási lehetőségeket. Végzettként egy egyéni és csapat alapú projektekből álló portfólióval rendelkezni fog, amely megmutatja a munkára való felkészültségét a felvételi menedzserek számára egy karrierszolgáltatási platformmal, amely segít az álláskeresésben, és egy olyan szakemberekből álló hálózattal, akik átalakították a karrierjüket.

Küldetés

A Közgyűlés küldetése az, hogy olyan egyének globális közösségét támogassa, akiket képessé tesz arra, hogy a szeretett munkájukkal foglalkozzanak. Víziónk az, hogy olyan vállalattá váljunk, amely világszerte elismert az iparág legmegváltoztatóbb munkájához vezető átlátható utak kiépítéséért. Ezt a következőkkel érjük el:

 • A kategória legjobb, gyakorlatias oktatás a technológia, az üzlet, az adatok és a tervezés területén.
 • Olyan lehetőségekhez való hozzáférés biztosítása, amelyek készségeket, önbizalmat és szabadságot teremtenek a karrierben.
 • Egy olyan vállalkozókból, szakemberekből és résztvevőkből álló világméretű hálózat kiépítése, akik a
  oldalon egymás sikerébe fektetnek be.

A legjobb út egy új technológiai karrierhez

Létrehozza a megfelelő kapcsolatokat

Csatlakozzon a világ vezető technológiai vállalatainak közel 100 000 fős öregdiák-hálózatához, valamint a GA diplomásokban bízó, közel 20 000 vezető munkaadóból álló globális munkaerő-felvételi partnerhálózathoz. Az Adecco csoport részeként páratlan elérhetőséggel rendelkezünk - páratlan karrierlehetőségekért.

Legyen munkaképes az első naptól kezdve

Szerezze meg azokat a valódi, gyakorlatias technikai készségeket, amelyekre szüksége van egy új karrier megkezdéséhez vagy egy új munkakör betöltéséhez - valamint azokat a puha készségeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy még az első nap előtt készen álljon a munkára.

Tanuljon az iparági PROS-októl

Tanuljon olyan oktatóktól, akik a legjobb technológiai vállalatoknál szerzett valós tapasztalattal rendelkeznek. Ők már jártak ott - és tudják, mit keresnek a legjobb munkáltatók a technológiai tehetségekben.

Kapjon karrier-tanácsadást a siker érdekében

Dolgozzon négyszemközt egy elkötelezett karrieredzővel - és kapja meg a karriercéljai eléréséhez szükséges útmutatást.

Belépők

Felvételi szabályzat és eljárás

Bármely General Assembly kurzusra való felvételhez, kivéve a Georgiában kínált tanfolyamokat, a hallgatónak középiskolai vagy azzal egyenértékű végzettséggel (General Education Diploma – GED) vagy az Egyesült Államok által elismert akkreditáló szövetség által akkreditált felsőoktatási intézményben szerzett oklevéllel kell rendelkeznie. Oktatási Minisztérium. General Assembly nem vesz fel hasznot hajtó tanulókat.

Nemzetközi hallgatók és angol nyelvi szolgáltatások

General Assembly nem kínál vízumszolgáltatást más országokból érkező leendő hallgatóknak, sem angol nyelvű szolgáltatásokat. General Assembly nem vállal kezességet sem a hallgatói státuszért, sem a kapcsolódó költségekért. General Assembly nem kínálja az angol nyelv oktatását második nyelvként. Minden utasítás angolul történik. Az angol nyelvtudást a következők igazolják:

 • A felvételi interjú.
 • Előzetes végzettséget igazoló dokumentumok átvétele, a Felvételi szabályzatban foglaltak szerint.
 • Az angol mint idegen nyelv tesztje (TOEFL) vizsgapontszáma 80 vagy magasabb az Internet alapú teszt esetén, és 550 vagy magasabb a papíralapú teszt esetén.

Felvételi eljárás

Felvételi folyamatunkat úgy alakítottuk ki, hogy felismerjük azokat az alapvető tulajdonságokat, amelyeket láttunk, és segítik a tanulókat abban, hogy sikeresek legyenek a programban és azt követően. A jelentkezést követően felülvizsgáljuk, és a kiválasztott jelentkezőket telefonos interjúra irányítjuk. Az interjú során többet megtudunk a hátteréről, és lehetősége lesz kérdéseket feltenni. Ha a telefonos interjú sikeres, akkor továbbítunk egy diagnosztikai értékelésre és/vagy előzetes munkára (ha ez vonatkozik a választott kurzusra).

Miután elvégezte a folyamat összes szükséges lépését, a felvételi képviselője visszaigazolást kap a felvételéről.

Ösztöndíjak és finanszírozás

GA-type-header GA-m-bottom-md hero-callout--header">Hogyan engedheti meg magának GA

GA-type-body GA-m-bottom-sm hero-callout--subhead">A potenciált nem az anyagi helyzet határozza meg – a lehetőség sem lehet más. A General Assembly úgy gondoljuk, hogy mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy hozzáférjen egy magasan fejlődő technológiai karrierhez. Az oktatásba való befektetés nagy lépés, ezért kínálunk egy sor finanszírozást.

Lehetőségek egy pillantással

A finanszírozás soha nem akadályozhatja meg abban, hogy sikeres karriert kezdjen. Függetlenül attól, hogy hol tart az oktatásban, finanszírozási lehetőségeinket az Ön szem előtt tartásával alakítottuk ki. Itt van lehetőségeink bontása:

Részletfizetési terv

Oszd szét a tandíjat részletekben a tanfolyam során.

Kölcsönök

Igényeljen kölcsönt az egyik legjobb hitelező partnerünknél.

Jövedelemrészesedési kölcsön (ISL)

Halassza el a tandíj befizetését, és fizesse vissza a bevétele százalékában, amint legalább évi 40 000 dollárt kereső állást kap.¹

GI Bill® előny

A veteránok felhasználhatják a GI Bill® előnyeit, hogy egyes amerikai egyetemeken tanuljanak.

Munkáltatói szponzoráció

Munkaadója fedezze a program költségeit munkahelyi oktatási juttatásokból.

ösztöndíjak

A társadalmi hatást kiváltó programok és a tandíjkedvezmények egyengetik az alulreprezentált közösségek terepet.

Tanulói beszámolók

Miért érdemes az General Assembly tanulni</p>

Ihlet

Módosítsa az emberek gondolkodását és tanulását, a fiatal fejlesztőktől a Fortune 500-as cégek alkalmazottaiig.

Közösség

Együttműködjön okos, szenvedélyes társaival a célok elérése és a vállalkozásunk fejlesztése érdekében.

Növekedés

Fejlessze szakmai készségeit mentorálás, karrierfejlesztés és ingyenes GA órák segítségével.

Előnyök

A munka és az élet egyensúlyát bőkezű fizetett szabadsággal, szülői szabadsággal és sok mással.

Helyszínek

 • Toronto

  Adelaide Street West, 331, M5V 1R5, Toronto

 • London

  GA London, The Relay Building 1st Floor, 114 Whitechapel High Street London, E1 7PT, London

 • Manama

  Bahrain Institute of Banking and Finance Building 1306, 346 Rd 4625, Manama, Bahrain, 4625, Manama

  • New York

   GA NYC (Manhattan), Classrooms 10, East 21st Street New York , 10010, New York

  • Paris

   3 rue de Rossini , 75009, Paris

  • Sydney

   1 Market Street, Podium Building (entry via Kent Street, to the red-brick building, next to My Lua) Sydney, NSW, 2000, Sydney

  • Singapore

   79 Anson Rd, Level 20, 079906, Singapore

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések