Keystone logo
GEA College

GEA College

GEA College

Bevezetés

A GEA College modern oktatási központ és üzleti kiválósági útmutató.

A GEA College szinonimája az üzleti oktatásnak, amelynek középpontjában a vállalkozói tevékenység és a menedzsment az 1990-es megalakulása óta. Tanulmányi programjaink célja a globális trendek, az oktatás és a képzés nemzetközi színvonalának követése, elsősorban a tudás és készségek iránti igény , melyeket a munkavállalók és a vállalkozók kezelnek a piacon és az üzleti folyamat egyre összetettebbek.

Küldetés

Küldetésünk az, hogy vállalkozók számára új vállalkozói ismereteket és készségeket biztosítsunk az üzleti életben, hogy egy lépéssel előrébb léphessenek versenytársaik előtt, és így sikeres pályafutást nyújthassanak a modern piacgazdaságban. Új ismereteket kutatunk és fejlesztünk, átruházzuk a meglévő ismereteket, oktatást és képzést nyújtunk nagyra törő embereknek.

Látomás

A GEA College célja a közép- és kelet-európai dinamikus vállalkozók oktatásának és képzésének legjobb oktatási intézményévé válni. A jövőben ez lesz a központ a kiváló üzleti projektek és együttműködések fejlesztésére. Innovatív üzleti programok fognak összpontosítani. A GEA College-nak egy rangos intézménynek kell lennie, amely minden tekintetben vállalkozói tevékenységéről ismert. Az innováció és az üzleti pragmatika a legfontosabb rendszerértékek.

Stratégiai értékek

A GEA College célja, hogy az elkövetkező néhány évben Európa legjobb részévé váljon.

 • Fejleszteni és bevezetni egy azonosítható és rangos oktatási programot a vállalkozói szellem
 • Létrehozunk egy tevékenységrendszert, amely kapcsolódik a fejlesztési és kutatási területekhez
 • Stratégiai kapcsolatban állunk a régió vezető gazdasági tevékenységeivel
 • Nemzetközileg elismert szakembereket fogunk egyesülni, amelyek a GEA College működésének és tevékenységfejlesztésének elemi motorjaként szolgálnak majd
 • Megtartjuk a nemzetközi szervezet és a GEA College szervezetének rendjét
 • A stratégiailag kapcsolt oktatási intézmények regionális hálózatát fenntartjuk.

Helyszínek

 • Ljubljana

  Dunajska 156, 1000, Ljubljana

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések