Keystone logo
George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Bevezetés

Rólunk

Amióta 1865-ben beiratkozott első osztályába, a George Washington Egyetem Jogi Kara a legkiválóbb elméket hozta létre a jogi ösztöndíjak spektrumában.

Ez a hagyomány ma is folytatódik, mivel a GW Law végzettségű hallgatói az itt megszerzett tudásukat és készségeiket használják fel, hogy befolyásolják korunk kritikus jogi beszélgetéseit. Az iskolát az Amerikai Ügyvédi Kamara akkreditálta, és alapító tagja az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének. A jogi kar a GW campuson található, a belvárosi negyedben, az ismerős nevén Foggy Bottom.

Történelem

A köztársaság korai éveiben, amikor az ország új fővárosa nem volt több, mint a legelőkkel elválasztott középületek kis gyűjteménye, George Washington elnök azt tanácsolta a Kongresszusnak, hogy hozzon létre egy nemzeti egyetemet a kormány székhelyén.

Célja az volt, hogy a köztisztviselők jövő nemzedékeit nevelje, és ezáltal olyan nemzeti identitást alakítson ki, amely „a köztársasági kormányzattal és az emberiség valódi és valódi szabadságjogaival baráti elveken alapul”. Végrendeletében 50 részvényt hagyott a Potowmack Canal Company-ban egy egyetem adományozására, "ahová a szerencse fiataljait és tehetségeit minden részéből elküldhetik, hogy az udvarias irodalom minden ágában végezzék tanulmányaikat. a művészetekben és a tudományokban – a politika és a jó kormányzás elveivel kapcsolatos ismeretek megszerzésében."

Bár évtizedekbe telt, mire a Kongresszus törvénye megalapítja George Washington névadó egyetemét, az 1865-ben alapított George Washington Egyetem Jogi Kara volt az első jogi iskola Columbia körzetében. Ma az Iskola továbbra is a nemzet első elnökének törekvéseit testesíti meg.

DC és GW törvény

Az első jogi egyetem a fővárosban

A hallgatóknak páratlan lehetőségeik vannak arra, hogy szakértő oktatóktól és kiváló látogatóktól tanuljanak, és szakmai gyakorlatot, hivatali állást és munkát vállaljanak, miközben élvezik a város pezsgő kultúráját, éjszakai életét és étkezését.

A Washington DC szívében több mint 145 éves múltra visszatekintő The George Washington University Law School élete elválaszthatatlanul kapcsolódik a környező közösség életéhez. Campusunk mindössze négy háztömbnyire van a Fehér Háztól, és könnyen elérhető a Világbank, az Igazságügyi Minisztérium, a Külügyminisztérium, a szövetségi és helyi bíróságok, valamint számtalan nonprofit és nem kormányzati szervezet. A GW joghallgatóinak páratlan lehetőségeik vannak arra, hogy szakértő oktatóktól és kiváló látogatóktól tanuljanak, és gyakornoki állást, hivatali állást és munkát végezzenek, miközben élvezik a város pezsgő kultúráját, éjszakai életét és étkezését.

193013_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg
Dylan Gillis / unsplash

A dékántól

Üdvözöljük a GW Law oldalán!

Az 1865-ben alapított George Washington Egyetem Jogi Kara a jogi akadémia egyik legnagyobb, legismertebb és legváltozatosabb tagja. Meghívom Önt, hogy fedezze fel egyetemünket és közösségünket, és fedezzen fel egy olyan jogi iskolát, amely mélyen gyökerezik a hagyományokban, nagymértékben érzékeny a jogi oktatásban és a jogi szakmában bekövetkezett változásokra, és teljes mértékben elkötelezett a hatásos ügyvédek és az átalakuló ötletek létrehozása iránt. A diákok azért jönnek a GW Law-ra, mert meg akarják változtatni a világot, és olyan szakemberekként szereznek diplomát, akik felkészültek a jog és az igazságosság legmagasabb eszméinek írására, szószólására, innovációra, létrehozására és követésére.

Amikor felkeresi weboldalunkat, látni fogja, hogy világszínvonalú intézményünk milyen sokféle módon készíti fel hallgatóit a globális jogi piac valóságára. A nemzetünk fővárosának szívében található GW Law a kiváló jogi oktatást innovatív programozással és bőséges szakmai gyakorlati, externship-, mentorálási és hálózatépítési lehetőségekkel ötvözi.

Világszínvonalú kar. A GW Law tapasztalatának középpontjában egy robusztus pedagógia áll, amely ötvözi a tudományosságot, a doktrínát és a gyakorlatot. Diákjaink hatásos jogászokká fejlesztésének elősegítése kiváló kar, amely nemcsak széles körben idézett könyveket és cikkeket ad ki, hanem aktívan alakítja át a jogi környezetet. Országosan és nemzetközileg elismert professzoraink rendszeresen részt vesznek peres eljárásokban az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága, nemzetközi bíróságok és más bíróságok előtt. Szakértői kommentárokat adnak a médiának, tanúskodnak a Capitol Hillről, tanácsadóként szolgálnak különböző kormányoknak, és sok más tevékenységet folytatnak, amelyek gazdagítják az iskola tudományos életét.

Ahol törvény születik. A GW Law földrajzilag tökéletesen helyezkedik el, hogy egyedülálló washingtoni jogi oktatási élményt nyújtson. Elhelyezkedésünk – a nemzeti és a nemzetközi jog középpontjában, a legfelsőbb kormányzati tisztviselők, a Legfelsőbb Bíróság bírói – lehetővé teszi, hogy kulcsfontosságú washingtoni személyiségek látogathassák tantermeinket, részt vegyenek az egyetemünkön szervezett konferenciákon, és évente több mint 100 különleges eseményen szólaljanak fel jogi egyetemünkön.

Valós élmény. Elkötelezett diákkörünk sokszínű, támogató, kreatív, innovatív és szorgalmas. A GW Law-nál mélyreható lehetőségeket biztosítunk diákjainknak a tanulásra, a felfedezésre, a vitára, valamint a jog és a jogi elvek megkérdőjelezésére az osztályteremben és a való világban. Sok diák vesz részt a GW Jacob Burns Community Legal Clinics-én, ahol valódi ügyekben képviselik az ügyfeleket kari felügyelet mellett. Részt vesznek továbbá érdekvédelmi versenyeken, hallgatók által szerkesztett jogi folyóiratokban, pro bono projektekben, valamint több száz helyszíni gyakorlaton kormányzati szerveknél és vezető nemzeti és nemzetközi intézményeknél Washington környékén.

A világ megváltoztatása. Reméljük, meggondolja magát, hogy közösségünk tagja legyen. Arra biztatlak, hogy áss mélyebbre, és tanuld meg, mitől a GW Law az ideális úticél a világ megváltoztatására alkalmas készségek elsajátításához. Kérjük, látogasson el hozzánk személyesen, hogy bejárja létesítményeinket, és jobban megértse, kik vagyunk, mivel foglalkozunk, és hogyan jelentkezhet a csatlakozásra. Szeretettel köszöntöm Önt jogi egyetemünkön.

melegen,

Christopher Alan Bracey

Ideiglenes dékán, kari ügyekért felelős préposthelyettes és jogász professzor

Helyszínek

  • Washington

    H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Kérdések