Keystone logo
Geumgang University

Geumgang University

Geumgang University

Bevezetés

A koreai buddhizmus Tian Tai-jongjának közepesen változó ideológiája alatt a Geumgang University megalapozta egy bölcsességgel és együttérzéssel teli ideál megvalósítását mindenki számára megkülönböztetés nélkül, tehetséggondozással, valódi emberséggel, szakmai ismeretekkel és kreatív képességgel, hogy kiteljesedjenek és kiteljesedjenek. hozzájárul az ország és a világ fejlődéséhez. Ez egy ideológiával létrehozott egyetem.

Annak érdekében, hogy az őseink bölcsességének utánzása révén akadémiai környezetet teremtsünk, Gyeryongsan, a nemzet szellemi hegye alatt egy csúcstechnológiás digitális campust hoztunk létre, és igyekszünk szélesebb körben meghívni a kiváló oktatókat. A teljes tandíjat ösztöndíjként fizetik az új hallgatóknak, és minden hallgató számára modern létesítményekkel ellátott kollégiumot biztosítanak.

Habár egyetemünk kis egyetem, elit hallgatókat toborozunk, magas színvonalú oktatást biztosítunk, versenyképes végzettségűeket művelünk és termelünk, ezáltal aktívan hozzájárulunk a nemzeti fejlődéshez és hozzájárulunk a világbéke kiépítéséhez.

Helyszínek

Helyszínek
  • Nonsan-si

    Nonsan-si, Koreai Köztársaság

    Programok

    Kérdések