Keystone logo
© © University of Lille
Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Bevezetés

A Genti Egyetem a 100 legjobb egyetem és Belgium egyik legnagyobb egyeteme. 11 karunk több mint 200 kurzust kínál, és mélyreható kutatásokat végez a tudományos területek széles körében. A Gent University Global Campus egyben az első európai egyetem a dél-koreai Songdóban.

Mit jelent a Genti Egyetem?

A Genti Egyetem egy pluralista egyetem, amely mindenki számára nyitott, ideológiai, politikai, kulturális vagy társadalmi háttértől függetlenül. Hitvallásunk a „Merjünk gondolkodni”.

A Genti Egyetemet 1817-ben alapították. 2017-ben ünnepelte fennállásának 200. évfordulóját a Genti Egyetem.

A 100 legjobb egyetemként több mint 49 000 diákkal és 15 000 alkalmazottal a holland nyelvterület egyik legnagyobb egyeteme vagyunk, amely Flandriában, Belgiumban található. A Gent University Global Campus egyben az első európai egyetem a dél-koreai Songdóban.

11 karunk több mint 200 kurzust kínál, és mélyreható kutatásokat végez a tudományos területek széles körében. Számos kutatócsoportunk, központunk és intézetünk világszerte elismert, olyan tudományágakban, mint a biotechnológia, akvakultúra, mikroelektronika, történelem, ...

A Genti Egyetem 2017-ben ünnepelte fennállásának 200. évfordulóját. Az elmúlt 200 év során egyetemünk számos kiváló tudóst, minisztert, sőt Nobel-díjast is látott munkatársai és öregdiákjai között.

Helyszínek

  • Ghent

    Ottergemsesteenweg,460, 9000, Ghent

    Programok

    Kérdések