Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign MS a pénzügyminiszter
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

MS a pénzügyminiszter

Champaign, Amerikai Egyesült Államok

15 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 69 836 / per year *

Az egyetemen

* becsült összköltség - 2021/2022-es tanév

Bevezetés

Előre a jövőben a pénzügyekben

A Giesnél szállítunk egy Master of Science in Finance (MSF) fokozatot, amely alaposan felkészíti a hallgatókat a pénzügyek dinamikus világára. Átfogó, rugalmas és élvonalbeli tantervünket a kar szakértői és az ipar vezetői tanítják.

A hallgatók különböző háttérrel és eltérő szintű pénzügyi ismeretekkel érkeznek, így a 15 hónapos programunkba beépített rugalmasságot kínál az Ön igényeinek megfelelő oktatás és tapasztalat biztosítása érdekében. Amikor augusztusba érkezik, együtt fogunk dolgozni, hogy felmérjük képességeidet és érdeklődési körét, és az osztályokba helyezzük, amelyek felkészítik a sikerre. A Giesnél szállítunk egy Master of Science in Finance (MSF) fokozatot, amely alaposan felkészíti a hallgatókat a pénzügyek dinamikus világára. Átfogó, rugalmas és élvonalbeli tantervünket a kar szakértői és az ipar vezetői tanítják.

Az osztályok 2022-ben januárban (tavasszal) és augusztusban (ősszel) indulnak. A 2022. tavaszi jelentkezési lapok már nyitva állnak. A jelentkezési határidők a következők:

Jelentkezési határidők 2022 tavaszára:

 • 1. forduló Határidő: szeptember 12, 2021
 • 2. forduló Határidő: október 10, 2021*

Jelentkezési határidő 2022 őszére

 • 1. forduló Határidő: január 23, 2022
 • 2. forduló Határidő: március 13, 2022
 • 3. forduló Határidő: május 1, 2022*
 • 3. forduló Határidő: június 12, 2022

* Végleges határidő vízumot igénylő nemzetközi jelentkezők számára.

Állítsa be a karrier sikeréhez

Ha befektetési elemzőként, üzleti értékelési munkatársként vagy adatelemzőként keres karriert, MSF programunk felkészíti Önt erre a karrierre, valamint a CFA 1. szintű vizsgára. Az elmúlt két évben a diplomások olyan nagyvállalatoknál dolgoztak, mint a PwC, az Enfusion, az Nanhua USA, a Bloomberg, a Deloitte és a KPMG China. Kattintson ide a karrier további eredményeinek megtekintéséhez .

Rugalmas, testreszabható és élvonalbeli tanterv

Az MSF programnak innovatív három féléves tanterve van, amely szilárd alapot biztosít a pénzügy alapelveiben és gyakorlatában. A program bevezeti Önt a kialakulóban lévő koncepciókba, gyakorlatokba és technológiákba, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeresek legyenek a mai pénzügyi iparban.

Az alaptanterveken kívül a kurzusok testreszabásához kurzusokat is kiválaszt. Például választhat egy specializációs pályát az alábbi területek egyikén:

 • Eszközkezelés
 • Vállalati pénzügyek
 • Adatanalitika és a Fintech
 • Mennyiségi pénzügy
 • Pénzügyi kutatás (Ph.D. specializáció)

Kiválaszthat széles körű választási lehetőségeket a pénzügyek más területein is, mint például a kereskedelmi bankok, az ingatlanügyek, a pénzügyi tervezés vagy a vagyonkezelés.

Az opcionális teljes szemeszter gyakorlati projekt lehetőséget ad arra, hogy valós projektekben dolgozzon a nemzeti és nemzetközi vállalatok számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen. Ezek a projektek párosulva a nagy adatanalitika, a magas frekvenciájú kereskedelem, a pénzügyi tervezés és az értékelés legmodernebb tanfolyamaival felkészítik Önt arra, hogy kiemelkedjen a pénzügyi ágazatban.

A széles körű pénzügyi tapasztalattal rendelkező felvett hallgatók a programigazgató jóváhagyásával dönthetnek úgy, hogy két félévben befejezik tanulmányaikat.

A Pénzügyminisztérium elit karokkal büszkélkedhet, nyolc székkel vagy elnevezett professzorral. Számos tanulmány továbbra is a Tanszéket a világ legfinomabb pénzügyi kutatási egységei közé sorolja. A Pénzügyi Tanszék oktatói kiváló tanárok, akik kiváló minőségű, kihívást jelentő tanfolyamokat tartanak. Az osztályteremben a gyakorlat és a tanulás egyre aktívabb és vonzóbb oktatási tapasztalatokat hoz létre, amelyek felkészítik a hallgatókat a modern pénzügyi piacok kihívásaira.

A STEM által tervezés szerint kijelölve

Az MSF diplomát a STEM jelölte ki, amely lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy az Egyesült Államokban legfeljebb 36 hónapig maradjanak az Opcionális gyakorlati képzés STEM kiterjesztésén keresztül. Az adatanalitika, a pénzügyi modellezés és a pénzügyi technológia élvonalbeli tantervének iránti elkötelezettségünk biztosította ezt a fontos jelölést.

Komplex valós problémák megoldása

Finomítsa pénzügyi tapasztalatait olyan innovatív forrásokkal és lehetőségekkel, amelyek tovább növelik oktatási tapasztalataikat. A Margolis Market Information Lab egy korszerű laboratórium, amelynek célja az iparágvezető eszközök, például a Bloomberg, a Capital IQ, a Tableau és még sok más kitettsége. Az üzleti esettanulmányok és az Illinois Business Consulting (IBC) két további módja annak, hogy a hallgatók az osztályteremben megtanultaikat valós, ügyfél-központú projektekben alkalmazzák.

Szakterületek

Számos választható programunk van a programban, a vállalkozói témákról egészen a pénzügyi tervezésig és a gépi tanulásig. Annak érdekében, hogy a hallgatók a programban elérhető választható választék széles listáján keresztül tájékozódjanak, a hallgatók rugalmasan választhatják meg az érdeklődésüknek megfelelő osztályokat, és lehetővé teszik számukra, hogy egy adott területre szakosodjanak. Jelenleg hat különböző specializációt kínálunk az MSF programban:

 • Vagyonkezelési specializáció
 • Vállalati pénzügy szakirány
 • Adatanalitika és a Fintech szakosodása
 • Mennyiségi pénzügyi specializáció
 • Ingatlan specializáció
 • Pénzügyi kutatás (Ph.D. specializáció)

koncentrációk

A koncentráció „diplomás szakterület kidolgozása vagy kiterjesztése: akár egy adott tudományágon belüli tartalom-specializáció (például egy adókoncentráció a számvitelben, akár egy interdiszciplináris program). A koncentráció egy koherens kurzuskészlet, amelyek egy része vagy mindegyike számít a polgármester."

Az MSF három koncentrációt kínál. A szakosodástól eltérően, a koncentráció megjelenik a végleges átiratban:

 • Könyvelés
 • Üzleti és közpolitika
 • Adatanalitika a pénzügyekben

Választható diákok számára

Minden kiterjedt választható ajánlatunk szerepel az MSF fent felsorolt szakterületeinek legalább egyikében. Itt található az MSF programban az előző félévekben felajánlott választható anyagok teljes listája .

Belépők

Tanterv

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések