Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign MS in Management (MSM)
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

MS in Management (MSM)

Champaign, Amerikai Egyesült Államok

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 11 952 *

Távoktatás

* becsült nemzetközi hallgatói tandíj és díjak 2021/2022-re

Bevezetés

Adja hozzá az üzletet és a menedzsmentet képességeihez

A Gies Business új, egyéves, STEM által kijelölt Master of Science in Management (MSM) fokozata még nagyobb rugalmasságot és átfogóbb gyakorlati képzést biztosít, mint valaha.

Az MSM segítségével alapvető üzleti készségekre tesz szert, amelyek az alapképzésre épülnek. Olyan területekre is szakosodhat, mint az adatelemzés, marketing, globális üzlet és pénzügy. Ez a program lehetővé teszi, hogy saját, személyre szabott tanulmányi tervet készítsen, hogy támogassa konkrét karriercéljait.

Bármi legyen is a szak – pszichológia, politológia, kommunikáció, közösségi egészségügy, biológia, angol, üzleti vagy mérnöki szak –, a Gies Business menedzsment szakos diplomája olyan problémamegoldóvá tesz, amelyet a mai munkaadók keresnek.

A 2023 őszi jelentkezések már megnyíltak .

Ügyfél alapú projektek minden félévben

A valós, ügyfél-alapú projektek beépülnek az MSM program kultúrájába. Ez a gyakorlati tapasztalat felkészíti diákjainkat a karrierjük sikerére, és a munkaadók már az első naptól felismerik ezt a hozzáadott értéket.

Gyakorlati projektjeink lehetővé teszik valódi ügyfelek üzleti problémáinak megoldását, és értékes tapasztalatokkal segítik karrierjét. Jobb történetet fogsz elmesélni a toborzóknak, javítod a csapatmunkára való képességedet, és javítod az összetett problémák megoldásának képességét.

A befektetés erős megtérülése

Az üzleti menedzsment ismeretek egyetemi végzettséggel való ötvözésével nagyobb keresetet érhet el, és versenyelőnyre tehet szert. A karrierlehetőségek közé tartozik a menedzsment, a tanácsadás, az analitika, a vállalkozói tevékenység és más, nagy igényeket támasztó munkák.

Dennis KostidisAzért választottam ezt a programot, hogy egyesítsem a biológia egyetemi diplomámból szerzett készségeket némi üzleti ismeretekkel. Ezen a programon keresztül olyan dolgokat tanulok az üzletről és magamról, amelyek egész életemre hasznosak lesznek.
- alt="Dennis Kostidis, MSM '19
Samantha Witkowski„Az MSM program sok szempontból segített a karrierem keresésében. Nemcsak az üzleti és technológiai készségeket fejlesztettem ki, amelyekre bölcsészképzésem befejezéséhez volt szükségem, de a tanári kar és a személyzet valóban irányított a keresésem során. Ha nem kaptam volna ezt a támogatást, nem kaptam volna azt a munkát, ami most van.”
- alt="Samantha Witkowski, MSM '19

Nem biztos benne, hogy melyik program felel meg a legjobban a hátterének vagy karrier-aspirációinak? Töltsd ki 30 másodperces kvízünket, hogy megtudd .

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Ideális Diákok

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések