Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign MS in Technology Management (MSTM)
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

MS in Technology Management (MSTM)

Champaign, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 56 164 / per year *

Az egyetemen

* Becsült tandíj és díjak nemzetközi/nem rezidensek számára

Bevezetés

Üzleti oktatás az innovációra összpontosítva

A Gies College of Business egyéves, STEM által kijelölt Master of Science in Technology Management (MSTM) fokozata felkészít a jövőre olyan területeken, mint az ellátási lánc, a marketing, a tanácsadás vagy az adatelemzés. Ez egy általános menedzsment végzettség, amely az innovációra összpontosít – nem műszaki végzettség.

Ez a program két hallgatói csoportra szabott: azoknak, akik néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és azoknak, akik nemrég fejezték be alapképzésüket. Mint ilyen, az MSTM azok számára készült, akik meg akarják különböztetni magukat és meg akarják próbálni magukat.

Innovatív tantervünk kettős céllal készült: a tudósok és mérnökök stratégiai belátásának és irányítási szakértelmének emelése, valamint az üzleti vezetők elemző döntéshozatali készségeinek erősítése.

A 2023 őszi jelentkezések már megnyíltak.

Jeles végzettség a vezetői sikerért

Innovatív tantervünk az alapvető üzleti menedzsment és az elemző szakértelem fejlesztésére összpontosít, közös témája a technológia szerepe. Függetlenül attól, hogy Ön mérnök, aki élesebb üzleti betekintést kíván fejleszteni, vagy üzletember, aki pontos módszertani készségekre törekszik, ez a mesterprogram megerősíti az Ön hatékonyságát vezetőként bármely szervezetben.

Ez a program abban is segít, hogy határozottan megértse a technológiai stratégiát és annak szerepét a szervezet jövőjének alakításában. MSTM-hallgatóként megerősíti a betekintést a sikeres termék- vagy szolgáltatásfejlesztés fontosságába, és megtanulja használni ezt az éles intuíciót a mai világban, ahol rövid termékéletciklusok, megnövekedett verseny és gyorsan változó fogyasztói preferenciák uralkodnak.

A tervezés által kijelölt STEM

Az MSTM fokozatot STEM jelölt ki, ami lehetővé teheti a nemzetközi hallgatók számára, hogy akár 36 hónapig az Egyesült Államokban maradjanak az opcionális gyakorlati képzés (OPT) STEM kiterjesztésével. Az erős technológiai és kockázatelemzési tanterv iránti elkötelezettségünk, valamint az adatelemzés és az IT-ellenőrzés elérhető koncentrációja biztosította ezt a fontos kijelölést.

A Frontiers in Technology sorozat mélyreható ismereteket nyújt

Ha részt vesz a Gies MSTM programjában, előnyére válik egy erős tanterv, egy oktatói és karrierszolgáltatási szakemberekből álló szakértői csapat, valamint valami igazán egyedi – a Technológia határai sorozatunk. Különféle tevékenységek révén betekintést nyerhet a technológiamenedzsment területébe és annak irányába.

A tevékenységek magukban foglalnak szemináriumokat számos témakörben, a stratégiától a csapatépítésen át a kommunikációig. A sorozat részét képezik a szakmai fejlődési lehetőségek is, csakúgy, mint a vállalati látogatások, amelyek révén első kézből kaphat betekintést abba, hogyan alkalmazzák az osztályteremben tanult témákat a vállalati világban.

Emellett olyan kiemelkedő egyetemi kutatóktól is hallhat, akik a technológia élvonalában dolgoznak. A Technológia határai sorozatunk lehetőséget ad arra, hogy a vállalati és kutatási vezetőkkel kapcsolatba lépjen a jövőt befolyásoló ötletekkel és technológiákkal.

Rohan ThaparGépészmérnöki alapképzéssel és teljes munkaidős munkatapasztalat nélkül nagyon kevés üzleti ismeretekkel érkeztem a programba. A program, a professzorok és a hallgatók segítettek erős üzleti készségeket kifejleszteni, hogy felkészítsek az EY tanácsadói pályára.
-alt="Rohan Thapar, MSTM '18
Abhilasha GulhaneMiután mérnökként dolgoztam a gyártási szektorban, a technológia üzleti oldalának megismerése logikus lépés volt a karrieremben. Az Illinois-i legjobb mérnöki iskolához való hozzáférés és a robusztus induló hely az MSTM-programot kiválóan alkalmassá tette számomra.
- alt="Abhilasha Gulhane, MSTM '20

Nem biztos benne, hogy melyik program felel meg a legjobban a hátterének vagy karrier-aspirációinak? Töltsd ki 30 másodperces kvízünket, hogy megtudd .

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések