Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign Számviteli MS
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Számviteli MS

Champaign, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48 945 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi hallgatói tandíj

Bevezetés

A felső számviteli mesterképzés bármely egyetemi fő számára

Adja hozzá a könyvelést szakterületéhez, és csak egy év alatt váljon üzleti vezetővé ezzel a Gies College of Business vezető számviteli mesterképzésével (MSA).

Ez a STEM által kijelölt számviteli program minden tudományos háttérrel rendelkező hallgatók számára készült; számviteli alapképzésre nincs szükség.

Fejleszti képességeit, hogy kiemelkedjen a versenyképes munkaerőpiacon, miközben önmagának professzionálisabb változata lesz. A Könyvelési Tanszék egy első számú rangú oktatóval rendelkezik (a BYU kari kutatási rangsor szerint), amelynek középpontjában a kiemelkedő hallgatói tapasztalatok biztosítása, az üzleti készségek megerősítése és az élvonalbeli számviteli tantervek fejlesztése áll.

A 2023-as nyári (júniusi) jelentkezések már megnyíltak.

Vezető tananyag, amelynek középpontjában az adatelemzés áll

A technikai kiválóság adott. Kiemelkedő oktatók felvétele, kivételes képesítéssel rendelkező hallgatók felvétele, innovatív és piaci szempontból releváns számviteli tanterv biztosítása, valamint a hallgatók felkészítése a CPA vizsga letételére elengedhetetlen kellékei vezető számviteli mester programunknak. A Gies-nél ezeket a területeket komolyan vesszük. Megtanítjuk a hallgatókat elemzésorientált gondolkodásmód kialakítására és alkalmazására a különféle számviteli szcenáriókban, ideértve a pénzügyi könyvelést, az ellenőrzést és az adókat, a tanácsadást és a vezetést, valamint a kriminalisztikát.

A készségek gyakorlása ugyanolyan fontos eleme a tanulásnak. A Gies-nél a legfontosabb technikai és nem technikai üzleti készségek gyakorlása révén lehetőséget teremtünk hallgatóink számára a tanulásra. Az eredmények felbecsülhetetlen értékűek és segítik a személyes és szakmai fejlődés felgyorsítását.

Az MSA alaptanterve minden hallgatónkra vonatkozik. Azonban azoknak a hallgatóknak, akik korábban részt vettek az alaptantervünkben felsoroltakkal egyenértékű számviteli kurzusokon, együtt fogunk működni Önnel, hogy megfelelő tanfolyam-pótlást találjunk a korábbi számviteli képzés elégségének felismerésére.

Kiemelkedő hallgatói élmény

A számviteli MS személyre szabott megközelítéssel egyensúlyozza az egyetemi oktatást a nem technikai üzleti puha készségek fejlesztésével. Ez teszi egyedivé programunkat. Élményeket hozunk létre az oktatás, az álláskeresés, a wellness, a személyes és szakmai fejlődés, valamint a kulturális alkalmasság fokozása érdekében.

A nemzetközi hallgatók számára támogató környezetet kínálunk. Ez magában foglalja a lehetőséget, hogy hálózati események, beszélgetőpartnerek és csoportos kirándulások révén javítsa az amerikai egyetemi kultúra megértését és javítsa angol nyelvtudását. Ha olyan STEM által kijelölt, legfelsõbb diplomás számviteli diplomát keres, amely meghaladja az elvárásait, ne keresse tovább az MSA-t a Gies Business-nél.

On-Campus toborzási lehetőségek

Főiskolánk és diplomáink hírneve minden félévben több száz toborzót hoz a világ vezető cégeiből az egyetemre. A Gies Business Career Services csapata minden őszi és tavaszi félévben szponzorálja a vásárok toborzását, amely lehetőséget nyújt a hallgatóknak, hogy teljes munkaidős és szakmai gyakorlatokra interjúkat készítsenek a vállalatokkal.

Ezenkívül további lehetőségei vannak az egyetemen folyó toborzási vásárokon való részvételre, köztük kettő a The Grainger College of Engineering; egyet az Agrár-, Fogyasztó- és Környezettudományi Főiskolán; egyet a Kutatóparkban; és két egész egyetemen toborzó vásár. Gies hallgatóként kihasználhatja az erőforrások teljes skáláját és a Gies üzleti karrier szolgáltatási szakembereink tapasztalatait, hogy felkészítse Önt ezekre a toborzási lehetőségekre.

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések