Keystone logo
Gifu College Of Nursing

Gifu College Of Nursing

Gifu College Of Nursing

Bevezetés

Az egyetemet 2000-ben nyitották meg azzal a küldetéssel, hogy hozzájáruljanak az ápolási szolgáltatások minőségének javításához annak érdekében, hogy megfeleljenek a gifui lakosok sokféle egészségügyi, orvosi és jóléti igényének. 2004-ben (2004) megnyílt az Ápolói Doktori Iskola mesterképzése, 2006-ban (2006) a doktori program, 2010-ben (2010) pedig állami egyetemi társaság lett a Gifu College Of Nursing . Az ápolói felsőoktatási intézményként elméleti háttérrel rendelkező, kreatív megoldásokat javasoltunk kutatási tevékenységek alapján, és megműveltük és elláttuk az emberi erőforrásokat, akik a reform mozgatórugói lesznek. Sok diplomás és diplomás aktív Gifu prefektúrán belül és kívül is.

Az ápolás egy olyan tanulmány, amelynek célja az emberek egészséges életét támogató ápolási szolgáltatások minőségének javítása azáltal, hogy elméleti rendszert és tudományos alapot nyújt az ápolók, például közegészségügyi ápolók, szülésznők és ápolók tevékenységéhez.

Az elmúlt években az ellátásban részt vevő emberek igényei változatosabbá és kifinomultabbá váltak, és az ápolóknak rengeteg emberséggel és mély etikai megítéléssel, valamint az emberi ellátással kapcsolatos ismeretekkel és készségekkel kell rendelkezniük.

Helyszínek

Helyszínek
  • Hashima

    Hashima, Japán

    Kérdések