Keystone logo
Global College Malta

Global College Malta

Global College Malta

Bevezetés

Üdvözöljük a(z Global College Maltawebhelyen. Üdvözöljük!

Global College Malta a mediterrán régió egyik legrangosabb és legelőremutatóbb máltai székhelyű magánintézménye. Híresek vagyunk kivételes, magas színvonalú alap- és posztgraduális képzéseinkről. Holisztikus, világszínvonalú oktatásunk és több tudományágat átfogó tanterveink célja, hogy felkészítsék diákjainkat egy kielégítő és rendkívül kifizetődő karrierre.

Minden kurzusunk releváns és iparági vonatkozású, és aktívan ösztönzi a kreativitást, a problémamegoldást, a kritikus gondolkodást és a legújabb trendek és technológiák pozitív tükrözését, amelyek szükségesek a változó globális környezet és piacok igényeinek kielégítéséhez.

A Global College Malta tanfolyamainkat a foglalkoztathatóság javítására tervezték, és büszkén kínálunk kifejezetten magas színvonalú üzleti és menedzsment tanfolyamokat. Intézményünk egyedülálló erejét a világ minden tájáról származó neves oktatóink elismert szakértelme és tanítási készségei vezérlik, amelyek kiterjedt és élvonalbeli oktatási, üzleti és ipari tapasztalatok gazdagságát hozták magukkal. Büszkék vagyunk arra, hogy iparági vezetők következő generációjaként üdvözölhetjük Önt, hogy egy egyedülálló tanulási tapasztalat révén kapcsolatba léphessen velünk, és hozzájáruljon sikeres jövőjének kialakításához. Célunk, hogy olyan készségekkel és ismeretekkel ruházzuk fel Önt, amelyek segítenek sikeresek lenni egy globálisan versenyképes környezetben. Bármelyik kurzust is választja, sok sikert és rendkívül élvezetes és hasznos tanulási élményt kívánunk.

A Study Worldről Global College Malta

A Study World Global College Malta egy sikeres nemzetközi tovább- és felsőoktatási szolgáltató része, amelynek intézményei szerte a világon találhatók. Ezért Ön egy nagyon sikeres pánglobális tanulási hálózathoz csatlakozik. Global College Malta erős partneri kapcsolatokat épített ki számos tekintélyes brit egyetemmel, és ez a tapasztalat és tudás beépül az Ön tanulmányi kurzusaiba. Ezek a nemzetközi kapcsolatok lehetővé teszik hallgatóink számára, hogy Máltán tanuljanak, miközben világhírű brit egyetemeken szereznek diplomát.

Régóta letelepedett Máltán

Csaknem egy évtizedes máltai tapasztalattal a(z Global College Malta megérdemelt hírnevet szerzett kiváló minőségének köszönhetően, és erős és szoros kapcsolatokat ápol a helyi iparággal. Sok diákunk nagyon sikeres karriert épített ki máltai és nemzetközi szervezeteknél, ami tanúskodik minden kurzusunkban rejlő magas színvonalú és készségfejlesztési potenciálról. Az elmúlt évtizedben a Főiskola nagyszámú olyan hallgatót végzett, akik rendelkeznek a 21. századi munkakörnyezetben mára keresett tudományos és gyakorlati készségekkel. Diákjaink elismert készségekkel rendelkeznek a vezetés, az innovációmenedzsment, a kreatív gondolkodás és a kommunikáció területén. Diákkörünk nagyrészt olyan szakemberekből áll, akik szakmai tapasztalatukat akkreditált tudományos képesítéssel szeretnék bővíteni, vagy továbbtanulva szakmailag fejlődni szeretnének. Diákjaink és oktatóink változatos tapasztalatai segítenek egy nagyon gazdag, élénk és ösztönző tanulási környezet kialakításában, amelyben az embereket aktívan ösztönzik arra, hogy osszák meg nézeteiket és tudásukat, hogy az osztály egészének hasznot hozhassanak. A főiskolán való tanulás mindig izgalmas és innovatív!

Akkreditált tanfolyamok

A vezetés és menedzsment, a marketing, az emberi erőforrások, a stratégiai gondolkodás és a pénzügyek azok a területek, amelyekre diákjaink szakosodhatnak, amikor beiratkoznak a(z Global College Maltavalamelyik kurzusára. Valamennyi kurzusunkat a Máltai Tovább- és Felsőoktatási Hatóság hivatalosan jóváhagyta és akkreditálta, és a Máltai Képesítési Keretrendszerben számos akadémiai szinten tanulható.

A(z Global College Malta címen kinevezett oktatói kar valóban kiváló készségekkel és tapasztalattal rendelkezik mindenben, ami a modern üzleti élethez és menedzsmenthez kapcsolódik, így hallgatóinknak fantasztikus gyakorlati alapot biztosítanak az általunk tanított összes tudományterületen.

Global College Malta mindig megfelel mottójának – az emberek valódi potenciáljának kibontakoztatása – folyamatos tudományos kiválóság és magas színvonalú támogatás és segítségnyújtás révén minden diákunk számára.

Tanfolyamok dolgozó szakembereknek

Global College Malta aktívan kiszolgálja az elfoglalt dolgozó szakember igényeit – legyen az dolgozó szülő, elfoglalt szervezet vezérigazgatója, előléptetésre vágyó munkavállaló, vagy olyan személy, aki tudományos képesítés megszerzésével bővíteni szeretné tudását és tapasztalatait, stb. tovább. Sokféle, támogató és izgalmas módon gondoskodunk ezekről az elfoglalt emberekről:

 • Órarendjeink kifejezetten az elfoglalt, teljes munkaidőben foglalkoztatott személyeket szolgálják ki. A tanítás minden kurzusunkon általában az esti órákban történik heti két-három alkalommal.
 • Nagy tapasztalattal rendelkező diáktámogatási vezetőink. Mindegyik tanulmányi programunknak van egy elkötelezett alkalmazottja, akinek egyszerűen az a feladata, hogy biztosítsa a zökkenőmentes kapcsolatot a Főiskola, oktatóink és minden hallgatónk között azáltal, hogy segítőkész támogatást nyújt hallgatóink teljes tanulmányi útja során.
 • Moduláris kurzusokat kínálunk, amelyek kifejezetten elfoglalt szakemberek számára készültek, akiknek esetleg rendszertelenül kell dolgozniuk, és akiknek nincs állandó munkabeosztása. A moduláris felépítésnek köszönhetően könnyen "ugrálhat, és leugrálhat" a tanulásról, ahogy az egyéni körülményei diktálják.
 • Kifejezetten azokat szolgáljuk ki, akik esetleg nem tanultak már jó ideje, vagy akiknek esetleg hiányzik az önbizalma, támogató foglalkozásokat tartunk, amelyek gyorsan felgyorsítják őket, hogy valóban élvezhessék és sikeresen befejezhessék a tanfolyamot.

Aktívan várjuk a hallgatókat az élet minden területéről, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kollégiumban szerzett tanulási tapasztalatuk a lehető legélvezetesebb és legteljesebb legyen. Mindig ott vagyunk, hogy támogatást és segítséget nyújtsunk, és azon túl, hogy megpróbáljuk megismerni minden egyes diákunkat, hogy jobban megértsük, hogyan segíthetünk nekik elérni valódi potenciáljukat. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy hallgatóink visszajelzései nagyon jók!

Campus jellemzői

Miért válassza Global College Malta nemzetközi hallgatóként?

Global College Malta nemzetközileg elismert és magas színvonalú üzleti és menedzsment tanfolyamokat kínál. Kurzusainkat a Máltai Továbbképzési és Felsőoktatási Hatóság európai akkreditálta és hitelesítette a Máltai Képesítési Keretrendszer számos szintjén, lehetővé téve az egyetemi, posztgraduális és doktori szintű tanulmányokat. Tanfolyamaink sikeres elvégzése rengeteg munkát és/vagy továbbtanulási lehetőséget biztosít Máltán és külföldön.

Itt, Global College Malta ban igyekszünk minden egyes diákot név szerint megismerni, hogy kiváló minőségű és személyes tanulási tapasztalatot és hallgatói támogatást nyújthassunk. A főiskolán tanuló hallgatók nyitott ajtók politikáját tapasztalják, és személyi oktatót kapnak, aki segít a tanulásban. Ez a magas szintű személyes támogatás segít növelni diákjaink sikerességi arányát. A Főiskola megalakulása óta több mint 300 diákot szereztünk sikeresen, akik ezután tartós és pozitív hatást fejtettek ki választott munkaterületükön. A kurzusukat sikeresen befejező nemzetközi hallgatók Máltán találhatnak munkát a 6 hónapos kormányzati „maradj hátra” program segítségével. Ez a kormányzati rendszer lehetővé teszi a nemzetközi hallgatók számára, hogy Máltán dolgozzanak úgy, hogy a Főiskolán végzett kurzushoz kapcsolódó munkát találnak. Ezen túlmenően a Máltán teljes munkaidőben foglalkoztatott dolgozó szakemberek részesülhetnek a „Get Qualified” programból, amely tandíjuk 70%-ának adó-visszatérítésre jogosítja a hallgatókat a képzés sikeres elvégzése esetén. tanfolyam.

Why Study in Malta?

Az angol nyelv hivatalos nyelv Máltán, ami megkönnyíti a nemzetközi hallgatók számára, hogy éljenek és beépüljenek a helyi közösségbe. Sőt, Málta egy kis sziget a Földközi-tenger közepén, amely kiemelkedően gyönyörű tájat élvez, tenger veszi körül, változatos és gazdag vidékkel, számos csodálatos történelmi helyszínnel.

Málta híres gyönyörű éghajlatáról, és a diákok évente több mint 300 napsütésben és jó időben élvezhetik a napsütést. Máltán aktív és nyüzsgő szórakozási és szabadidős szcéna található, és a diákok soha nem fognak elfoglalni valamit! A nemzetközi hallgatók gazdag és változatos történelmet, izgalmas szabadtéri sporttevékenységeket, gazdag kulináris élvezeteket, történelmi hagyományokat és kultúrát, pop- és klasszikus koncerteket, fesztiválokat és még sok-sok olyan tevékenységet élvezhetnek, amelyek rendszeresen több ezer nemzetközi látogatót vonzanak a Szigetre. Málta nyüzsgő hely a tanuláshoz!

Málta az Európai Unió tagállama, és erős gazdasággal rendelkezik, és élvezi annak minden előnyét, hogy része egy nagy európai hálózatnak és gazdaságnak. A főiskolai hallgatók gyakran részesülnek a részmunkaidős munkavégzés lehetőségéből, miközben teljes munkaidőben tanulnak. Málta kiváló egészségügyi szolgáltatásokkal rendelkezik, és a világ egyik legbiztonságosabb országaként tartják számon. A máltai közlekedési rendszer is olcsó és hatékony, és a hallgatók ezt nem csak arra használhatják, hogy a főiskolára jöjjenek, mivel az mindössze 2 percre található a legközelebbi buszmegállótól, hanem arra is, hogy átutazzák a szigetet, hogy megtapasztalják annak szépségét, kultúráját és tevékenységeit. .

A Főiskola nemzetközi pályázójaként be kell nyújtania korábbi tudományos képesítését igazoló okiratot és a legutóbbi önéletrajz másolatát. Általában a Főiskola Nemzetközi Felvételi és Toborzási Osztálya veszi fel Önnel a kapcsolatot egy rövid online interjú elkészítése érdekében.

  Helyszínek

  • Il-Kalkara

   Global College Malta, Smart City Malta SCM 01, Ricasoli, SCM 1001, Il-Kalkara

  • Buona Vista area

   SmartCity Malta SCM01, , Buona Vista area

  Kérdések