Keystone logo
Global Cyber University

Global Cyber University

Global Cyber University

Bevezetés

GCU ( Global Cyber University ), a globálisan központi egyetem, amely a 21. századi képességtudatú embereket oktatja, globalizálja a koreai hagyományokat és megvalósítja a jóléti társadalmat

A "koreai hullám" manapság népszerű kifejezés. Sok országhoz képest Dél-Korea nem túl nagy. Úgy tűnik, mégis nagy kulturális befolyása van a világon.

Az emberek egyre inkább magukévá teszik a koreai kulturális termékeket - K-pop zenét, televíziós drámasorozatokat, animációs filmeket, technológiát és ételeket. És ez nemcsak Kelet-Ázsiában történik, hanem olyan helyeken is, amelyekre nem számíthat, például Romániában, Egyiptomban, Iránban és Irakban.

Koreában ezt Hallyunak hívják, ami "Korea áramlását és terjedését" jelenti. Annak ellenére, hogy Dél-Korea csak egy része a Keleti-tenger egy kis félszigetének, kulturális lábnyoma sokkal, de sokkal nagyobb és minden nap egyre nagyobb.

Láthatnád, hogy a Global Cyber University egy másik áramlat az óceánon. Ahogy az összes többi terméknek is van valami egyedülálló és hasznos kínálata, úgy a koreai oktatásnak is. A K-pop szenzációk, mint a Psy "Gangnam Style" éneke és a koreai drámák, mint a "Vad metélõhagyma és szójabableves", mosolyra késztetik az emberek arcát, és jobban érzik magukat az életükben, ami minden bizonnyal csodálatos dolog. Van azonban még ennél is fontosabb dolog, amelyet nem mindig közvetítenek olyan teljes mértékben, mint a K-pop, televíziós sorozatok és más népszerű termékek révén.

A Global Cyber University -nél úgy gondoljuk, hogy az oktatás alapvető fontosságú az emberek életének életében, sokkal fontosabb, mint az általuk választott okostelefon vagy az általa nézett televíziós műsorok. A Global Cyber University révén reméljük, hogy megmutathatjuk a világnak a koreai kultúra mélyebb értelmét, a kultúra középpontjában rejlő filozófiát. Végső soron ez nem csak a koreaiak filozófiája; ez mindenki számára filozófia.

Helyszínek

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Koreai Köztársaság

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések