Keystone logo
Grenoble Ecole de Management MSc Innováció és Vállalkozás
Grenoble Ecole de Management

MSc Innováció és Vállalkozás

Grenoble, Franciaország

1 Years

Angol

Teljes idő

31 Jul 2024

Sep 2024

EUR 16 750 / per course *

Az egyetemen

* rövid pálya teljes program | € 12,950 rendszeres pálya évente

Bevezetés

A program tükrözi a globális környezet realitásait, és általános menedzsment kurzusokat kínál az innováció, a stratégia és a vállalkozói szellem területére specializálódott modulokkal együtt.

Legyél a holnap játékváltója!

Az MSc Innováció és vállalkozói tevékenység szak célja, hogy keretet és eszköztárat biztosítson a jövőbeli menedzserek és vállalkozók számára az üzleti lehetőségek azonosításához, értékeléséhez és kezeléséhez akár saját vállalatukban, akár meglévő szervezetekben. Továbbá segíti és irányítja őket az induló vállalkozások létrehozásának folyamatában.

A program kiemeli

Ismerje meg a vállalkozói tevékenység elindításához szükséges készségeket.

  • Fejlessze projektjét a GEM segítségével: Az iskola magában foglal egy cégalapítást kísérő szolgáltatást - az IncubaGEM-et, amely számos induló vállalkozás kiindulópontja volt.

Van egy álma? Szeretné kipróbálni magát vállalkozóként, és elindítani vállalkozását: vegye igénybe a GEM inkubátorház támogatását.

  • Évente 2 ülés az üzleti terv benyújtásához
  • Válassza ki mentorát

Az MSc International Marketing & Business Development és az MSc Innovation and Entrepreneurship nemzetközi hallgatói csatlakoztak az induló vállalkozások közösségéhez. Különböző projekteket indítanak világszerte, a fenntarthatóság jelenleg az egyik legfontosabb szempont.

  • Fedezze fel és próbálja ki a start-up létrehozásának teljes folyamatát: Ismerje meg az induló vállalkozás létrehozásának különböző lépéseit, és gyakoroljon valós példákon.
  • Vállalkozói és intrapreneurial szellem kialakítása: A kemény készségek mellett fejlessze a puha készségeket is, amelyek egy lépéssel előrébb viszik a projektjében.

Ismeretek megszerzése az innovatív & stratégiai projektek vezetéséhez.

  • Tanuljon nemzetközi projektmenedzsmentet: Szerezze meg a nemzeti és kulturális határokon átnyúló projektmenedzsment készségeit.
  • Tanulja meg, hogyan értékelje a sikert: Értékelje az innovációk gazdasági piaci potenciálját, biztosítsa a vállalati sikert, és szerezzen képességet a fúziók, felvásárlások és stratégiai szövetségek stratégiai szerepének értékelésére.
  • Tudjon alkalmazkodni a különböző helyzetekhez: Az új vállalkozások társadalmi, etikai, jogi és pénzügyi korlátainak való megfeleléshez szükséges készségek fejlesztése.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések