Keystone logo
Hanseo University

Hanseo University

Hanseo University

Bevezetés

Hanseo University , amely 1992-ben megnyitott alapján az alapító ideológiák „kreativitás”, „hit” és a „hozzájárulás” ünnepli fennállásának 30. évfordulóját 2022-alapító Hanseo University , szerettem volna építeni egy speciális intézmény, amely nem más egyetemi tudott imitál. Annak eredményeként, hogy az egyetem tagjaival mindent megtettünk a speciális oktatásért, elnyertük azt a megtiszteltetést is, hogy Korea első speciális tanúsított egyeteme (repülési terület) vagyunk.

Hanseo University , amelyet a világ öt legfontosabb repülési szakegyeteme közé soroltak, ennek alapján sikeresen végrehajtotta az 5. egyetemi közép- és hosszú távú fejlesztési tervet (2014 ~ 2018), és ennek eredményeként rangos egyetemként jelent meg szakterülete a repülés, a művészeti tervezés és az egészségügy. A Taean Campus repülési és tengeri oktatási infrastruktúrájának felhasználásával végzett biztonsági tapasztalatok oktatását, valamint a tengeri és halászati ágazatban végzett speciális oktatás kiválóságát páratlanul értékelték.

Hanseo University 2017-ben létrehozta a Repülési Konvergencia Karot, amely alapul szolgál a kreatív és konvergens tehetségek előmozdításához a repülőtér infrastruktúra-építésének, üzemeltetésének és kezelésének területén. A világ felé vezető utat, a repülési iparágat és a világ kapuját kreatívan építő repülőtéri ipar kulcsfontosságú munkaereje nagy álmát a Han Nemzetközi Repülési Főiskolán (HICA) foglalja magában, amely a Repülési Karból és a Karból áll. konvergencia. Megvalósítás.

Az ok, amiért a Hanseo University nem túl hosszú története ellenére is képes volt előre lépni, valószínűleg sok ember ösztönzésére és érdeklődésére vezethető vissza, akik szeretik az egyetemet. Hanseo University ugródeszkaként szolgál majd a fiatalok számára, hogy megvalósítsák nagy álmaikat a világ megváltoztatásáról egy speciális oktatás révén, egy másik szinten. Nem hanyagoljuk el az „önkéntes tehetségek” ápolását, akik hozzájárulnak a helyi közösséghez és a nemzetközi közösséghez. A régióval és a világgal, kérjük, tartsa szemmel a Hanseo University mivel ez egy speciális rangos egyetemként jelenik meg.

Helyszínek

 • Seosan-si

  Seosan-si, Koreai Köztársaság

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések