Keystone logo
Harbour Space University Mester a digitális transzformációban
Harbour Space University

Mester a digitális transzformációban

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 22 900 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Legyen látnoki vezető, aki előre látja a digitális trendeket, és a hagyományos vállalkozásokat a technológia korába irányítja. Digitális átalakítási programunk az üzleti életet a tervezéssel és a technológiával ötvözi, és egy átfogó készségkészletet biztosít a holisztikus változás elősegítése érdekében.

A Digital Transformation program a Harbour. A Space's Master a Vic Egyetemmel együttműködve. A hallgatók személyre szabhatják tantervüket azáltal, hogy a választható kurzusok széles skálájából választanak az alapvető kurzusok mellett. Ez az interdiszciplináris megközelítés lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy az erősségeikre összpontosítsanak, és teljes potenciáljukat felszabadítsák.

A diplomások olyan sokrétű készségekkel rendelkeznek, amelyek bármilyen méretű vállalkozást innovatív sikertörténetekké alakíthatnak. Az alapvető készségek közé tartozik a feltörekvő technológiákban rejlő lehetőségek megértése, az üzleti folyamatok újratervezése és a digitális lehetőségek előrelátása. A végzettek kettős diplomát kapnak a két rangos egyetemről, a Harbourról. Space and University of Vic.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések