Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Bevezetés

Hartpury University speciális oktatási szolgáltató Gloucestershire -ben, és egyetemi és posztgraduális diplomákat kínál a mezőgazdaság, az állatok, a ló, a sport és az állatorvosi ápolás területén. A világ vezető létesítményei és szakértelme több mint 60 ország munkatársait és diákjait vonzza.

A hallgatók profitálhatnak a karrierközpontú tanulási tapasztalatból, amelyet a legújabb ipari kutatások támasztanak alá, amelyek nagy részét a Hartpury végzi. A Hartpury diákoknak lehetőségük van arra is, hogy tanulmányaik mellett sportolóként képezzék magukat a 10 teljesítményű Sport Akadémiájuk egyikén.

Az egyetem 150 millió fontos kampusza a legmodernebb tanulási lehetőségeknek ad otthont, amelyek közül sokan kereskedelmi vállalkozások is, és lehetőséget biztosítanak a szakmai tapasztalatok megszerzésére a tanfolyam mellett vagy annak részeként.

Ez magában foglalja a kereskedelmi gazdaságot új agrotechnikai központtal, kutya- és lóterápiás központokkal, nemzetközi rendezvényekkel, sportsérülési klinikákkal és a helyszínen edző profi sportolókkal. Vannak nemzetközi színtérek, a legújabb technológiák és több mint 70 faj az egyetem állatgyűjteményében. A diákok mindent megkapnak, amire szükségük van ahhoz, hogy az elméletet az osztályteremből a gyakorlatba ültessék.

Szeretettel várunk minden diákot, hogy a Hartpury család részévé váljon, építve hírnevünkre, mint helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi színvonalú képzési és oktatási szolgáltató.

Helyszínek

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Kérdések