Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Bevezetés

Rólunk

Úttörő brit oktatás Dubaiban, kiemelkedően elismert képzési programokkal, amelyek megfelelnek a helyi üzleti és ipari igényeknek.

A mi örökségünk 1821-ben nyúlik vissza, mivel a tudósok közössége fejlesztette a transzformációs megoldásokat bizonyos globális problémákra. Mérnöki, üzleti és tudományi szakemberek vagyunk a jövő világában az innovatív globális oktatásban.

Megalapozott hírnevünk

Az 1821-es évekből származó történelem hosszú hagyománya van a kiválóságnak és a bevált gyakorlatoknak a jövő szakembereinek oktatása, inspirálása és kihívása terén. Mi vagyunk az egyik legjobb brit egyetem az üzleti életben és az iparban, és megalapozott hírnevet szerzett a világszínvonalú oktatás és a gyakorlati, élvonalbeli kutatások terén.

Heriot-Watt Dubaiban

A Heriot-Watt Egyetem volt az első tengerentúli egyetem a Dubai International Academic City-ben.

180 éve világszerte elismert oktatásban részesült az Egyesült Királyságban, Heriot-Wattot meghívták Dubaiba, hogy szakirányokat nyújtson a menedzsment, a mérnöki, az épített környezet, az élelmiszer-tudomány és a divat területén.

Programjaink

Dubai tanulmányi programjaink olyan mesterképzési programokból állnak, amelyek kihívást jelentenek és változatosak, mint a kőolaj-mérnöki, az építési projektmenedzsment, a menedzsment, az energia, az információtechnológia és a világhírű Edinburgh Business School MBA, valamint a menedzsment, építés, Mérnöki.

A Dubai Campusunkban olyan oklevelet szerez, amelyet ugyanolyan színvonalon tanítanak és vizsgálnak, mint az Egyesült Királyságban működő egyetemeink, és felkészítjük Önt a választott karrierjük sikerére.

Minden programunkat a saját karunk tanítja, sokuk állandóan Dubaiban található, kiegészítve a kulcsfontosságú területeken látogató szakemberekkel.

Kiváló brit oktatás

Az ipar és az üzleti élet erős kapcsolatai mellett büszkék vagyunk arra, hogy a jövőbeli vezetőket, vezetőket és innovátorokat fejlesszük és oktatjuk. A Heriot-Watt Egyetem diploma szakmailag elismert számos szakembere és intézménnyel elismert programunk közül.

Diplomáinkat az Egyesült Királyságban a Royal Charter akkreditálja és jóváhagyja.

Programjaink magukban foglalják azt a lehetőséget, hogy átruházzuk és vállaljuk a diploma egy részét skóciai otthoni campusunkon.

A Heriot-Watt diplomások a munkáltatók világszerte nagyon keresettek, és világszerte kulcspozíciókban dolgozó 77 ezer alumíniumunk sikeresnek bizonyul.

Támogató környezet

2005 óta létrehoztunk egy campus környezetet, ahol teljes egészében vezetheted a diákéletedet, tartós barátságokat és mindazt, amit a világ egyik legnagyobb városa kínál.

A Dubai Campusunkban olyan támogató és pozitív tanulási környezetet élvezhet, amely biztosítja, hogy diákként a lehető legjobb időt nyújtsa.

Számos támogató szolgáltatásunk van, barátságos, megközelíthető személyzettel, akik ott hallgatnak és tanácsokat, támogatást és információkat kapnak.

Garantált tandíj-díjcsomagok és ösztöndíjak lehetőségei is rendelkezésre állnak annak biztosítására, hogy a legtöbbet hozhassuk el velünk.

Campus jellemzői

Támogató környezet

2005 óta olyan egyetemi környezetet hoztunk létre, ahol teljes értékű hallgatói életet élhet, tartós barátságokat köthet, és élvezheti mindazt, amit a világ egyik legnagyobb városa kínál.

Dubai Campusunkon támogató és pozitív tanulási környezetet élvezhet, amely biztosítja, hogy a lehető legjobban töltse ki diákként töltött idejét.

Számos támogatási szolgáltatásunk van barátságos, megközelíthető személyzettel, akik meghallgatják és ellátják a szükséges tanácsokat, támogatást és információkat.

Garantált tandíjcsomagok és ösztöndíj-lehetőségek is rendelkezésre állnak, hogy a legtöbbet hozhassa ki nálunk.

    Helyszínek

    • Academic City

      Academic City, Egyesült Arab Emírségek

    Kérdések