Keystone logo
Hult International Business School Vállalkozási és innovációs mesterképzés
Hult International Business School

Vállalkozási és innovációs mesterképzés

11 Months

Angol

Teljes idő

31 Jul 2024

Sep 2024

USD 56 700 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Sajátítson el olyan készségeket, amelyek az értékteremtés középpontjában állnak, az induló vállalkozásoktól a globális vállalkozásokig, és tanuljon meg új termékeket és szolgáltatásokat kidolgozni és szállítani egy nonszensz, metrikák által vezérelt megközelítéssel. A Hult egyéves MEI-je egy gyakorlati program, amely a nagy növekedési ütemű vállalkozások elindítására összpontosít azáltal, hogy vállalja a valós üzleti kihívásokat, amelyek integrálva vannak a teljes programba.

Tanuljon innovációt azáltal

Az innováció és a vállalkozói készségek elengedhetetlenek egy sikeres új vállalkozáshoz. A meglévő szervezetekben is nagyon keresettek. Tanulja meg, hogyan nyerhet előrelátást a jövőbe, hogyan alkalmazhat tervezési gondolkodási technikákat a kielégítetlen piaci igények feltárására, és hogyan dolgozzon ki üzleti modell vászonfolyamatokat, hogy gyorsan életképes vállalkozásokat hozzon létre – vagy forogjon. Ez egy gyakorlati program, amely a nagy növekedésű vállalkozások elindítására összpontosít azáltal, hogy megbirkózik a valós üzleti kihívásokkal, amelyek integrálva vannak a teljes programba.

A program legfontosabb jellemzői

Duplázza meg értékét kettős diplomával

Miért szerezz egy diplomát, ha kettőt is? Duplázza meg esélyeit a globális munkaerőpiacon a Hult Dual Degree- jával, ami azt jelenti, hogy akár 18 hónap alatt két, háromszorosan akkreditált diplomát szerezhet. Adjon hozzá egy második speciális mesterképzést az első diplomához mindössze hat hónap további nappali tagozatos tanulással.

Szerezzen globális tapasztalatot

Válasszon San Franciscó, Dubai és London közül, mint otthoni kampusza az alapprogramhoz, és utazzon el tetszőleges számú szabadon választható tantárgyra a Global Campus Rotation segítségével. Tanuljon központi fekvésű egyetemeken a világ legbefolyásosabb üzleti központjaiban, és szerezzen helyszíni nemzetközi tapasztalatokat, miközben globális hálózatot épít ki.

Ideális Diákok

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Akkreditációk

Tanulói beszámolók

Which master's program is right for you?

Az Iskoláról

Kérdések