Keystone logo
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Bevezetés

A University of Applied Sciences Ludwigsburg specializálódott oktatási menedzsment a közigazgatásban. a körülbelül 2500 diák Az egyetem által tanított számos professzorok és oktatók. A két kar,

Management és Jog Adó- és gazdasági jog

hez négy Bachelor fok és két fő- fok. Több mint 98% -a eredetileg beiratkozott diákok teljes a választott tanulmányi program.

Pályakezdő megkötése az alapképzés képesek alkalmazni a megszerzett ismeretek és készségek a szakmai környezetben. A didaktikai koncepció arra ösztönzi a tudományos munka és az a célja, hogy diplomások felelősségérzetet keretében egy szabad, demokratikus és szociális jogállam. A programok lehetővé teszik a diákok, hogy fejlesszék tudományos, személyes, szociális, csapatépítő és üzleti ismeretek.

A megkülönböztető jellemzője a Bachelor programok kombinációja a tudományos munka és a gyakorlati tapasztalatok formájában gyakornoki a közigazgatás állami és önkormányzati szinten. Kis tanulmányi csoportok biztosítják a kiváló támogatás adható egyes diákoknak a professzorok és oktatók. A pályázóknak a Bachelor programok rendelkeznie kell egy érvényes felsőoktatási felvételi végzettség (pl A-szint).

A EGYETEMI kínál két mester programok: Az teljes munkaidős Master program az európai közigazgatás készül diplomások számára a karrier főtisztviselői pozíciókat. A Master of Public Management egy részmunkaidős programot, különös tekintettel a vezetői, és úgy tervezték közigazgatásban dolgozók keresek egy felsővezetői pozíció.

Helyszínek

  • Ludwigsburg

    Hochschule für öffentliche Verwaltung und Finanzen Ludwigsburg, Postfach 0489

    Kérdések